SkaL- Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13, 2010 Καλησπέρα, τώρα έχω Hol double play lite και θα θέλα να μάθω αν μπορώ να βάλω σε αυτή την γραμμή ένα router που να συνδέεται με connx,(τα Ping της ΗΟL είναι τραγικά) συγνώμη αν έχει ερωτηθεί ξανά απο μια σύντομη αναζήτηση δεν είδα κάτι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Μάρτιος 15, 2010 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 15, 2010 Χωρίς να είμαι 100% σίγουρος, νομίζω ότι δε γίνεται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Μάρτιος 15, 2010 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 15, 2010 σε double play (δηλαδή σε γραμμή που ανήκει στη HOL) όχι.αν είχες γραμμή ΟΤΕ τότε θα μπορούσες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoDsl Μάρτιος 15, 2010 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 15, 2010 Χωρίς να είμαι 100% σίγουρος, νομίζω ότι δε γίνεται.Να είσαι 100% σίγουρος οτι ΔΕΝ γίνεται.- Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaL- Μάρτιος 17, 2010 Author #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2010 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας, κρίμα. Είχα μια ελπίδα για καλύτερα pings αλλά πάει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.