gkmdj Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15, 2010 καλησπερα ειμαι νεος χρηστης και το προβλημα που εχω ειναι οτι οταν κατεβαζω αρχεια απο οπουδηποτε ακομα και απο ραπιντσαιαρ οπου ειμαι πριμιουμ κολλαει το κατεβασμα η μειωνεται σταδιακα.αυτο συμβαινει μονο στο συγκεκριμενο λαπτοπ ντελλ 1535 ενω ενα ασουσ μικρο που εχω κατεβαζει ασταματητα με καλη ταχυτητα μεχρι και 1.4-1.6 kb/sec αν μπορει καποιος να βοηθησει τι μπορει να φρεναρει την ταχυτητα;ευχαριστω εκ των προτερων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inglor Μάρτιος 15, 2010 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 15, 2010 Πιθανό πρόβλημα με οδηγούς κάρτας δικτύου.Δοκίμασε με καλώδιο ethernet και αν συνεχίζει τότε είναι κάτι άλλο.Αν διορθωθεί με το καλώδιο, πήγαινε μία στο site της Dell και δες μήπως έχει βγάλει νέους οδηγούς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gkmdj Μάρτιος 16, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 16, 2010 ευχαριστω πολυ θα σενημερωσω μολις κανω τις ενεργειες που μου ειπες:clap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
gkmdj Μάρτιος 17, 2010 Author #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2010 φιλε δυστυχως δεν βρηκα λυση αν υπαρχει καποια αλλη προταση πριν κανω φορματ θα ειμαι υποχρεος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.