Jump to content

Τι mp3 ακούτε αυτή τη στιγμή;

RootX

Recommended Posts

Απο τα πιο ατμοσφαιρικά κομμάτια που εχω ακούσει ever.... Πολύ ιδιαίτερο άκουσμα με κάτι σημεία τελείως "φευγα" και απίστευτα γυρίσματα... οταν ημουν Αρμενία "εφυγα" τρελά με το κομμάτι...

• Replies 14,4k
  • Created
  • Last Reply
...... από perp [Σήμερα, στις 21:45] ... οταν ημουν Αρμενία ......

Ελπίζω να δοκίμασες λίγο Αραράτ. Για πολλούς το καλύτερο κονιάκ στον κόσμο. Το βρίσκεις δύσκολα ακόμη και στην Αρμενία, Αν ξαναβρεθείς να πάρεις ή να πεις να σου φέρουν. Αν βρεις αυθεντικό από το όρος, κοστίζει ακριβότερα από το μπλέ και βέβαια το πράσινο ουίσκι. Αλλά ...πίστεψέ με...αξίζει πολλά !

Αρχική απάντηση από Chessman [Σήμερα, στις 00:40]

Ελπίζω να δοκίμασες λίγο Αραράτ. Για πολλούς το καλύτερο κονιάκ στον κόσμο. Το βρίσκεις δύσκολα ακόμη και στην Αρμενία, Αν ξαναβρεθείς να πάρεις ή να πεις να σου φέρουν. Αν βρεις αυθεντικό από το όρος, κοστίζει ακριβότερα από το μπλέ και βέβαια το πράσινο ουίσκι. Αλλά ...πίστεψέ με...αξίζει πολλά !

Ναι δοκίμασα αλλα χωρίς να γνωρίζω επ'ακριβώς.... οταν γυρισα εμαθα ολα αυτα που λες... παντως αν και δεν ειμαι φανατικος του ειδους μου άρεσε...

Παντως το Buddha Bar III και τα 2 CD ηταν φοβερή παρέα στην μουντή και βροχερη Ιερεβαν... φαντάσου να γινεται χαμός έξω, κρυο απίστευτο και να εισαι ξάπλα εδώ χαζεύοντας το Αραράτ... πολύ ταξίδι σου λέω chessman....

Και δεν ειχα και σωστή παρέα ρε γμτ.... ;)

Αρχική απάντηση από KoMM [Σήμερα, στις 00:53]

Ε με έπιασε τώρα μια μαυρίλα, δε βλέπω να ξημερώνει...πριν το αύριο όπως πάντα.

’κου Burzum λύνει πολλά προβλήματα :D :D

Club Sounds Volume 42......απλα απιστευτη συλλογη για dabadubo-κατασταση.....η επανεκτελεσεις απο παλια αγαπημενα που εχει μιξαρισμενα με καινουρια ειναι το κατι αλλο.....

GET IT:D

videoclips απο το tracklist

http://www.youtube.com/watch?v=7obHeaACdMM&mode=related&search=

http://www.youtube.com/watch?v=8wJwmMoCjlk

:banging:

Υ.Γ.εχει βεβαια και κατι διασκευες τελειως αθλιες οπως το Zombie των Cranberries:S

Immolation - Harnessing Ruin

Αρχική απάντηση από Hohenstaufen

’κου Burzum λύνει πολλά προβλήματα :D :D

Ναι αμέ, αμα εχω προβλήματα βάζω το Det Som Engang Var και τσούπ, έρχομαι στα ίσα μου..

Για να σοβαρευόμαστε λέω γώ :)

Ξέχωρα από τον ελεεινό χαρακτήρα του, ο Vickernes έγραψε σπάνιες στιγμές μαυρίλας πάντως...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.