Jump to content

Τι mp3 ακούτε αυτή τη στιγμή;

RootX

Recommended Posts

• Replies 14,4k
  • Created
  • Last Reply
Oλο το τραγουδι ειναι μπομπα! :happy2:

Septic Flesh LIVE @ SCHOOLWAVE 2009 (HD 1080p)

ολο το τραγουδι ειναι πιπα (εκτος στο τελος που θυμήθηκαν οτι κρατάνε και κιθάρες)

Αν ενα πραγμα αξιζε απο την "γένεση" των Septicflesh αυτο ηταν τα φοβερα τους leads (που ΤΩΡΑ κοπιαρει η μιση υφηλιος)

Εκατσα και ειδα ακομα 2-3 βιντεα (ετσι ειναι η σωστη λεξη λεμε) και εχω φριξει με την υπεραψογη δουλεια που χουν κανει απο ηχο/φωτισμο/ληψεις με καμερα κλπ.

Σε διοργανωσεις που το τικετο ξεπερνα το 60ευρω τετοιο ηχο δεν εχω ακουσει.

MeloDeath απο Finland.

Mors Principium Est - Pure

KoMM,ριξε μια αυτια ρε.

ολο το τραγουδι ειναι πιπα (εκτος στο τελος που θυμήθηκαν οτι κρατάνε και κιθάρες)

Αν ενα πραγμα αξιζε απο την "γένεση" των Septicflesh αυτο ηταν τα φοβερα τους leads (που ΤΩΡΑ κοπιαρει η μιση υφηλιος)

Εκατσα και ειδα ακομα 2-3 βιντεα (ετσι ειναι η σωστη λεξη λεμε) και εχω φριξει με την υπεραψογη δουλεια που χουν κανει απο ηχο/φωτισμο/ληψεις με καμερα κλπ.

Σε διοργανωσεις που το τικετο ξεπερνα το 60ευρω τετοιο ηχο δεν εχω ακουσει.

Οντως,ουτε εγω εχω ακουσει τοσο καλο.Ακομα και απο το rockwave μου φανηκε καλυτερος ο ηχος.Σχετικα με τους Septic.Το κομματι πραγματικα το σκοτωσαν στο Schoolwave.Τα μισα lyrics δεν τα πε για να πει τις αλλες τις σαχλαμαρες περι πιτ και μπραβο παιδια και τετοια πραματα...

Ουτε το σημειο με τα ελληνικα "Η περσεπολις κλαιει,ενω οι φλογες..." τκλπ.

Προσωπικα αρχισα να τους συμπαθω με το καινουριο ,to Communion,το οποιο θεωρω και τον καλυτερο τους δισκο.Το Persepolis πιστευω ειναι αψογο κομματι,απλως στο SW το σκοτωσαν.Στη Χαλκιδα το παιξαν φοβερα και νιωσαμε τι παει να πει ατμοσφαιρικο death.

Επισης χαλια παιξαν στο live με τους Cannibal Corpse και οι συγκεκριμενοι που μ'αρεσουν παρα πολυ.

Obscura - Choir of Spirits

Οντως,ουτε εγω εχω ακουσει τοσο καλο.Ακομα και απο το rockwave μου φανηκε καλυτερος ο ηχος.Σχετικα με τους Septic.Το κομματι πραγματικα το σκοτωσαν στο Schoolwave.Τα μισα lyrics δεν τα πε για να πει τις αλλες τις σαχλαμαρες περι πιτ και μπραβο παιδια και τετοια πραματα...

Ουτε το σημειο με τα ελληνικα "Η περσεπολις κλαιει,ενω οι φλογες..." τκλπ.

Προσωπικα αρχισα να τους συμπαθω με το καινουριο ,to Communion,το οποιο θεωρω και τον καλυτερο τους δισκο.Το Persepolis πιστευω ειναι αψογο κομματι,απλως στο SW το σκοτωσαν.Στη Χαλκιδα το παιξαν φοβερα και νιωσαμε τι παει να πει ατμοσφαιρικο death.

Επισης χαλια παιξαν στο live με τους Cannibal Corpse και οι συγκεκριμενοι που μ'αρεσουν παρα πολυ.

Obscura - Choir of Spirits

Η ποιοτητα των δισκων παει αντιστροφα με τα χρονια.

Καπου στο DNA/Sumerian επιασαν peak (καθαρα υποκειμενικοι λογοι)

Το οτι δεν παιζουν λαηβ τα κομματια πριν το DNA επισης τραγικο.

Οι Ομπσκιουρες ειναι για γελια πραγματικα.

MeloDeath απο Finland.

Mors Principium Est - Pure

KoMM,ριξε μια αυτια ρε.

ελα ρε ριχνω απλα ξεχναω να κομενταρω :hehe:

ωραιοι ειναι αν κ απο οσα ακουσα μου φαινονται λιγο μπερδεμενα τα κομματια τους σα να μη ξερουν τι ακριβως θελουν να παιξουν. προτιμω το μελο απ το ντεθ, το καθαρο ξυλο με χαλαει ειδικα αμα το ακους ζωντανα ειναι τερμα βαβουρα :hehe: γερασα ?:p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.