Jump to content

Τι mp3 ακούτε αυτή τη στιγμή;

RootX

Recommended Posts

The Devin Townsend Project ~ Supercrush! (feat Anneke van Giersbergen)

http://www.youtube.com/watch?v=MPNc2IeuW4w

The Devin Townsend Project ~ In-Ah!

http://www.youtube.com/watch?v=KGvi6GeXnLg

"εμπορικο" prog rock/metal απο το θεουλη Devin των SYL και την πρωην πλεον τραγουδιαρα των The Gathering.

Διανοια ο τυπος.

• Replies 14,4k
  • Created
  • Last Reply
Ενα κουλουβαχατο ειναι το song με σκαμπανεβασματα,στην αρχη μου θυμιζει καλοκαιρι στο κλαμπακι,στο 0:30 Eurovision song και ειδικα στο 2:10 ειναι για να κλαις πιστευω.Απο την αρχη κιολας με το techno / trance...

Tι καταφεραν οι Ιαπωνες?Τι σχεση εχουν με IF ? Οι in flames εχουν πολλα death στοιχεια.

Απεχουν πολυ απο In Flames.Σε ολα.Κυριως στην ποιοτητα :/

:...:

:jump:

http://www.youtube.com/watch?v=F-744BG0kEI&feature=channel :fun:

Βλέπω μια τάση τα τελευταία δέκα χρόνια να βαφτίζεται μέταλ ακόμα και καθαρά ποπ μουσική με βαρύ ήχο.

Είναι τελικά το μέταλ μόνο ήχος;

Γιατί η δεκαετία του 80 μου έχει αφήσει εντελώς διαφορετικές εντυπώσεις. Τότε το μέταλ εξελισσόταν ως μέταλ, χωρίς εμπορικές προσμίξεις(ροκ ρυθμούς, ποπ ρεφρεν κτλ.). Ακούστε για παράδειγμα maiden και metallica της περιόδου εκείνης και το πώς άλλαζαν στυλ από δίσκο σε δίσκο διατηρώντας καθαρά μέταλ δομές κομματιών.

Σε λίγο ο Armin van Buren με λίγο ηλεκτρική κιθάρα θα λανσάρεται ως μέταλ και αυτός.

Ασφαλώς και δεν συγκρίνονται απομεινάρια τύπου In flames με το παλιό δημιουργικό μέταλ.

Βλέπω μια τάση τα τελευταία δέκα χρόνια να βαφτίζεται μέταλ ακόμα και καθαρά ποπ μουσική με βαρύ ήχο.

Γιατί η δεκαετία του 80 μου έχει αφήσει εντελώς διαφορετικές εντυπώσεις. Τότε το μέταλ εξελισσόταν ως μέταλ, χωρίς εμπορικές προσμίξεις(ροκ ρυθμούς, ποπ ρεφρεν κτλ.). Ακούστε για παράδειγμα maiden και metallica της περιόδου εκείνης και το πώς άλλαζαν στυλ από δίσκο σε δίσκο διατηρώντας καθαρά μέταλ δομές κομματιών.

Σε λίγο ο Armin van Buren με λίγο ηλεκτρική κιθάρα θα λανσάρεται ως μέταλ και αυτός.

Ασφαλώς και δεν συγκρίνονται απομεινάρια τύπου In flames με το παλιό δημιουργικό μέταλ.

Συγγνωμη δλδ θεωρεις οτι οι In flames ειναι pop με βαρυ ηχο?

Απλα εχουν περασει παρα πολλα χρονια και εχει εξελιχθει το ειδος.αλλες φορες προς το καλυτερο και αλλες φορες προς το χειροτερο.Πλεον ο ορος metal ειναι κατι πολυ γενικο μιας και οι υποκατηγοριες ειναι πολλες.Κατα την γνωμη μου πλεον αν ρωτησεις καποιον τι μουσικη ακους και σου απαντησει μεταλ τοτε βγαζεις το συμπερασμα οτι δεν εχει ιδεα για τι μιλαει

δε γινεται το καθε ειδος να μενει στασιμο...και ποια ακριβως ειναι η μεταλ δομη και ποιος την οριζει; επειδη καποιοι τυποι που -δυστυχως- εχουν να βγαλουν καλο δισκο μερικες δεκαετιες βγαλαν κατι καπου καπως καποτε ;δεν υπαρχει αλλος δρομος δηλαδη; Πραγματικα δηλαδη και στα 2 συγκροτηματα που ανεφερες δε βλεπεις διαφορες και τοτε και μετα και τωρα;

οταν οι μεταλικατς βγαζανε τα σκουπιδαρια που βγαζανε ολοκληρη τη δεκαετια του 90 -και οχι 3 καλουτσικα τραγουδακια δε σωζουν ενα δισκο που ειχε αλλα 10 σκουπιδια-, τα απομειναρια βγαλανε δισκαρες.

Συγγνωμη δλδ θεωρεις οτι οι In flames ειναι pop με βαρυ ηχο?

