Jump to content

Τι κανατε δωρο στο pc?

Vadergr

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Ελατε τωρα μην κρυβεστε! Διπλος μισθος,καθισιο... Χριστουγεννα και πρωτοχρονια μαζι ,ολο και κατι θα πηρατε για το pc σας! Ετσι για το καλο βρε αδερφε!

Το δικο μου δωρακι στο πιστο μου pc ηταν 2 δισκοι 40gb maxtor ετσι για να δω και εγω τα καλα του raid...

Εσεις?

ενα UPS ....Ο ο κεραυνος τελικα δεν ειχε καψει μονο το μοντεμ αλλα τσουρουφλισε και τη vga

καλη χρονια σε ολους ......και αλεξικεραυνη!!

Μία abit ic7-g, έναν 3.2 και 2χ512 pc3500 bh-5.

A, και τα Altec Lansing 621.

Και έναν seagate sata 80άρη, για bench λειτουργικό.

Εγω είπα για ένα Lian-LI τώρα λέω να πάρω εναν Ρ4 2.6 + ic7-g!Θα δούμε ανάλογα με την προσφορά που υπάρχει στα μεταχειρισμένα γιατί για καινούρια πάει πολύ!

Στο PC??

Στης αιμοραιδες μου εκανα μια καινουργια καρεκλα !!

Ακου εκει στο PC.........αυτο το ριμαδι μου εδωσε τησ αιμοραιδες

Μικρό δώρο για το PC , μεγάλο για τα αυτιά μου : νερό.:D

Χρειάστηκε να το αποφασίσω 5 φορές για να κάνω την υπέρβαση(τις 4 άλλαξα γνώμη).

Δεν ήξερα τι έχανα........

Να πάνε να πνιγούν smart fan , delta και οι λοιπές σφυρίχτρες :mad:

Kalh xronia kai sygxoreste gia ta greeklish, alla eimai akoma Boston kai kathomai mprosta se ena Mac (PowerBook G4) :(

Sxetika me ta dwrakia: erxomai me ena Pioneer DVDRW +- 4x, ena Flash disk pendrive 1Gb kai ena zevgaraki Corsair (2x512Mb)

Xairetismous se olous, ta leme se mia vdomada pou epistrefw

Petros

Αρχική απάντηση από balema

το mx900

Καλορίζικο, καλή χρονιά και καλώς ήρθες :)

Όσο για μένα πήρα ουκ ολίγα.. TFT, PSU, DVDR, Motherboard κι έχει ο Θεός ακόμα...

Ένα απογευματάκι που δούλευα έχοντας από κάτω μου την κυρίως μονάδα άρχισα να μυρίζω αρνάκι ψητό.... Δεν μπορεί λέω.... τελικά δεν ήταν αρνάκι αλλά ένας πυκνωτής μέσα στο τροφοδοτικό. Έβγαλε έναν ωραίο άσπρο καπνό.......

Αποτέλεσμα, αγορά καινούργιου τροφοδοτικού γοα τον παλιό υπολογιστή.

Για τον καινούργιο υπολογιστή δεν χρειάζεται κάτι....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.