apocalypse Ιανουάριος 3, 2004 #41 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2004 Είμαστε σίγουροι οτι έτσι μετριέται το Vcore;Το δοκίμασα σε διαφορετικές ρυθμίσεις και πάντα μετράω πολύ κάτω από την ρύθμιση του bios (περίπου 0.2V).Ας πούμε με 2V bios , 1.93 mbm , το πολύμετρο δείχνει 1.8V.Δεν φαντάζομαι να έπεσε επιδημία στα πολύμετρα.Από την άλλη (χωρίς πάλι να είμαι σίγουρος) μετρώντας στο δεξί πόδι του κορυφαίου πηνίου μετράω τάση σχεδόν ίδια με αυτή που ρυθμίζω στο bios (δοκίμασα πάλι με πολλές διαφορετικές ρυθμίσεις).Τι παίζει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMk Ιανουάριος 3, 2004 #42 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2004 Έλα ντε.... και εγώ προσπαθώ να δω τι παίζει... για να μπορέσω να καταλάβω πόσο vcore τρώσει ο επεξεργαστής.... αν παίρνει 1.85 όσο λέει το mbm5 είμαι οκ.... αν όμως παίρνει 1.93(βιος) τότε είμαι στην τσίτα... και δεν έχω περιθώρια να το ανεβάσω και άλλο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMk Ιανουάριος 3, 2004 #43 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2004 Αρχική απάντηση από LoWRiDeR [03-01-2004 και 04:27] 1)αλλαξε μπαταριες στο πολυμετρο 2)πετα το πολυμετρο κ παρε νεο 3)πετα την μητρικη κ παρε νεα 1) ’λλαξα μπαταρία... μέτρισα και με άλλο πολύμετρο 2) Να πετάξω το πολύμετρο του Lidl? τρελός έισαι? 3) Συμφωνώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
apocalypse Ιανουάριος 3, 2004 #44 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2004 Διορθώστε με αν κάνω λάθος , αλλά τα πηνία και οι πυκνωτές δίπλα από τα mosfet βρίσκονται εκεί για να εξομαλύνουν απότομες μεταβολές της τάσης , άρα μετρώντας στο πηνίο (για να μετρήσω στον πυκνωτή θα έπρεπε να βάλω το πολύμετρο πίσω από το motherboard) δεν μετράω την τάση του επεξεργαστή; Link to comment Share on other sites More sharing options...
kingrim Ιανουάριος 3, 2004 Author #45 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2004 οι πυκνωτες απο οσο θυμαμε απο τα ΤΕΕ μπενουν για 2 λογους 1) ειναι βραχηκυκλωμα στa AC2)εχει την ιδιοτητα να αποθηκευει ταση στους οπλιμους του Link to comment Share on other sites More sharing options...
kingrim Ιανουάριος 3, 2004 Author #46 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2004 ρε παιδια αμα το μεμ τεστ κολαει δηλ δεν κανει τιποτα ειναι λογο μνημης ή cpu ή δεν ξερουμεα και με τους πολλαπλασιαστες 10 10,5 τι γινετε υπαρχει λυση????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMk Ιανουάριος 3, 2004 #47 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2004 Σε εμένα όταν πάγωνε ήταν απο vdd..... Για τους 10 και 10.5.. μόνο με το 1.0bios. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kingrim Ιανουάριος 3, 2004 Author #48 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2004 αρνητε η μνημη να παει πανω απο 223 φσβ εχει κανεις καμια ιδεα ???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kingrim Ιανουάριος 3, 2004 Author #49 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2004 α και το θεμα το εχω βαλει σε λαθος κατηγορια μπορει να μεταφερθει ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Ιανουάριος 3, 2004 #50 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2004 Που θες να πάει King? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kingrim Ιανουάριος 3, 2004 Author #51 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2004 ρε συ overclocking δεν ειναι κανονικα ???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kingrim Ιανουάριος 3, 2004 Author #52 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2004 Τhanks γρηγορος εισαι βρε Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Ιανουάριος 3, 2004 #53 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2004 Αρχική απάντηση από kingrim Τhanks γρηγορος εισαι βρε Link to comment Share on other sites More sharing options...
kingrim Ιανουάριος 3, 2004 Author #54 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2004 να και μια στα 223 καμια ιδεα να παμε ποιο πανω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
poloman Ιανουάριος 3, 2004 #55 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2004 pos kano overclock?? sorry alla eimai asxetos!! AMD 3000+ exogigabyte 7n400L mobo Link to comment Share on other sites More sharing options...
kingrim Ιανουάριος 3, 2004 Author #56 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2004 φιλε δεν ξερω την μητρικη σου αλλα το αθλημα του ο/c δεν ειναι και πολυ δυσκολο αν κατσεις και ασχοληθεις. Παντος αμα κανεις μια ερωτηση σιγουρα υπαρχουν αρκετα ατομα που μπορουν να σε βοηθησουν καλος ηρθες στο φορουμ Link to comment Share on other sites More sharing options...
vgiozo Ιανουάριος 3, 2004 #57 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2004 Όταν είχα την abit είχα κολλήσει κι εγώ στα 223...την λύση την έδωσε το λεγόμενο L12 mod......ακίνδυνο και με υψηλό ποσοστό επιτυχίας...σε μένα έδωσε 243-244fsb.Ιδού το λινκhttp://www.logan.eclipse.co.uk/abit_nf7_(s)_v2_0.htmΕίναι μόνο για Tbreds με 266 fsb. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kingrim Ιανουάριος 3, 2004 Author #58 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2004 φιλε εγω ειχα το wire trick πανω στην cpu γιατι η παλια δεν ξεκλειδονε τους πολλαπλασιαστες γνωριζεις αν μπορω να εχω και τα δθο μοδ πανω??????επισεις για το 1,0d modded bios που αναφερει μεσα το εχεις δοκιμασει ειναι αξιοπιστο?και τελος πριν κανεις αυτο το μοδ σου κολουσε το μεμ τεστ και εβγαζε ερρορ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kingrim Ιανουάριος 3, 2004 Author #59 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2004 αυτο ειναι το L12 trick που αναφερετε παραπανω Link to comment Share on other sites More sharing options...
vgiozo Ιανουάριος 3, 2004 #60 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2004 Δεν γνωρίζω αν μπορείς να έχεις και τα δύο mod, αλλά μπορείς να δοκιμάσεις...πιθανότατα να μην έχεις πρόβλημα. Το modded bios το είχα δοκιμάσει, αλλά σε μένα τουλάχιστον δεν είχε δουλέψει...δηλαδή δεν διόρθωσε το πρόβλημα με τους πολλαπλασιαστές 10 και 10,5. Το κατα πόσο είναι αξιόπιστο δε μπορώ να πω....θα έπρεπε να το είχα χρησιμοποιήσει για σχετικά μεγάλο χρονικό διάστημα για να μπορώ να εκφέρω γνώμη...πάντως εγώ δεν θα το χρησιμοποιούσα. Ειδικά αν έχεις sata δίσκους και μάλιστα σε raid μην το χρησιμοποιήσεις...ενδεχομένως να αντιμετωπίσεις προβλήματα data corruption. Εγώ την έπαθα φλασάροντας αυτό το βιος με το flashmenu μέσα από windows.... ....την επέστρεψα όμως και πήρα μια κάρτα γραφικών 9600προ Ναι, πριν το L12mod μου έβγαζε λάθη στο memtest....βέβαια το πόσο θα ανεβάσει fsb εξαρτάται κι απ'τις αντοχές των μνημών σου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.