Jump to content

Τι mp3 ακούτε αυτή τη στιγμή;

RootX

Recommended Posts

• Replies 14,4k
  • Created
  • Last Reply

Εντάξει εχει την πλακα του και τα μηνυματα του βεβαια, γενικα πολυ καλη δουλειά.. μονο που ξεχασαν να βαλουν φιλια μεταξυ gay ανδρών και γυναικών (εκτος αν δεν το πηρε το ματι μου)... πολυ "καθωπρέπει" και αρκετα oldfashioned το ειδα... μεσα στην ζωη ειναι και αυτα και τα βλεπουμε καθε μερα.... προφανως για να παιξει στην TV βεβαια....

Η φωνη της "Εverything but the girl" παντως σουπερ...

Για μενα απο τα πιο ωραία videoclipakia ειναι αυτό

Αρχική απάντηση από Johnnymous

Deep Dish-We gonna feel it

’κρως καλοκαιρινό...

Johnnymous δεν ειναι Deep Dish αυτο εχει γινει μπερδεμα....ειναι CHRIS LAWYER & THOMY

Αρχική απάντηση από Athens2004

Enigma Invisible Love

πολυ καλο ρε συ...και γ@ματο βιντεακι το χω ξανακουσει αλλα δεν πηγαινε το μυαλο μου για enigma

Ρε guys... αυτο το τραγουδάκι που επαιζε περισσότερο ο BEST πέρυσι.. "LET IT GO" νομίζω ή κάπως έτσι... αρκετα ατμοσφαιρικο, που το εβαζε και σε διαφημίσεις αν δεν κάνω λάθος.... γυναίκα στα φωνητικά....

το θυμάται κανείς? το ειχα, το εσβησα κατα λάθος στο φορματ στο laptop και εχει κολλησει άσχημα ο εγκεφαλός μου.....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.