Jump to content

Τι mp3 ακούτε αυτή τη στιγμή;

RootX

Recommended Posts

• Replies 14,4k
  • Created
  • Last Reply
Καλημερα :p

Evile-Thrasher

:eek::eek::eek:

Εν έτει 2010 υπάρχουν ακόμα μπάντες που βγάζουν τέτοιον ήχο, και όχι τα χαζοmetal του σήμερα; (μην μιλήσει κανείς για εξέλιξη του είδους...., να χαρείτε)....

Μπράβο τους...Τελικά υπάρχει ελπίδα ακόμα....

:eek::eek::eek:

Εν έτει 2010 υπάρχουν ακόμα μπάντες που βγάζουν τέτοιον ήχο, και όχι τα χαζοmetal του σήμερα; (μην μιλήσει κανείς για εξέλιξη του είδους...., να χαρείτε)....

Μπράβο τους...Τελικά υπάρχει ελπίδα ακόμα....

Suicidal Angels,3 Inches Of Blood,Municipal Waste,Toxic Holocaust.

Suicidal Angels

Ας μη πουμε καλυτερα πως χωθηκαν στη Nuclear Blast οι γληφτες :p

Παντως κανουν καλο thrash και αυτοι και οι αλλοι που ειπες.

Νομιζω οτι πεθανε καποιος απο τα μελη των Evile περσυ.Δεν ειμαι σιγουρος βεβαια...:shutup:

Ludacris - Act A Fool

Πουθενα,απλως αμα ειχα και εγω φιλο εσενα που εισαι ο Πετροζα και ζηταγες απο nb να με χωσουν,θα σε ακουγαν γιατι δε τους συμφερει να τα χαλασετε :p

5-6 χρονια στο χωρο,παρεα με Kreator και τσουπ.Αλλες μπαντες το παλευουν για 10+ χρονια και ακομα...:p

Ακουγεται περιεργο,αλλα τι να κανουμε ετσι ειναι παντου.Δυστυχως...

Τεσπα μου φτανει που παιζουν καλα τουλαχιστον.

φοβερη Ελληνικη μπαντα.

Poem - Against Me

do it.

Μου άρεσε! :)

Μόνο που μού φάνηκε ότι η προφορά του στα Αγγλικά είναι λίγο "ό,τι να 'ναι"...

Μου άρεσε! :)

Μόνο που μού φάνηκε ότι η προφορά του στα Αγγλικά είναι λίγο "ό,τι να 'ναι"...

Μονο οι Ελληνικες μπαντες βρε το χουν αυτο?

Οταν ακουμε τραγουδια με φωνη Μαχ Καβαλερα //Γερμανους θρασαδες//τζαμαικανους τα ξεχναμε αυτα?;)

Μονο οι Ελληνικες μπαντες βρε το χουν αυτο?

Οταν ακουμε τραγουδια με φωνη Μαχ Καβαλερα //Γερμανους θρασαδες//τζαμαικανους τα ξεχναμε αυτα?;)

Όχι μωρέ, δεν είπα αυτό! :)

Σε άλλες ελληνικές μπάντες που έχω ακούσει (Rosebleed, Transistor, Fragile Vastness μου έρχονται στο μυαλό) δεν ήταν τόσο αντιληπτό. Αντιθέτως, ήταν μία χαρά :p

Το Against Me, όμως, με χάλασε λίγο... Μου χτυπάει λίγο άσχημα μαζί με την κατά τα άλλα πολύ καλή μουσική, πώς να σου το πω :hm:

Όχι μωρέ, δεν είπα αυτό! :)

Σε άλλες ελληνικές μπάντες που έχω ακούσει (Rosebleed, Transistor, Fragile Vastness μου έρχονται στο μυαλό) δεν ήταν τόσο αντιληπτό. Αντιθέτως, ήταν μία χαρά :p

Το Against Me, όμως, με χάλασε λίγο... Μου χτυπάει λίγο άσχημα μαζί με την κατά τα άλλα πολύ καλή μουσική, πώς να σου το πω :hm:

Εμενα προσωπικα με αρεσει η προφορα του τραγουδιαρη.

Οι Rosebleed στα λαηβ χωλενει πολυ η προφορα ενω στους Vastness και οι δυο τραγουδιστες (παλιος-καινουργιος) ειναι επαγγελματιες.

Ο πρωτος αν θυμαμαι καλα ηταν επιπεδου Μεγαρου Μουσικης .

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.