Jump to content

Πρόβλημα με 5870

P70

Recommended Posts

Αυτοι οι drivers δεν ειναι κατι μαγικο. Ειναι οι original ΑΤΙ catalyst με inf files και icons της ASUS για το εφε της και μονο.

Επιμενω, βαλε τους 10.3 που εδωσα.

• Replies 101
  • Created
  • Last Reply

με τους 10.3 σπαγανε ολα ΑΤΙΜΑΝ....

και βασικα βρηκα εναν κοινο παρονομαστη στο προβλημα πολλων σαν εμενα και λεω να επιχειρησω κατι...

τερμα τα 64 ΒΙΤ!

λεω να βαλω 32...

ακουω γνωμες...

υπαρχει κανενα ΤΟΣΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ οφελος απο τα 64 ΒΙΤ???

EDIT: για να ειμαι και σωστος δεν λεω οτι η καρτα ειναι για πεταμα...

απλα ειναι κριμα η ΑΤΙ να φτιαχνει τοσο ωραιες καρτες και να τις χαντακωνει με κακοφτιαγμενους drivers...

μου φαινεται καθαρα software και οχι hardware το προβλημα...

για να μην θεωρηθει οτι εχω και εμπαθεια....

Χρήστη να κάνει hijack σε δικό του θέμα δεν έχω ξαναδεί:hehe:

Αν πραγματικά σε ενδιαφέρει να μάθεις για τις διαφορές 32/64bit, τότε ή δοκίμασε εδώ ή κάνε νέο θέμα και ρώτα.

Ας ανακεφαλαιωσουμε λοιπον για να "διαλεξουμε" τι φταιει τελικα.

1) Εχουμε μια απαραδεκτη καρτα που ειναι ολο προβληματα, αλλα παιζει ΜΟΝΟ μερικα παιγνιδια καλα στο ενα pc και ολα τα παιγνιδια τελεια σε ενα αλλο.

2) Εχουμε drivers που ειναι χαλια και χαντακωνουν την ATI που φτιαχνει "τοσο ωραιες καρτες"...αλλα ειναι χαλια σε μερικα pc και οχι σε ολα.

3) Εχουμε drivers απο την ASUS (original 10.1) που παιζουν καλυτερα απο τους "αλλους" και μαλιστα απο τους τελευταιους που κατα την μεγιστη πλειοψηφια ειναι οι καλυτεροι μεχρι τωρα και σε σταθεροτητα αλλα και σε νουμερα.

4) Τελος εχουμε τα Windows 7 64bit που εχουν προβλημα ενω τα 32bit δεν εχουν.

Τι φταιει? Το κουιζ του νηματος....

Παιδιά, μπορεί να είναι και ψυχολογικό το πρόβλημα. Πολλές φορές όταν ξεκινάς τόσο φουριόζος και δηλώνοντας τέτοια απογοήτευση, είναι φυσιολογικό να σου φαίνονται όλα στραβά. Δεν λέω, μπορεί να υπάρχουν προβλήματα και αυτά όντως να οφείλονται στην κάρτα. Επειδή όμως βλέπω να μπερδεύονται τα πράγματα και να πηγαίνουμε από το ένα θέμα στο άλλο, ίσως τελικά να είναι καλύτερα να αλλάξεις εταιρεία για να σου φύγει και εσένα ο προβληματισμός πως για όλα αυτά φταίει η ATi. Πολλές φορές ο γάμος δεν ευοδώνει γιατί οι προσδοκίες για την νύφη είναι διαφορετικές από τον χαρακτήρα της.

με τους 10.3 σπαγανε ολα ΑΤΙΜΑΝ....

και βασικα βρηκα εναν κοινο παρονομαστη στο προβλημα πολλων σαν εμενα και λεω να επιχειρησω κατι...

τερμα τα 64 ΒΙΤ!

λεω να βαλω 32...

ακουω γνωμες...

Ενδεικτικά μόνο αναφέρω ότι η 4870χ2 μόνο σε 64αρια vista έπαιξε σωστά.Σε οτιδήποτε 32αρι την δοκίμασα ψιλοσερνότανε.Imo μην πας 32...

