Jump to content

Τι mp3 ακούτε αυτή τη στιγμή;

RootX

Recommended Posts

• Replies 14,4k
  • Created
  • Last Reply

Καλα που βαζω μουσικη για να θυμαται ο μρ εντιτορ να βαζει , χεχε :)

An και αυτο με τα ονειρα δεν μου καθεται καλα.. δλδ αν καποιου τα ονειρα ειναι ονειρα θερινης νυχτος.... θα τα εχει και πανω απο το κεφαλι του ?! (δεν μου αρεσει ..)

Αρχική απάντηση από paschalia [Σήμερα, στις 10:14]

Καλα που βαζω μουσικη για να θυμαται ο μρ εντιτορ να βαζει , χεχε :)

An και αυτο με τα ονειρα δεν μου καθεται καλα.. δλδ αν καποιου τα ονειρα ειναι ονειρα θερινης νυχτος.... θα τα εχει και πανω απο το κεφαλι του ?! (δεν μου αρεσει ..)

no comments

Στο Μπλε Στρείδι θα συναντηθουμε αύριο;

Αρχική απάντηση από paschalia

Λολ ,δεν μου αρεσει αυτο το μπλε στρειδι..(ετσι δεν ελεγαν εκεινο το γκει-μπαρ στην μεγαλων των μπατσων σχολη ?)

Δεν θα μπορεσω ,λυπαμαι :(

Αυτό ήταν το αμερικάνικο... το ελληνικό δεν έχει καμμία σχέση, όμορφο περιβάλλον με πρόθυμο κόσμο .

Για να γνωρίσετε τον DJD όσοι δεν τον έχετε ξαναδεί και θα είστε αύριο στη συνάντηση.

Το βάζω μιας και φανερώθηκε από μόνος του με τις μουσικές του προτιμήσεις. Δήθεν.

1980monsters_2.jpg

Συγχωρεσέ με θεέ μου κι εσύ alex_000.

Eχμ..

Κατι δεν παει καλα..

Οχι να πω οτι οι δυο Αντμινς εχουν κανει σαλατα τα ποστς..(οχι δεν θα το πω..)

Καταγγελω οτι ποστς πριν των 12 μμ .. αλλαξαν θεση και πηγαν ως δια μαγειας μετα τις 12 !

Ενα περιεργο πραγμα ..

Καμια διαφωτιση επι του θεματος ?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.