dop Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13, 2010 Έχω μια συγκεκριμένη ιδέα η οποία περιλαμβάνει: C++ Template Metaprogramming VHDL Compilers (σε μικρότερο βαθμό) Δε θα επεκταθώ πολύ για ευνόητους λόγους. Κατά την άποψή μου, το project πιθανώς να οδηγήσει σε κάτι χειροπιαστό που θα έχει market value. Δυστυχώς, όντας φοιτητής δεν έχω χρήματα ή κάτι άλλο να διαθέσω, πέραν χρόνου και εμπειρίας χρόνων με τη C++ - και αν οδηγήσει σε κέρδη, σε ποσοστό επί αυτών Εάν βλέπω ότι έχει κάποια δυναμική, τότε θα προσπαθήσω να αγοράσω μερικά FPGA boards τα οποία και θα μοιραστώ. Σημείωση, δεν ψάχνω για φτηνό/δωρεάν εργατικό δυναμικό. Ψάχνω για ανθρώπους να μοιραστώ την ιδέα μου και την ανάπτυξή της - θα είμαστε επί ίσοις όροις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sstefoss Απρίλιος 10, 2010 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 10, 2010 σε κανα 2 χρονια αν περιμενεις....ειμαι ακομα 1το ετος στην σχολη.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cnemo Απρίλιος 24, 2010 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2010 Για μπες στο θέμα γιατι τελευταια εχω λιγο χρόνο που μου περισσεύει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.