Jump to content

Τι mp3 ακούτε αυτή τη στιγμή;

RootX

Recommended Posts

• Replies 14,4k
  • Created
  • Last Reply

το soundtrack του persona 3 fes εν αναμονή της ευρωπαικής έκδοσης του παιχνιδιού. Αν την βγάλουν γιατί εμείς οι "ευρωπαίοι" είμαστε μια ζωή ριγμένοι.

Sesa feat. Sharon Phillips - Like This Like That (Extended Vocal Mix)

Laidback luke ft.Stephen Granville - Hypnotize (Steve Angell Remix)

Axwell Feat. Charles Salter - I Found You

Busshunter - Now You're gone

:spell:

Δεν μου ακουγεται για Σεραφείμ Τσοτσώνης....αν και εχω ακουσει μονο το "peak"

απ αυτον, δεν ξερω αν εχει κανει αλλα...σε συλλογη το πετυχες ??

BTW φοβερο stream με Quicktime εε? , πολυ καλη ποιοτητα ηχου απο net.

http://www.klikrecords.gr/music/39.Serafim/10.Monolights.mp3

δεν ξέρω ρε συ...serafim tsotsonis πάντως δεν (πρεπει να) ειναι.... :hmm:

Ειναι tsotsonis τελικα.

υπαρχει και στο

One Nation Vol.3.

case closed. :hehe:

.

Δεν μου ακουγεται για Σεραφείμ Τσοτσώνης....αν και εχω ακουσει μονο το "peak"

απ αυτον, δεν ξερω αν εχει κανει αλλα...σε συλλογη το πετυχες ??

BTW φοβερο stream με Quicktime εε? , πολυ καλη ποιοτητα ηχου απο net.

http://www.klikrecords.gr/music/39.Serafim/10.Monolights.mp3

Ειναι tsotsonis τελικα.

υπαρχει και στο

One Nation Vol.3.

case closed. :hehe:

.

Μωρε απο τον συλλογή one nation το ξέρω και εγώ το track οτι υπάρχει αλλα το θέμα ειναι γιατι δεν υπογράφει ΚΑΙ με το tsotsonis...Τι? ντρέπεται :hehe: Πάντως το ακουσμα δεν μου πάει...

Μάλλον την ειδε σαν τον Hiroshi Watanabe με τα 10 nicknames :laughing::laughing:

απο καμια ραδ. εκπομπη θα ειναι, ή κανα promo ξερω γω...παντως

τσοτσωνης ειναι....

μπορει να του πε κανεις οτι ειναι αντιτουριστικο και να βαζει μονο το serafim. :fist:

http://www.last.fm/music/Serafim+Tsotsonis/_/is

Καλλιτέχνης/Συγκρότημα: Serafim Tsotsonis

Τίτλος: Peak

Bιογραφικό

Ο Serafim Tsotsonis γεννήθηκε το 1977 στην Αθήνα. Σπούδασε πιάνο και ανώτερα θεωρητκά και συνέχισε ως μηχανικός ήχου. Δημιουργεί συνθέσεις τόσο κλασσικής όσο και ηλεκτρονικής μουσικής, με ενδιαφέρον που διευρύνεται σε όλα τα οπτικοακουστικά μέσα.

Το 2000 ξεκίνησε να δημιουργεί διαφημιστικά spot στο ραδιόφωνο και στην τηλεόραση. Συνέχισε το 2002 συνθέτοντας μουσική στο video art, με τίτλο "E Pluribus Unum" της Academia di Belle Arti στη Βενετία και γράφοντας μουσική για την κινηματογραφική ταινία του σκηνοθέτη Γιάννη Δράκου "Γύρω Γύρω Όλοι", που έλαβε μέρος στο φεστιβάλ Θεσσαλονίκης την ίδια χρονιά και απέσπασε πολύ καλές κριτικές.

Καλα μην κολλήσουμε στον Τσοτσώνη τώρα... μπατζανάκη τον έχετε εξάλλου? :hehe:

Το θέμα ειναι τα κομμάτια του ειναι πολυ δυνατα :T:

@Borg

απ το debut απο τα πιο γνωστα τους

με Final Fantasy video :p

επισης ναι breakbeat θεωρουνται (τλχ στην αρχη) γενικοτερα αλλα ας μην το φωναζουμε

αααα! πειτε μου ονοματα σαν τους pendulum και σαν αυτο με το breakbeat, p l e a s e!

τιμησαμε και την κλικ records σημερα...με ολους τους γνωστους και μη...yosebu,diamantopoulos,patrelakis,kaito....απλα αρκετος πανικος

dsc00078de1.jpg

dsc00079lt8.jpg

Μπράβο ρε gbak που τα κατάφερες... στο κτίριο BSB σωστά? εγω δυστυχώς παλι για δουλειά πάω... :wall:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.