Jump to content

με μια απλη αλλαγη mobo

kingrim

Recommended Posts

• Replies 75
  • Created
  • Last Reply

Δοκίμασες να δείς αν ανεβάζει τώρα fsb;

Δεν ξέρω τί να πώ για τη διαφορά στο σκορ...τρέξ' το μερικές φορές συνεχόμενα, μήπως ήταν τυχαία διακύμανση.

Αυτό που έχει σημασία είναι αν σε ανταμείβει με υψηλότερο fsb...ωστε να ρεφάρεις τους χαμένους πόντους :D

Η δική μου εμπειρία με την abit...

http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=885

...δεν έχει και τίποτα να πει, αλλά παρατίθεται ως χριστουγεννιάτικο ανάγνωσμα :nothing:

Congrats!!!

Kαι εις ανώτερα...

....λογικά έχεις περιθώρια ακόμη, αν δώσουν την ευκή τους και οι μνήμες...

Γενική εντύπωση που έχω για την abit είναι ότι με τα κατάλληλα κόλπα πιάνει 235-245fsb...

αν είναι καλό κομμάτι και παραπάνω

εχουμε και λεμε 229fsb με 7-3-3-2,5

εκει σταματουν οι μνημες μου :)

θελουν κανα volt παραπανω :(

το θεμα ειναι οτι στα 229fsb με τα παραπανω

setting ειχα 3200 mem bandwith απο το sandra

kai 44sec super pi

οποτε ειμαι καλητερα με 223fsb

αυτο που με απασχολει ειναι οτι μετα την αφερεση του

L12 trick η cpu θελει παραπανω volt για να δουλεψει

εξηγω οτι πριν το L12 223Fsb x 11 multi 1,85vcore

ειμουνα full stable ενω τωρα δεν ανοιγει με 1,85

τελος παντον ομως τα επεξαν και τα win-xp οποτε οταν παω σπιτι

ειμαι στην δουλια τωρα θα κανω και ενα format και θα δουμε απο οτι φενετε ομως εδω τελιωνει το o/c για αυτο το μηχανημα μου φενετε σχετικα καλο παντος εσεις τι λετε :)

Προειδοποιώ...θα πώ βλακεία πιθανότατα, γι αυτό μη με πάρετε με τις λεμονόκουπες...

Αυτό που κάνει το L12mod είναι να ξεγελάει τη μητρική, ώστε να αναγνωρίσει τον επεξεργαστή ως Τbred με 333bus κι αυτό "ξεκλειδώνει" κάποιες ρυθμίσεις που επιτρέπουν υψηλότερο fsb.

Ίσως η μικρή πτώση στο σκορ να οφείλεται σ' αυτές τις "κρυφές" ρυθμίσεις - που ίσως αφορούν χρονισμούς μνήμης ή ο,τιδήποτε άλλο - που είναι διαφορετικές ανάλογα με τον επεξεργαστή που έχει τοποθετηθεί στη μητρική.

Τί λέτε;; :...:

Αρε..kingrim μας μπριζοσες.....εγω με τον 2400+ κολαω με cpu interface >enable στα 227x11 και με disable στα 230x11 ....ειμαι ετοιμος να βγαλω το block για να κανω το L12 mod..........:D Οι mushkin 3500 Level2 που εχω αντεχουν standar μεχρι 480 με 2-2-3-6 και 3.18v :D...αντε για να δουμε !!!Παντος καλα σου παει ο 2400 εμενα με 1.95v απο βιος παει μεχρι 2502 stable...για χωσε λιγο ρευμα παραπανω λογικα ο δικος σου θα παει καλυτερα!!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.