Απλα εχουν περασει παρα πολλα χρονια και εχει εξελιχθει το ειδος.αλλες φορες προς το καλυτερο και αλλες φορες προς το χειροτερο.Πλεον ο ορος metal ειναι κατι πολυ γενικο μιας και οι υποκατηγοριες ειναι πολλες.Κατα την γνωμη μου πλεον αν ρωτησεις καποιον τι μουσικη ακους και σου απαντησει μεταλ τοτε βγαζεις το συμπερασμα οτι δεν εχει ιδεα για τι μιλαει

αμα οντως ενδιαφερεσαι να μαθεις τι ακουει καποιος αλλος, θα πιασεις την παρλα και θα μαθεις :p

δηλαδη αμα ερθει ο χ ή ακομα χειροτερα η y τι πρεπει να πω εγω ας πουμε; οτι ακουω θρας με λιγο χεβι , μ αρεσει το παλιο επικ, και η εποχη ποστ γκοθ με νοτες απο μπρογκρεσιβ, και οταν εχω τις μαυρες μου ακουω ντεθ μπλακ ντουμ χερ σπεισ τρανς μεταλ; ξεκολλατε με τις ταμπελες, αφου τα μισα συγκροτηματα αλλιως ξεκινανε και αλλου τους βγαζει ο δρομος ή τα λεφτα....οι ιν φλειμς π.χ. τι σχεση εχει το crawl through knives με το jester race ;

αμα οντως ενδιαφερεσαι να μαθεις τι ακουει καποιος αλλος, θα πιασεις την παρλα και θα μαθεις :p

δηλαδη αμα ερθει ο χ ή ακομα χειροτερα η y τι πρεπει να πω εγω ας πουμε; οτι ακουω θρας με λιγο χεβι , μ αρεσει το παλιο επικ, και η εποχη ποστ γκοθ με νοτες απο μπρογκρεσιβ, και οταν εχω τις μαυρες μου ακουω ντεθ μπλακ ντουμ χερ σπεισ τρανς μεταλ; ξεκολλατε με τις ταμπελες, αφου τα μισα συγκροτηματα αλλιως ξεκινανε και αλλου τους βγαζει ο δρομος ή τα λεφτα....οι ιν φλειμς π.χ. τι σχεση εχει το crawl through knives με το jester race ;

ναι βρε καμαρι μου συμφωνουμε.απλα ηθελα να τονισω οτι δεν μπορεις να βγαλεις συμπερασμα αν σου πει καποιος οτι ακουει μεταλ.πιανεις παρλα και το βγαζεις το συμπερασματακι σου:victory:

Δεν θα το λεγα αυτο για τους In Flames,αλλα και για τα 80's που λες,εχε υποψην σου για παρεδειγμα οτι το thrash προηλθε απο το punk rock...Οποτε τι ειναι μεταλ και τι οχι?...Οι Πουσταλλικα ,μιας και το ανεφερες μετα απο καποια συγκεκριμενα album το χουν παει σε αλλο επιπεδο.Μονο καθαρο thrash δεν το λες...Κριμα για τους "πρωτοπορους" ...

Κατα την γνωμη μου πλεον αν ρωτησεις καποιον τι μουσικη ακους και σου απαντησει μεταλ τοτε βγαζεις το συμπερασμα οτι δεν εχει ιδεα για τι μιλαει

E κατα τη γνωμη μου ο jesus τα πε ολα εδω!Και αν ψαξει κανεις βαθυα τις ριζες του καθε ειδους,θα καταλαβαει το γιατι...

Αλλαγη σκηνικων!

:cool:

Def Leppard.Motley Crue.Bon Jovi.

Σαφεστατα για την εποχη τους Metal, με Pop επιμειξιες.

Η αποψη σου οσο σεβαστη και αν ειναι με βρισκει τελειως αντιθετο.

Δημιουργικο metal παραγεται ακομη (και σε μεγαλυτερες ποσοτητες μη σου πω)

will merge later

A Ninja Slob Drew Me - Withering Trash Receptacle

RootX και fanboys του.Ριχτε μια αυτια.

8χορδο μπασο FTW.

http://www.myspace.com/ninjaslob απο το μαησπεη κατεβαζετε δωρεαν και τα 2 του αλμπουμ.

will merge later

A Ninja Slob Drew Me - Withering Trash Receptacle

RootX και fanboys του.Ριχτε μια αυτια.

8χορδο μπασο FTW.

http://www.myspace.com/ninjaslob απο το μαησπεη κατεβαζετε δωρεαν και τα 2 του αλμπουμ.

Ωραιο μπασο.Και αυτο εδω... :jump:

Πωπω τι συγκροτηματάκι θυμήθηκα!

http://www.youtube.com/watch?v=xEp8yJPjedU

http://www.youtube.com/watch?v=QL_5LF9Ph9U

Ειδικά το Charlie big potato είναι απιστεύτου μυικής δύναμης.

Κόλλησα τώρα, θα τ'ακούσω όλα απ'την αρχή

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.