Jump to content

Τι mp3 ακούτε αυτή τη στιγμή;

RootX

Recommended Posts

• Replies 14,4k
  • Created
  • Last Reply

Για τον κρανοκεφαλο Πλαστελινη.

Vivien O'hara feat Adrian Sana - Too Late To Cry

Εκτακτος διαγωνισμος.

Βρειτε (και αυτο) με ποιο "μοιαζει" και κερδιστε μια νυχτα παθους και overclock με τον Παστελ.

Για τον κρανοκεφαλο Πλαστελινη.

Vivien O'hara feat Adrian Sana - Too Late To Cry

Εκτακτος διαγωνισμος.

Βρειτε (και αυτο) με ποιο "μοιαζει" και κερδιστε μια νυχτα παθους και overclock με τον Παστελ.

με αυτο.

:yes4:

----------------------------------------

http://www.youtube.com/watch?v=TF4xIIZ1nBI

Και γενικώς άπαντα Βασιλάκη μέχρι το Οδός Ελλήνων και με μπόλικο ουισκι απο δίπλα διότι όλα αυτά τα άκουγα όταν η ακμή είχε κάνει τα μούτρα μου σαν τρίφτη και διαπιστώνω ότι έχω μεγαλώσει πλέον.

Όντως, ψιλο-χάλια είναι. Μου θύμισαν λίγο Savatage, αλλά ποιοτικά χάνουν πολύ...

Warrel Dane(Nevermore) προσπαθει να το παιξει αλλα...δεν

Γενικα οι prog-ιες στην αρχη ειναι σαν Symphony X καλυτερα να κραταγαν το neo thrash στυλακι μονο.

Παντως ξαναλεω φοβερος ηχος (ουτε σε συναυλιες 50ευρου τετοιο πραμα.)

Καλα ο ηχος,ειναι παντα φοβερος στο schoolwave.Μονο να δει κανεις τι εξοπλισμο εχουνε...

Ειναι λιγο περιεργη μπαντα,εμενα μου φαιρνει σε death η φωνη αλλα θελει δουλεια.Σαν κυριο εχουν το thrash,αλλα ποσο καθαρο thrash μπορει να ναι μια σχολικη μπαντα? :turn:

Exουν και αλλα 2 κομματια εκ των οποιων ειναι καλυτερο απο αυτο που ειπαν στο schoolwave.Ενταξει θελουν βελτιωση,αμα φανταστει κανεις οτι παιζουν κιθαρα/μπασο οι 2 2 χρονια μονο και στον 1ο ηταν στα 21 συγκροτηματα...

Απο SW μου αρεσαν παρα πολυ οι Vietnow,που τους ειδα και live Παλι πριν 2 βδομαδες.Τραγουδουν πολυ Rage Against The Machine.Τρομερη ομοιοτητα στα φωνητικα.Παιζουν και δικα τους στον ιδιο ρυθμο και στιχο.

---------------------------------------------------------------

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.