Jump to content

Τι mp3 ακούτε αυτή τη στιγμή;

RootX

Recommended Posts

• Replies 14,4k
  • Created
  • Last Reply

Κατσε να μπορεσω να βαλω κι εγω custom status κατω απο το username και θα σου δειξω εγω....

Θα γινω RootX's beeeeaaaatch (στρατηγικο "γλυψιμο" μπας και γλιτωσω το ΒΑΝ απο τον χοντρο-μοντ unsto)

κΕΙνο μετωπο απεναντEI στον spc...

Αρχική απάντηση από SLN

Κατσε να μπορεσω να βαλω κι εγω custom status κατω απο το username και θα σου δειξω εγω....

Θα γινω RootX's beeeeaaaatch (στρατηγικο "γλυψιμο" μπας και γλιτωσω το ΒΑΝ απο τον χοντρο-μοντ unsto)

κΕΙνο μετωπο απεναντEI στον spc...

Αν πρόκειται για κΕΙνο, στο φτιάχνω και τώρα το custom :rofl:

Αλλά έχω βάσιμες υποψίες ότι είσαι του αντιπάλου παιδί και εσύ :hehe:

Αρχική απάντηση από SLN

Θα γινω RootX's beeeeaaaatch

άλλο beach και άλλο bitch (που έλεγε κι η Πέπυ)

Αρχική απάντηση από RootX

Αν πρόκειται για κΕΙνο, στο φτιάχνω και τώρα το custom :rofl:

Αλλά έχω βάσιμες υποψίες ότι είσαι του αντιπάλου παιδί και εσύ :hehe:

δεν νομίζω, γέννημα-θρέμα RootX / Παιδί του Ανδριά και ο Σόλωνας.... :hehe:

Αρχική απάντηση από spc [Σήμερα, στις 13:55]

άλλο beach και άλλο bitch (που έλεγε κι η Πέπυ)

Κλασσικη λεξη το beeeeeaaaaatch στις ραππιες...

Αλλα φαινεται οτι εισαι ανθρωπος που μεγαλωσε με ακουσματα britney. Δεν εισαι της μαυρης κουλτουρας σαν τον "the root(X)s"

Του Joey ?

Ναι.

Ενημερωμένο σε βρίσκω για τα ακούσματά σου.

Προς αποφυγή παρεξηγήσεων (αν και μεγαλύτερη από αυτό που μου έκανες δεν παίζει :D ): Αναφορικά με τον DeMaio (και το συγκρότημα): Ναι, είναι κλασική περίπτωση κάφρου Αμερικάνου αλλά (αν εξαιρέσεις την θεματολογία - από ένα σημείο και πέρα), με αυτή την μουσική μεγαλώσαμε και αυτή αγαπήσαμε....(χωρίς αυτό να σημαίνει - στην περίπτωσή μου τουλάχιστον - μαλλιά κλπ εξεσουάρ - τα οποία ποτε δεν μου ''είπαν'' κάτι)

Αν θέλετε να ανοίξουμε κουβέντα για την μουσική, ευχαρίστως....

Αρχική απάντηση από spc

Ναι.

Ενημερωμένο σε βρίσκω για τα ακούσματά σου.

Προς αποφυγή παρεξηγήσεων (αν και μεγαλύτερη από αυτό που μου έκανες δεν παίζει :D )

Συγγνώμη, τώρα κατάλαβα το μέγεθος της γκάφας μου :rofl:

Εντάξει, δεν ήξερα, στην ταβέρνα δεν ήρθες με τις προβιές και την σπάθα.... πέρα από την πλάκα, φανατικός(τότε) οπαδός, ο άνθρωπος απλά κένταγε με το μπάσσο....

Είχα φάει τον κόσμο να βρω το Battle Hymns και ένα αγγλικό bootleg για να συμπληρώσω την συλλογή.

πέρα από την πλάκα, φανατικός(τότε) οπαδός, ο άνθρωπος απλά κένταγε με το μπάσσο....

Είχα φάει τον κόσμο να βρω το Battle Hymns και ένα αγγλικό bootleg για να συμπληρώσω την συλλογή.

τώρα με έστειλες.....

δεν σε έιχα κόψει για τέτοιο τύπο (τώρα θα μου πεις φαίνομαι εγώ; ;) )

φανατικός οπαδός (παρά την ηλικία) παραμένω - αλλά όμως οπαδός της μουσικής και των όσων αυτή γεννά και όχι της φιλοσοφίας και της αισθητικής της μπάντας....

Αρχική απάντηση από spc [Σήμερα, στις 14:46]

:-O

θα τρίζουν τα κόκαλα του DeMaio !

Ενα αστειακι καναμε...

Μη μας παρεξηγηθεις :flower: και μας χρεωσεις το DFI SLI 40 euro πανω απο την τιμη του :D

παρεπιπτοντως οι μαυρες μουσικες μου παρωπΕΙδες δεν μου επιτρεπουν να ακουω manowar. Η "metal-rock" κουλτουρα μου εξαντληθηκε στους rage against the machine.

Αρχική απάντηση από SLN

Ενα αστειακι καναμε...

Μη μας παρεξηγηθεις :flower: και μας χρεωσεις το DFI SLI 40 euro πανω απο την τιμη του :D

παρεπιπτοντως οι μαυρες μουσικες μου παρωπΕΙδες δεν μου επιτρεπουν να ακουω manowar. Η "metal-rock" κουλτουρα μου εξαντληθηκε στους rage against the machine.

Ανοιχτά (και καλλιεργημένα) αυτιά να έχεις και καλή μουσική υπάρχει παντού και σε κάθε είδος.

Υπάρχει ώρα για Manowar υπάρχει ώρα και για Britney.

Η διαφορά για μένα τουλάχιστον είναι ότι αγοράζω (και δεν κατεβάζω) μόνο μουσική που θα βάλω να ακούσω στο σπίτι διαβάζοντας το booklet και όχι αυτή (που μπορεί να είναι από rap μέχρι Britney) την οποία μπορεί να ακούσω τυχαία στο ραδιόφωνο στο αυτοκίνητο και να μην αλλάξω σταθμό.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.