Jump to content

Τι mp3 ακούτε αυτή τη στιγμή;

RootX

Recommended Posts

BEST εδω και 4ώρες..... και μιλάμε δεν μου κανει καρδιά να κλείσω το ράδιο και να την πέσω... απίστευτη χαλάρωση....

• Replies 14,4k
  • Created
  • Last Reply

Δεν ξερω που το ξεθαψα ... Απο τα λιγα του Meth που μου αρεσουνε.

Method Man ft. Lauryn Hill - Say

Jussss Chilllllliiin'

Σήμερα ένοιωθα λίγο jazz...

Dave Brubeck - Take Five

Εκπληκτική εκτέλεση, και ας είναι παραγωγή 1961...

Και το ίδιο τραγούδι, απο τον ίδιο, σε εκτέλεση 2004

Dave Brubeck - Take Five (Live in London 2004)

Απίστευτος...

Και στο καπάκι...

Σε αρκετούς θα θυμίσει κατι απο... Active Member... Έχουν πάρει sample

Αρχική απάντηση από ΓιαγκΤ [Χθες, στις 09:33]

Ο Ray Lema είναι μεγάλος μουσικός, οι πιτσιρικάδες εδώ νομίζω του ρίχνουν : )

Πωω πωωω ...

Τα πιτσιρίκια από το Μπουρούντι έδωσαν τα ρέστα τους.

Βγάλαν απίστευτο ήχο και μαγευτική μουσική με τα τόξα τους και τις φωνές τους.

κατι που ισως οι παλιοι το θυμουνται...το πρωτοακουσα σε παρτακια του petros floorfiller...πριν πολλα χρονια

:D

ps , εχω και το cd ακι liquid love που περιλαμβανει το liquid is liquid , one love family , orlando down , drug culture , niagra , κλπ κλπ . Aν θες να το ανεβάσω πές μου .

Αρχική απάντηση από Athens2004

:D

ps , εχω και το cd ακι liquid love που περιλαμβανει το liquid is liquid , one love family , orlando down , drug culture , niagra , κλπ κλπ . Aν θες να το ανεβάσω πές μου .

περιμενω upload...thnx dude..

Αρτεμης Ευθύμης : ο διαλεχτός της άρνησης και ο ακριβογιός της πίστης

Απίστευτο Cd για τους φαν του είδους , καμμία σχέση με ότι αναγράφουν τα διάφορα review

Σχεδόν το μισό δισκάκι αποτελείται από κομμάτια με ηλεκτρική που παραπέμπουν στις μέρες του Η πολις Εάλω , θυμίζοντας αρκετά Cypress Hill - Skull n' Bones με ελληνικό στίχο φυσικά

Λίγο επιβράδυνε η απαγγελία του στίχου σε σχέση με παλιότερες παραγωγές , όπως και η απουσία του Alx είναι αισθητή , αλλά δεν παύει να αποτελεί ένα εξαίρετο δισκάκι

Φυσικά και αγοράστηκε αυθεντικό

Ρε που θυμηθηκατε τους Liquid? .... αντε να κάνουμε και καμιά χοροεσπερίδα τώρα για όταν πάμε 5ήμερη.... :hehe:

Ωραία χρόνια, ωραίες μουσικές...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.