Jump to content

Δυο Οθονες! 19 και... ?

dark_ds

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

καλησπερα παιδια! η ερωτηση μου ειναι η εξης και θα ηθελα την βοηθεια σας. Εχω λοιπον μια 19αρα (LG L1919S) και σκευτομουν να αγορασω μια καινουργια wide.. και λεω κριμα δεν ειναι να βαλω την παλια στην ακρη? καλητερα να την βαλω διπλα απο την καινουργια σαν δευτερη! θελω να μου πειτε ποσων ινστων οθονη περιπου να αγορασω..για να ειναι στο υψος ιδιες οταν τις βαλω διπλα διπλα. ευχαριστω εκ των προτερων!

σε ευχαριστω για την απαντηση.. θα κοιταξω και απο κοντα σε κανενα καταστημα να δω τι γινεται... καμια καλη προταση? κοντα στο 200 ευρο περιπου..

εχω μια 19'' 4:3 και μια 22'' 16:9 και ειναι ακριβως η μια οσο και η αλλη.Θα ηθελα να βαλω και αλλη μια 19αρα απο την αλλη πλευρα να επεκτηνω την επιφανεια εργασιας και εκει και θα ειμαι κομπλε

να σε ρωτησω... 4:3 ειναι η κανονικη και 16:9 ειναι wide?

Ναι ετσι ακριβως 4:3 ο κυβος και 16:9 το ορθογωνιο παραληλογραμμο :p

αν η 19ρα σου είναι 4:3 πάς για 24ρα wide (1920x1080) για να έχουν το ίδιο πλάτος (ύψος εικόνας).

Επειδή το ύψος της οθόνης εξαρτάται και από αυτό του stand της, νομίζω ότι το καλύτερο είναι, αφού μετρήσεις τα ύψη της δικής σου (πάνω και κάτω άκρη), να πας σε ένα κατάστημα μαζί με μετροταινία. Μόνο έτσι θα "πετύχεις" ίδιο ύψος. Όλα τα υπόλοιπα είναι θεωρητικά.

σε ευχαριστω...εψαχνα τις διαστασεις απο τα site των οθονων..αλλα ειναι καλητερα να παω σε κανενα καταστημα να δω τι γινεται !

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.