SCREPTOS Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13, 2010 Hello και πάλι, ακόμα μια απορία έχω. γνωρίζει κάποιος τι θα χρειαστώ για να μπορώ από δίκτυο να κάνω φορματ π.χ να έχω σε έναν υπολογιστή ένα image και να μπορώ ανά πάσα στιγμή να κάνω boot από το δίκτυο και εγκατάσταση το λογισμικό? Αν έχει ασχοληθεί κάποιος η αν γνωρίζει οτιδήποτε ας το γράψει.:help1: Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirGeorge Μάρτιος 16, 2010 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 16, 2010 Εγώ χρησιμοποιώ deployment tools της microsoft σε Windows Server 2003 και άνω. Μπορείς να έχει ένα image κρατημένο στο server και άμα το τερματικό υποστήριζει network boot να το περάσεις από εκεί χωρίς να κάνεις κάτι σε επίπεδο τοπικού υπολογιστή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostglen46 Μάρτιος 16, 2010 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 16, 2010 Αντιστοιχα γινεται και με clonezilla Link to comment Share on other sites More sharing options...
SCREPTOS Μάρτιος 16, 2010 Author #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 16, 2010 Καλημέρα sir, από ότι κατάλαβα χωρείς σερβερ δεν γίνετε, έτσι??Υπάρχει εναλλακτική λύση με xp pro η κάποια έκδοση των 7. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SCREPTOS Μάρτιος 16, 2010 Author #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 16, 2010 Clonezilla δεν το είχα ακουστά, θα το κοιτάξω και αυτό να δω τι κάνει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.