Παιδιά, μπορεί να είναι και ψυχολογικό το πρόβλημα. Πολλές φορές όταν ξεκινάς τόσο φουριόζος και δηλώνοντας τέτοια απογοήτευση, είναι φυσιολογικό να σου φαίνονται όλα στραβά. Δεν λέω, μπορεί να υπάρχουν προβλήματα και αυτά όντως να οφείλονται στην κάρτα. Επειδή όμως βλέπω να μπερδεύονται τα πράγματα και να πηγαίνουμε από το ένα θέμα στο άλλο, ίσως τελικά να είναι καλύτερα να αλλάξεις εταιρεία για να σου φύγει και εσένα ο προβληματισμός πως για όλα αυτά φταίει η ATi. Πολλές φορές ο γάμος δεν ευοδώνει γιατί οι προσδοκίες για την νύφη είναι διαφορετικές από τον χαρακτήρα της.

:hehe: το ιδιο εχω παθει εγω φιλε με nvidia ολα μου εφταιγαν τελικα την πουλησα και ξανα εκει που ειχα μαθει(ati),ειναι οπως μαθει ο καθενας

Ας ανακεφαλαιωσουμε λοιπον για να "διαλεξουμε" τι φταιει τελικα.

1) Εχουμε μια απαραδεκτη καρτα που ειναι ολο προβληματα, αλλα παιζει ΜΟΝΟ μερικα παιγνιδια καλα στο ενα pc και ολα τα παιγνιδια τελεια σε ενα αλλο.

2) Εχουμε drivers που ειναι χαλια και χαντακωνουν την ATI που φτιαχνει "τοσο ωραιες καρτες"...αλλα ειναι χαλια σε μερικα pc και οχι σε ολα.

3) Εχουμε drivers απο την ASUS (original 10.1) που παιζουν καλυτερα απο τους "αλλους" και μαλιστα απο τους τελευταιους που κατα την μεγιστη πλειοψηφια ειναι οι καλυτεροι μεχρι τωρα και σε σταθεροτητα αλλα και σε νουμερα.

4) Τελος εχουμε τα Windows 7 64bit που εχουν προβλημα ενω τα 32bit δεν εχουν.

Τι φταιει? Το κουιζ του νηματος....

φιλε ΑΤΙΜΑΝ μη παιρνεις οτι γραφω προσωπικα λογω επαγγελματος...

Επειδη βλεπω οτι αρκετοι πεσανε να με φανε με αυτα που ειπα και με τον τροπο που τα ειπα εξηγουμαι για να μην παρεξηγουμαι....

Η αγανακτηση και ο τροπος που μιλησα αφορουν εναν ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ που ειναι πολυ δυσαρεστημενος απο ενα προιον.

Δεν λεω οτι η ΑΤΙ ειναι για πεταμα ΟΛΕΣ ουτε οτι η nvidia τελειες!Ολος ο κοσμος θα εχει προβληματα και με την μια και με την αλλη.

Και σου λυνω την απορια του κουιζ του νηματος:

Ισως να εχουν κατσει ετσι τα parts του υπολογιστη μου και να μην δουλευει σωστα...

Στον αλλο υπολογιστη που σου λεω οτι δουλευε σωστα ειχε i7 και δουλεψε μονο benchmarks.

Εμενα προσωπικα για τον χαβαλε με απασχολουν τα frames σε αυτα τα τεστ,πιο πολυ με νοιαζει να δουλευει το pc...ΠΩΣ να μην εχω παραπονο οταν 7 χρονια με nvidia δεν ειχα ποτε τετοιο προβλημα?

μπορει να εκατσε, μπορει να ημουν ατυχος μπορει χιλια δυο!

2 πραγματα ομως ξερω:

1)οτι δεν ειμαι κανενας προγραμματιστης ή hacker,αλλα το κατεχω το αντικειμενο αρκετα ωστε να σου πω οτι με τους 10.3 παιζω με 15 frames τα παιχνιδια, αρα εχω καθε λογο να τους θεωρω δυσλειτουργικους και οτι χαντακωνουν μια κατα τα αλλα πολυ καλη καρτα (τουλαχιστον για μενα) και...

