SLN Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15, 2010 P6t deluxe + 5870 vaporXΤο θεμα ειναι οτι η vaporX εχει το φουρφουρι στο κεντρο και "γλυφει" αισθησιακα την XFI στο pci slot απο κατου....Χτυπαει κατι 80+ load + 40 idle... σε αντιθεση με κατι ιστοριες που ακουγα οτι ειναι κρυα για να μην αναφερω το καλυτερο θεωρητικα φουρφουρι της vaporX.To ζητημα ειναι... μπορω να την βαλω στην pci-e 2 η οποια μπορει να δουλεψει στα Χ16 ή υπαρχουνε παρατραγουδα τυπου "χαμηλοτερες αποδοσεις, χαμηλοτερο oc" κλπ κλπ σε μια τετοια φαση?Ρωταω γιατι ειναι ψιλομανουρα να καθομαι παλι να ασχολουμαι με φτιαξιμο κουτιου και να τρεχω μια το ενα bench, μια το αλλο, να δω αν ειναι τα ιδια, χωρια η ιστορια του ποσο ανεβαινει και αν φταιει η θυρα γι 'αυτο.Αν το εχει κανει κανεις θα του ειμαι υποχρεος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoDsl Μάρτιος 15, 2010 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 15, 2010 Φίλτατε μπουρμπουλιθολάγνε, νομίζω δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. Επιπλέον, είναι πολύ απλό να το ελέγξεις και ο ίδιος με ένα vantage πρίν και μετά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kbilly13 Μάρτιος 15, 2010 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 15, 2010 R.T.F.M. Σόλωνα! @vga configurationΣτο μπλέ η κάρτα γραφικών!(Γι αυτό πήρα pci-e κάρτα ήχου γιατί συνήθως είναι από πάνου από τη vga και δεν της κόβει την ανάσα..)Καλά δεν μιλάμε για Sli ή cf.. εκεί να δεις.. Δυστυχώς δεν έχεις πολλές επιλογές Ή αλλάζεις κάρτα ήχου (με pci-e) ή την βγάζεις τελείως, ή αλλάζεις..m/bΠου να πιάσουν και οι ζέστες φαντάσου Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Μάρτιος 15, 2010 Author #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 15, 2010 r.t.f. m.y Ass Την πεταξα στην απο κατου.... Την βλεπει χ16... Ολα νορμαλ...μενει να δουμε αν θα κανει κανα κουλο οσο θα παιζουμε. Αμα αρχισει τις μλκς artifacts/whatever μπορει να πεταξω μια 8800gts στην μπλε για physX ή να πεταξω την XFi Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Μάρτιος 15, 2010 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 15, 2010 Γιατι ρε παιδια και εγω την καρτα γραφικων την εχω στο κατω pci-x τι εγινε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venisk Μάρτιος 15, 2010 #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 15, 2010 Την πεταξα στην απο κατου.... Την βλεπει χ16... Ολα νορμαλ..P6t deluxe3 x PCIe 2.0 x16 (at x16/x16/x1 or x16/x8/x8 mode) όμως αυτό δεν ισχύει σε όλες τις μητρικές icy20.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Μάρτιος 15, 2010 #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 15, 2010 AMAN βρε Σολωνα ακουσα σαμπανιες και το μυαλο μου πηγε αλλου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Μάρτιος 15, 2010 #8 Κοινοποίηση Μάρτιος 15, 2010 AMAN βρε Σολωνα ακουσα σαμπανιες και το μυαλο μου πηγε αλλου... Εκει ξερει τι πρεπει να κανει ρε... δεν χρειαζεται thread για να ρωτησει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Μάρτιος 16, 2010 Author #9 Κοινοποίηση Μάρτιος 16, 2010 Παραβλεπουμε σχολια απο Ζαχο γιατι σεβομαι το οτι εχει 365 μερες περιοδο και ειναι δυσκολη η κατασταση του και προχωραμε στο οτι για την ιστορια, δουλεψε 5-6 ωριτσες napoleon total war, χωρις να ανεβασει πανω απο 75 (στην πανω θυρα ηταν 84-85 και το ανεμιστηρακι πεταγε κατι τσιριδες "φρομ ταημ του ταημ") Τωρα παρεμεινε στο 35% το φαν του για αυτα τα temps.Αντε να δουμε και το Σ/Κ τι λεει απο oc.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Μάρτιος 16, 2010 #10 Κοινοποίηση Μάρτιος 16, 2010 Εσυ δεν εισαι ρε φιλαρακι με τον μπανανοειδη επεξεργαστη?Η τον αλλαξες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Μάρτιος 16, 2010 Author #11 Κοινοποίηση Μάρτιος 16, 2010 Καταντια ρε μλκ... Φτασαμε σε σημειο να μας κοροϊδευει κι ο Μαριος για μπανανες κομματια :suicide2: Οχι τον ιδιο D0 εχω στα 3700@1.25V Link to comment Share on other sites More sharing options...
kbilly13 Μάρτιος 16, 2010 #12 Κοινοποίηση Μάρτιος 16, 2010 Τελικά είδες καμμιά ψιλοδιαφορά σε απόδοση εκεί που την έβαλες? Αccording to Asus και όταν έχεις μία (μόνο ) κάρτα γραφικών, θα δουλεύει σε 16x, 8x, 8x αντίστοιχα, πάντα σε pci-e 2.0, και σου λέει for better performance να ουμ να την βάλεις στην πρώτη θέση.. Γιατί Σόλωνα? Σου δουλεύει σε pci-e 2.0 16x ή pci-e 16x (= pci-e 2.0 8x)? Πως το τσέκαρες? Nα βοηθήσουμε θέλουμε κύριος! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.