xmf Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13, 2010 ΚαλησπέραΈκανα αναβάθμιση μητρική «gigabyte p41-es3g» τροφοδοτικο και επεξεργαστη"intel quad q8300"μόλις πάω να ανοίξω ενω όλα δουλεύουν κανονικά ανεμιστήρες dvdrom κτλ στην οθόνη μου εμφανίζει no signal input check the video cables!Έχω δοκιμάσει να βγάλω μνήμες σκληρούς κτλ αλλά τίποτα!Έβγαλα επίσης την κάρτα γραφικών και την ξανακουμπωσα αλλά τίποτα!Η κάρτα γραφικών είναι σχεδόν καινούργια «3 μηνών» palit gt 240Να αναφέρω επίσης ότι δοκίμασα και άλλη κάρτα γραφικών αλλά τίποταΕΠίσης εβαλα το παλιά μητρική πάνω αλλά τίποτα!Τέλος ελεγξα την οθόνη σε άλλο υπολογιστή και λειτουργεί κανονικά!Έβγαλα και την μπαταρία και έκανα clear CMOS και πάλι τίποτα!Τι φταει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Μάρτιος 13, 2010 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 13, 2010 Για δοκίμασε άλλο καλώδιο οθόνης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xmf Μάρτιος 13, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 13, 2010 Για δοκίμασε άλλο καλώδιο οθόνης.Δοκίμασα την οθόνη με το ίδιο καλώδιο σε άλλο υπολογιστή και λειτουργεί κανονικά Link to comment Share on other sites More sharing options...
velipsi Μάρτιος 14, 2010 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 14, 2010 Ασχετα οτι ανοιγουν ολα σαν ρευμα κάπου βραχυκυκλώνει το συστημα ....βημα βημα βγαζε ...πραγματαμεχρι να εχεις απανω μονο μητρικη και cpu.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xmf Μάρτιος 14, 2010 Author #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 14, 2010 Ασχετα οτι ανοιγουν ολα σαν ρευμα κάπου βραχυκυκλώνει το συστημα ....βημα βημα βγαζε ...πραγματαμεχρι να εχεις απανω μονο μητρικη και cpu..δυστυχώς δεν εγινε τίποτα!τα εβγαλα όλα και άφησα μόνο κάρτα γραφικών μητρική και CPU αλλά τίποτα!λέτε να φταει η κάρτα;αλλά και πάλι μέχρι χτες δουλευε κανονικοτατα!Μήπως έχω κάνει λάθος στις συνδέσεις;Έχω βάλει CPU ψυχτρα-οκμνήμες-οκκάρτα γραφικών -οκκαλώδια ρευματος τροφοδοτικου σε μητρική-οκfaudio-okUSB-okpower-reset pins-okμηπως ξέχασα κάτι ;Μήπως φταει το FireWire; Δεν έχω τίποτα σε FireWire αλλά λέω μήπως μπερδευετε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DD-jimakos Μάρτιος 14, 2010 #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 14, 2010 καρτα γραφικων σε αλλο slot?αν εχεις αυτην την δυνατοτητα Link to comment Share on other sites More sharing options...
xmf Μάρτιος 14, 2010 Author #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 14, 2010 Δυστυχώς δεν έχω άλλο slot για την κάρτα γραφικών!Αλλα δοκιμασα αλλα 2 motherboard και πάλι μου λεει no signal input!Επίσης συνδεσα το pc στην τηλεοραση και παλι τιποτα!Μαλλον φταει η κάρτα αλλα μου κανει εντυπωση γιατι η κάρτα δουλευε αψογα μεχρι χθες!Καμμια αλλη ιδέα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rory Μάρτιος 14, 2010 #8 Κοινοποίηση Μάρτιος 14, 2010 Την οθονη την εχεις παντα ενεργοποιημενη?Δοκιμασε να κλεισεις τον υπολογιστη και την οθονη.Αποσυνδεσε το καλωδιο της οθονης,συνδεσε το ξανα και ανοιξε πρωτα τον υπολογιστη και μετα την οθονη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xmf Μάρτιος 14, 2010 Author #9 Κοινοποίηση Μάρτιος 14, 2010 Δεν έχω σύνδεση επίσης το τροφοδοτικο με το atx 12V και επίσης δεν λειτουργεί το πληκτρολόγιο ps2.παταω το caps lock η το numlock και δεν ανάβει κανένα λαμπακι Link to comment Share on other sites More sharing options...
xmf Μάρτιος 14, 2010 Author #10 Κοινοποίηση Μάρτιος 14, 2010 Την οθονη την εχεις παντα ενεργοποιημενη?Δοκιμασε να κλεισεις τον υπολογιστη και την οθονη.Αποσυνδεσε το καλωδιο της οθονης,συνδεσε το ξανα και ανοιξε πρωτα τον υπολογιστη και μετα την οθονη. Το έκανα φίλε μου αλλά και πάλι no video input... Link to comment Share on other sites More sharing options...
velipsi Μάρτιος 14, 2010 #11 Κοινοποίηση Μάρτιος 14, 2010 Δεν έχω σύνδεση επίσης το τροφοδοτικο με το atx 12V και επίσης δεν λειτουργεί το πληκτρολόγιο ps2.παταω το caps lock η το numlock και δεν ανάβει κανένα λαμπακιΔεν έχω συνδέσει επίσης το τροφοδοτικο με το atx 12V ΛΑΘΟΣ Link to comment Share on other sites More sharing options...
xmf Μάρτιος 14, 2010 Author #12 Κοινοποίηση Μάρτιος 14, 2010 Δεν έχω συνδέσει επίσης το τροφοδοτικο με το atx 12V ΛΑΘΟΣφίλε μου σε ευχαριστώ!αυτό ήταν τελικά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.