2)οτι δεν ειμαι υποχρεωμενος να καθομαι να κυνηγαω με τοξα και με βελη κρυμενους φακελους της ΑΤΙ και να σβηνω updates(!!!!!!!!!) των windows για να παιξω ενα παιχνιδι, το οποιο αυριο μπορει να γινει απο ενα, δυο ή τρια!!!

Τεσπα για να καταληξω καπου βλεπεις οτι ειμαι νεος σαν χρηστης γιατι δεν ειχα αναγκη απο βοηθεια σε τετοια θεματα,αρα καταλαβαινεις οτι σκοπος αυτου του thread δεν ηταν να πληξω την ΑΤΙ ή να βγαλω χολη, αλλα οπως ειπα και στην αρχη, την αγανακτηση ενος ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ με πολλα παραπονα (και οχι αδικα κατα την γνωμη μου) για το προιον που αγορασε.

Το μονο που ζητησα ειναι η εμπειρια σας σε τετοιου ειδους θεματα, και ευχαριστω πολυ οσους ασχολουνται με το θεμα μου.

Τελος καταληγω στα 64ΒΙΤ ως ΠΙΘΑΝΗ αιτια γιατι το βλεπω σαν κοινο παρονομαστη σε πολλα forum στο εξωτερικο με προβληματα σαν το δικο μου!

Οποιος θελει να βοηθησει το εκτιμω, οποιον τον εκνευριζω και με θεωρει ασχετο και προκλητικο καλυτερα ας μην απανταει!Ευχαριστω πολυ,

φιλικα παντα!:)

Θεωρώ οτι το plug and play στις μέρες μας θα έπρεπε να είναι αυτονόητο και για τις δύο εταιρείες.

Δεν παιρνω τιποτα προσωπικα, πιστεψε με.

Απο τα λεγομενα σου ομως βγαινει μια δικαιολογημενη αγανακτηση και στεναχωρια σε λαθος προιον και με λαθος τροπο.

Ο ιδιος λες οτι μπορει να μην εκατσε στο υπολοιπο setup ( δεν φταιει η καρτα σ αυτο).

Ο ιδιος λες οτι στο αλλο pc ειχε i7, λοιπον? παλι δεν φταιει η καρτα.

Ολοι ψαχνουμε να βρουμε τι "στραβο" υπαρχει, ακριβως γιατι δεν εισαι προγραμματιστης. Προσπαθουμε να καταλαβουμε τι εχεις κανει, τι κανεις, για να βοηθησουμε εσενα, οχι εμας. Οπως ομως λες δεν χρειαζεσαι βοηθεια.....

Δεν μπορει οταν ολοι παιρνουν 2000 μοναδες πανω στα marks και καμποσα frames παραπανω με τους 10.3, εσυ να παιρνεις τοσο λιγο και ταυτοχρονα να τους ονομαζεις "δυσλειτουργικους και οτι χαντακωνουν μια κατα τα αλλα πολυ καλη καρτα".

Ειναι ευλογες οι αποριες πολλων, αν οχι ολων που μας διαβαζουν που ειτε εχουν το ιδιο hardware χωρις το παραμικρο προβλημα η ξερουν κατι παραπανω.

Ειναι ευκολοι οι χαρακτηρισμοι, αλλα αχρηστοι εφ οσον δεν εχουμε καταληξει καπου. Και δεν μας βοηθας κιολας, το πας απο δω και απο κει. Απο την αλλη νομιζω οτι σου εξηγησα το γιατι επαιζες πριν και τωρα δεν παιζεις..

Εχω ξαναπει, το plug and play εχει τελειωσει προ πολλου, οι απαιτησεις για αυξημενη γνωση ειναι τοσο μεγαλες οσες και οι επιδοσεις που απαιτουμε απο τα προιοντα που αγοραζουμε πλεον. Το pc δεν ειναι ψυγειο..

Μετα το off topic αυτο, πες μας που κατεληξες? Γνωμη μου ειναι παντως οτι στα 32bit θα εχεις λιγοτερα προβληματα στα παιγνιδια.

