p_under Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7, 2010 εδω κ καιρο εχω την shythe musashi κ καθεται γτ δεν εχω βρει τροπο να ψυξω τα vrm της 5850 μου ,αφου εστειλα μαιλ στην thermalright για τις vrm-r3 k r4 αντιστοιχα κ μου ειπαν( μετα απο 2 βδομαδες καθυστερηση) οτι μπορω να παραγγειλω κατευθειαν απο taiwan ,μολις ζητησα καποιο λογαριασμο για να προχωρησω στην παραγγελια δεν μου απαντησαν . τι μπορω να κανω ωστε να ψυξω την καρτα σωστα ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
csaris Φεβρουάριος 7, 2010 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2010 Eνταξει ρε συ δεν ειναι και τοσο χαλια οσο τα λες... Παντως και δυο βδομαδες να περιμενεις δεν θα παθει τπτ η καρτουλα σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
p_under Φεβρουάριος 7, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2010 δεν λεω οτι ειναι χαλια ισα ισαι η ψυκτρα ειναι πολυ καλη κατα την δικη μου αποψη αλλα απο θορυβο δεν παλευεται οταν την βαζω στο 65- 75% παιζοντας παιχνιδια . το θεμα ειναι οτι δεν εχω παρει απαντηση μετα το δευτερο email μου ζητωντας λογαριασμο για να τους δωσω τα χρηματα . Link to comment Share on other sites More sharing options...
MasterCommander Φεβρουάριος 7, 2010 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2010 Από εδώ δοκίμασες?http://www.kustompcs.co.uk/acatalog/info_2868.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
deNordic Φεβρουάριος 7, 2010 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2010 δεν λεω οτι ειναι χαλια ισα ισαι η ψυκτρα ειναι πολυ καλη κατα την δικη μου αποψη αλλα απο θορυβο δεν παλευεται οταν την βαζω στο 65- 75% παιζοντας παιχνιδια . το θεμα ειναι οτι δεν εχω παρει απαντηση μετα το δευτερο email μου ζητωντας λογαριασμο για να τους δωσω τα χρηματα .Για την Scythe Mushashi λες ότι κάνει θόρυβο; Η δικιά μου είναι αθόρυβη πάντως... Link to comment Share on other sites More sharing options...
p_under Φεβρουάριος 8, 2010 Author #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2010 για την εργοστασιακη ψυκτρα λεω οτι κανει θορυβο , η musashi εννοειται πως ειναι εντελως αθορυβη . Link to comment Share on other sites More sharing options...
carrion Φεβρουάριος 9, 2010 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2010 δεν λεω οτι ειναι χαλια ισα ισαι η ψυκτρα ειναι πολυ καλη κατα την δικη μου αποψη αλλα απο θορυβο δεν παλευεται οταν την βαζω στο 65- 75% παιζοντας παιχνιδια . το θεμα ειναι οτι δεν εχω παρει απαντηση μετα το δευτερο email μου ζητωντας λογαριασμο για να τους δωσω τα χρηματα .Ποιός ο λόγος να την βάζεις 65-75% όταν παίζεις παιχνίδια; Link to comment Share on other sites More sharing options...
p_under Φεβρουάριος 9, 2010 Author #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2010 θελω να ειναι οσο πιο δροσερη γινεται . Link to comment Share on other sites More sharing options...
nick-firestorm Φεβρουάριος 11, 2010 #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2010 no reason to do this p_under .. δεν κερδιζεις fps .. η 5850 ειναι και πιο κρυα απο 5870, αστο στο Auto να κανει δουλεια στο 40% max Link to comment Share on other sites More sharing options...
p_under Φεβρουάριος 11, 2010 Author #10 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2010 το ξερω οτι δεν κερδιζω fps αλλ δεν θελω η shythe να καθεται . Link to comment Share on other sites More sharing options...
topas Φεβρουάριος 11, 2010 #11 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2010 πουλα την τοτε..:yes2: απλα δεν νομιζω οτι υπαρχει λογος να χασεις την εγκυηση απο την καρτουλα καθως στο auto ειναι σχετικα αθοριβη...ασε που καλυτερα λιγο πιο ζεστη με εγκυηση παρα στους 30 C χωρις:giveup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
p_under Φεβρουάριος 11, 2010 Author #12 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2010 γτ ρε παιδια που θα καταλαβουν οτι εχω αλλαξει ψυκτρα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nick-firestorm Φεβρουάριος 11, 2010 #13 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2010 αλλο θεμα αυτο ;p Link to comment Share on other sites More sharing options...
p_under Φεβρουάριος 11, 2010 Author #14 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2010 ε τοτε ? αφου δεν εχει φαει modαρισματα κ τετοια μια χαρα θα την κλαυπτει η εγγυηση αν παθει τιποτα , που δεν νομιζω . Link to comment Share on other sites More sharing options...
topas Φεβρουάριος 11, 2010 #15 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2010 κοιτα γενικα με το που βγαλεις την ψυχτρα χανεις την εγγυηση...τωρα αν καταφερεις να την ξαναβαλεις κ δεν το παρουν πρεφα καλως!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
p_under Φεβρουάριος 12, 2010 Author #16 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2010 ok αλλο ειναι το θεμα μας , τι προτεινεται για το vrm cooling στις 58Χ0 ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ταμτάκος Μάρτιος 12, 2010 #17 Κοινοποίηση Μάρτιος 12, 2010 Όλα καλά, αλλά για την 5850 γιατί δεν βγαίνει κάτι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dTZnick Μάρτιος 12, 2010 #18 Κοινοποίηση Μάρτιος 12, 2010 Όλα καλά, αλλά για την 5850 γιατί δεν βγαίνει κάτι? Το Setsugen της Skythe ειναι παρα πολυ καλο, το εχω στην 5850 και η θερμοκρασια δεν ανεβαινει πανω απο 45 βαθμους, με το ανεμιστηρακι του να παιζει στις 800 στροφες (μεχρι τις 1000-1100 ειναι αθορυβο) Προσοχη ομως, το βαζουμε πανω απο το backplate της καρτας και τοποθετουμε το ανεμιστηρακι ετσι ωστε να ''ΦΥΣΑΕΙ'' την καρτα.. http://www.scythe-eu.com/en/products/vga-cooler/setsugen.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
MicAn Μάρτιος 12, 2010 #19 Κοινοποίηση Μάρτιος 12, 2010 Όλα καλά, αλλά για την 5850 γιατί δεν βγαίνει κάτι?http://www.arctic-cooling.com/catalog/product_info.php?cPath=2_&mID=256 Link to comment Share on other sites More sharing options...
p_under Μάρτιος 12, 2010 Author #20 Κοινοποίηση Μάρτιος 12, 2010 Το Setsugen της Skythe ειναι παρα πολυ καλο, το εχω στην 5850 και η θερμοκρασια δεν ανεβαινει πανω απο 45 βαθμους, με το ανεμιστηρακι του να παιζει στις 800 στροφες (μεχρι τις 1000-1100 ειναι αθορυβο)Προσοχη ομως, το βαζουμε πανω απο το backplate της καρτας και τοποθετουμε το ανεμιστηρακι ετσι ωστε να ''ΦΥΣΑΕΙ'' την καρτα.. http://www.scythe-eu.com/en/products/vga-cooler/setsugen.html τα vrm πως τα ψυχεις ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.