Jump to content

με μια απλη αλλαγη mobo

kingrim

Recommended Posts

• Replies 75
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από Sisman [02-01-2004 και 10:44]

Ποιο μοντελο της Kingston εχεις ακριβος? Τα timings που εχεις θυμηζουν bh5 η ch5 για το

fsb που δουλευεις.. By the way Πολυ ωραια νουμερακια....:bigsmile:

Και σε μενα μου θυμίζει καλισσική περίπτωση twinmos!

ταρα ταραααααααααα ταρα (robot voice starts) there is a spy among us (robot voice ends) ταρα ταρααααααααααααα ταρα

τα ντοκουμετα σχετικα με το ποιος εχει μπει παρανομα / νομιμα στο Root's Home σε αλλο thread....μην ξεφευγουμε απο το θεμα

ΟΥ ΟΥ ΟΥ στην πυρα ο ρουφιανος.......

Απο την αλλη ρε πρακτορα Τζιμακο πολυμετρο απο το λιωτλ δεν εχεις?Αυτο δεν ειναι απο εκει ρε αρχιψευταρε...

Ου ου ου ου ου φτου φτου φτου

Στην Νο1, μήπως βλέπεις 2 πολύμετρα ?

ώρα είναι να μου πεις και με ποιο μετράω.....

Τον ειδα τον ειδα τον Ζαχο κυρια αστυνομε που πηδουσε τον φρακτη αλλα ειδα και εναν ακομα πιο ψηλο και χοντρο επισης να κανει το ιδιο αλλα φορουσε κουκουλα δεν μπορεσα να τον αναγνωρισω καλα μαλλον ο αγγουριας θα τανε......

Εγω δεν ξερω τιποτααααα καλοι μου εβραιοι οι γερμανοι ειναι φιλοι μας.....

Ε, ναι λοιπον το ομολογω. Εγω το εκανα. Εγω τον σκοτωσα. Να κερασω ενα φονταν??????λολ

Αν και για μια ακομα φορα ξεφυγαμε ΠΑΝΤΕΛΩΣ απο το θεμα μας(ειμαστε παιδια του καλαμπουριου, τι να κανουμε) πολυ καλο το o/c σου King.

λολ... το ξέχασα εντελώς....

Kingrim... οι 42 βαθμοί με ποιο bios είναι .... και αυτό το 1.81v είναι σε full load? απο το bios να υποθέσω πως έχεις δώσει.... 1.875-1.9?

Αρχική απάντηση από jax7480

Ε, ναι λοιπον το ομολογω. Εγω το εκανα. Εγω τον σκοτωσα. Να κερασω ενα φονταν??????λολ

Αν και για μια ακομα φορα ξεφυγαμε ΠΑΝΤΕΛΩΣ απο το θεμα μας(ειμαστε παιδια του καλαμπουριου, τι να κανουμε) πολυ καλο το o/c σου King.

Φουντανακιιιιιιιι..................ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧ ...αμτζικης....

42C ειναι με το 2,1 βιος

1,85V sto bios

1,86V me polimetro kai full kai idle :)

αλλα εχω ενα προβλημα :(

τα multi 10 kai 10.5 δεν παιζουν με αποτελεσμα να μην μπορω να ανεβω αλλο

εξηγω οτι 11χ220 ολα οκ 10χ220 δεν κανει βοοτ

10,5χ220 δεν κανει βοοτ

09,5χ220 ολα οκ

09χ220 ολα οκ

τι χαζο ειναι αυτο εχει κανενας το ιδιο βιος να μου πει αν εχει αυτο το προβλημα

αααα με τα ιδια setting ειμαι τωρα 222

να και που μετραω τα volt τou cpu

στο mosfet γυρο απο το μπλε πλαισιο

στο κοκκινο ποδαρακι το + απο το πολυμετρο και

το - απο το πολυμετρο στο case

post-194-1416070698,4299_thumb.jpg

1)αλλαξε μπαταριες στο πολυμετρο

2)πετα το πολυμετρο κ παρε νεο

3)πετα την μητρικη κ παρε νεα

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.