Jump to content

Τι mp3 ακούτε αυτή τη στιγμή;

RootX

Recommended Posts

• Replies 14,4k
  • Created
  • Last Reply

Iron Maiden--Fear of the dark

Αρχική απάντηση από ea6gka

Makropoulos Nikos - Live & 8 Nea Tragoudia : Συγχωρεσε το αποξε το παιδι- θα πιω αποψε το φεγγαρι - δυστηχως

αυτός στο άβαταρ είναι απ τις δυο καπνισμένες κάνες? :p

Ζορζ Πιλαλί - Τρίκυκλο

Αρχική απάντηση από kender

αυτός στο άβαταρ είναι απ τις δυο καπνισμένες κάνες? :p

Έχει παίξει και εκεί τον Alan :D που δούλευε στο bar του Sting, εξαίρετος ηθοποιός

Scorpions - Acoustica Η συναυλία που έδωσαν το 2001 στην Πορτογαλία, ηχογραφημένη με DD και DTS, εκπληκτικός ήχος για κάποιον που έχει ενα καλο DTS σύνολο, την συστήνω ανεπιφύλακτα! (Το MediaMarkt την έχει γνήσια σε dvd στα 9.90 Ευρώ)

Αρχική απάντηση από LevelOne

Scorpions - Acoustica Η συναυλία που έδωσαν το 2001 στην Πορτογαλία, ηχογραφημένη με DD και DTS, εκπληκτικός ήχος για κάποιον που έχει ενα καλο DTS σύνολο, την συστήνω ανεπιφύλακτα! (Το MediaMarkt την έχει γνήσια σε dvd στα 9.90 Ευρώ)

scorpions? :blink::confused::crazy: u weird!!! :p

Elvis - A Little Less Conversation (JXL REMIX) :p

@afracten Προσπαθώ να ακούω οτιδήποτε αποτελεί πρόκληση για το αυτί ;) Απο S&M - Metalica μέχρι Public Enemy. You name it ;) Και επειδή παρατήρησα κατι στην υπογραφή σου, απο πιτσιρικάς εχω ΜΕΛΕΤΗΣΕΙ τον Tupac ;) To nickname μου σε πολλά fora ειναι Makaveli. Thug life λοιπόν! ;) ;) Τώρα που γράφω, ακούω και βλέπω την συναυλία των Public Enemy Live At The House Of Blues (εκει οπου έχουν τραγουδήσει ολοι οι μεγάλοι - μαζί και Tupac). Επίσης κορυφαίος ήχος!

Αρχική απάντηση από LevelOne

@afracten Προσπαθώ να ακούω οτιδήποτε αποτελεί πρόκληση για το αυτί ;) Απο S&M - Metalica μέχρι Public Enemy. You name it ;) Και επειδή παρατήρησα κατι στην υπογραφή σου, απο πιτσιρικάς εχω ΜΕΛΕΤΗΣΕΙ τον Tupac ;) To nickname μου σε πολλά fora ειναι Makaveli. Thug life λοιπόν! ;) ;) Τώρα που γράφω, ακούω και βλέπω την συναυλία των Public Enemy Live At The House Of Blues (εκει οπου έχουν τραγουδήσει ολοι οι μεγάλοι - μαζί και Tupac). Επίσης κορυφαίος ήχος!

ο tupac ειναι ενας απο τους καλυτερους rapper, και ισως ο καλυτερος. ελεγε τα πραγματα οπως ηταν, και μεσα απο τα τραγουδια του καταλαμβαινεις την ζωη των ghetto. οι σημερινοι rapper ειναι, μονο για το show και τα money. τα τραγουδια τους ξεχνιουνται μεσα σε λιγο χρονικο διαστημα, καθως ειναι εμπορικα ολα. αυτα του tupac ακουγονται πανω απο μια δεκαετια, και ακομη και σημερα αποκτα καινουργιους fan.

για μενα rap, δεν σημαινει baggy ντυσιμο, gold chains, gangsta look, etc οπως πολλοι νεοι πιστευουν σημερα, θελω να πιστευω οτι ειναι κατι παραπανω. τον tupac τον εχω και εγω μελετησει, πριν 2-3 χρονια και απο τοτε που τον ανακαλυψα, αλλαξε εντελως ο τροπος με τον οποιο αντιλαμβανουμε καποια πραγματα στην ζωη. τα τραγουδια του περιεχουν πολλα μηνυματα, και αντιληψεις για τον κοσμο μας. αν ηταν ζωντανος σημερα, ο κοσμος της rap music, θα ηταν πολυ διαφορετικος, και σιγουρα πιο ποιοτικος.πολλοι σημερινοι rapper θα ζητιανευαν στον δρομο, αν o tupac, ζουσε σημερα.

ισως να ζει... i hope so...;) (7)

Goldfrapp - Ride A White Horse (Serge Santiago Remix)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.