εγω παντος ειμαι με windows 7 64bit με ολα τα update και τους 10.3 beta την καρτα με νερο και πεζη με 1,2 v 1000gpu+1360 mem 24/7 χωρις κανενα προβλημα και για bench (1,41v)1090gpu +1370 mem

(system i7 860@4400 24/7+evga p55ftw200 a39 bios +corair ct 2000c8@2200 8-8-8-19-1t)

στειλε μου σε παρακαλω αν εχεις μια φωτο απο το amd overdrive με τα settings του cpu:flex:

Και εγω με 10.3 5970 και 7αρια 64bit κανενα απολυτως προβλημα..Ουτε σε gameS ουτε σε απλες καθημερινες καταστασεις.

λοιπόν έχεις 3 λύσεις

α)πας την κάρτα και το pc στο πλαίσιο(ή ότι άλλο θες)δώσε 20ευρά και πες να σου την φτιάξουνε

β)πουλάς την κάρτα ή την κρατάς μέχρι να βγουν νέες nvidia την πουλάς έπειτα και παίρνεις την "φοβερή" nvidia

γ)συνεχίζεις να ....... το θέμα μέχρι να βρεις λύση ή να βαρεθείς(sorry για το τελευταίο):whistle2:

:happy2:

λοιπόν έχεις 3 λύσεις

α)πας την κάρτα και το pc στο πλαίσιο(ή ότι άλλο θες)δώσε 20ευρά και πες να σου την φτιάξουνε

β)πουλάς την κάρτα ή την κρατάς μέχρι να βγουν νέες nvidia την πουλάς έπειτα και παίρνεις την "φοβερή" nvidia

γ)συνεχίζεις να ....... το θέμα μέχρι να βρεις λύση ή να βαρεθείς(sorry για το τελευταίο):whistle2:

:happy2:

Ενα πραγμα ζητησα φιλε μου στο τελευταιο μνμ και συνεχιζεις και τα ιδια...

Τεσπα αστο, ευχαριστω παντως οσους βοηθησαν.

εβαλα πανω GTX 260 ολα τελεια...alt + tab και overall performance και pes 2010 και ολα...

Ισως να εχουν κατσει ετσι τα parts του υπολογιστη μου και να μην δουλευει σωστα...

Στον αλλο υπολογιστη που σου λεω οτι δουλευε σωστα ειχε i7 και δουλεψε μονο benchmarks.

Στην πρώτη σειρά είναι η λύση.

Εφόσον σε άλλο υπολογιστή δούλεψε καλά, τότε κάτι λάθος έχεις κάνει εσύ. Μια λύση είναι να ξαναστείσεις το hw του PC σου από την αρχή και πάνω σε καθαρό σύστημα με σωστή εγκατάσταση όλου του software. Αλλιώς θα ψάχνεις ψίλους στα άχυρα. Πάνω στον ίδιο επεξεργαστή τα έχω δοκιμάσει και σου λέω ότι δεν υπάρχει πρόβλημα ασυμβατότητας του 965 ή κάτι τέτοιο.

Στην πρώτη σειρά είναι η λύση.

Εφόσον σε άλλο υπολογιστή δούλεψε καλά, τότε κάτι λάθος έχεις κάνει εσύ. Μια λύση είναι να ξαναστείσεις το hw του PC σου από την αρχή και πάνω σε καθαρό σύστημα με σωστή εγκατάσταση όλου του software. Αλλιώς θα ψάχνεις ψίλους στα άχυρα. Πάνω στον ίδιο επεξεργαστή τα έχω δοκιμάσει και σου λέω ότι δεν υπάρχει πρόβλημα ασυμβατότητας του 965 ή κάτι τέτοιο.

ειπα ομως φιλε μου οτι δουλεψε ΜΟΝΟ benchmarks...

δεν εχω ιδεα τι θακανε στο pro και στο alt tab....

το συστημα ειναι μια χαρα στημενο εξ αρχης, δεν εχω κανει τιποτα λαθος...

Το alt-tab και το screen tearing στο PRO είναι θέμα software.

δεν διαφωνω. εκει ειναι που μου τα χαλασε η ΑΤΙ...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.