stathid90 Μάρτιος 12, 2010 #21 Κοινοποίηση Μάρτιος 12, 2010 φιλική συμβουλή : αν δεν έχεις όρεξη να το κάνεις να δουλέψει και το μόνο που θες είναι να κράξεις , μην ανοίγεις thread. απλά πάρε μια nvidia κάρτα γραφικών! Link to comment Share on other sites More sharing options...
atiman Μάρτιος 12, 2010 #22 Κοινοποίηση Μάρτιος 12, 2010 Ας αφησουμε τον ανθρωπο να μας εξηγησει.!!! Θα βγουν συμπερασματα.Πρωτα απ ολα θα ηθελα την μαρκα της καρτας και το part number της. Το γραφει και στο κουτι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlCapone Μάρτιος 12, 2010 #23 Κοινοποίηση Μάρτιος 12, 2010 Πηγαινε σε nvidia δεν θα εχεις προβληματα σιγουρα γιατι η nvidia λυνει τα προβληματα διαφορετικα με drivers update μια και καλη... καιει τις καρτες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Σβολάκης Μάρτιος 12, 2010 #24 Κοινοποίηση Μάρτιος 12, 2010 την απατη την εκανε η Nvidia τον Δεκεμβριο η Νοεμβριο που παρουσιασε και καλα την Fermi με ξιλοβιδες γιατί δεν ηταν ετοιμη με το direct 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
P70 Μάρτιος 12, 2010 Author #25 Κοινοποίηση Μάρτιος 12, 2010 Δεν καταλαβαινω γιατι τοση εναντιωση?δηλαδη δινοντας λεφτα να παρω μια απο τις καλυτερες καρτες σημερα πρεπει να ειμαι χαρουμενος που μετα απο format για παρτυ της εχω αυτη την συμπεριφορα?δεν ειμαι κανενας ασχετος... αν ημουν δεν θα μιλαγα...το part no. σε τι θα χρησιμευσει?P.N:90-C3CH31-L0UAY00TASUS EAH5870απλως θα πω οτι 285 gtx 2gb σε i7 stock μου ριχνει στα frames πχ στο resident evil....αν εχει προβλημα η καρτα μου δεν γινεται να το ξερω.ουτε στεκει να παιζει 2 παιχνιδια σωστα και πχ 2 λαθος.Και σε καμια περιπτωση δεν δικαιολογει να κανεις ρυθμισεις στο catalyst και αυτο απλα να σε γραφει...οτι αλλο θες να σου πω atiman πες μου...ευχαριστω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fwtis Μάρτιος 12, 2010 #26 Κοινοποίηση Μάρτιος 12, 2010 το part no. τι το θες? έχει βγει καμια παρτίδα σκάρτη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
atiman Μάρτιος 12, 2010 #27 Κοινοποίηση Μάρτιος 12, 2010 Λοιπον, συμφωνα με το part number σου το bios version πρεπει να ειναι αυτο VER012.011.000.006.034494. Ισχυει? Το βλεπεις απο το GPUZ.Στα Windows 64bit μετα το format ποια Microsoft updates εχεις περασει? Το μονο που χρειαζεται ειναι το ΚΒ974431.ΚΑΝΕΝΑ αλλο.Υπερχρονισμο εχεις κανει απ το smart doctor η απο το catalyst CC?Drivers, καλυτερα τους 10.3 απο το site που εχω δωσει.Oι ρυθμισεις μεσα απο το CCC απενεργοποιουνται αυτοματα αν το παιγνιδι δεν υποστηριζει καποιες απο αυτες, ειδικα το vsync.Πες μας και προχωραμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlCapone Μάρτιος 12, 2010 #28 Κοινοποίηση Μάρτιος 12, 2010 Ενας "σχετικος" σεβεται το φορουμ και δεν ανοιγει διπλα threads για να κραξει και για να βγαλει χολη.... αν ειχεις αισθηση του προβληματος περισσοτερο θα σε ενοιαζε να το λυσεις παρα να ανοιξεις δευτερο thread με αυτο το τιτλο μονο και μονο για να κραξεις....:fist: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fwtis Μάρτιος 12, 2010 #29 Κοινοποίηση Μάρτιος 12, 2010 Alcapone κανε καμια βόλτα ρε φιλαράκι, το παιδί έλεγε τόσο καιρό να αποφύγει το format, τελικά το έκανε και πάλι τρώει σούπα. Αυτός φταίει που βγάζει χολή? Link to comment Share on other sites More sharing options...
P70 Μάρτιος 12, 2010 Author #30 Κοινοποίηση Μάρτιος 12, 2010 Ενας "σχετικος" σεβεται το φορουμ και δεν ανοιγει διπλα threads για να κραξει και για να βγαλει χολη.... αν ειχεις αισθηση του προβληματος περισσοτερο θα σε ενοιαζε να το λυσεις παρα να ανοιξεις δευτερο thread με αυτο το τιτλο μονο και μονο για να κραξεις....:fist:το πρωτο thread φιλε μου το εκανα γιατι ειχα προβλημα κατα την μεταβαση....μετα απο format και πολυ παιδεμα μου βγηκε ετσι...να ζητησω συγνωμη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
P70 Μάρτιος 12, 2010 Author #31 Κοινοποίηση Μάρτιος 12, 2010 Alcapone κανε καμια βόλτα ρε φιλαράκι, το παιδί έλεγε τόσο καιρό να αποφύγει το format, τελικά το έκανε και πάλι τρώει σούπα. Αυτός φταίει που βγάζει χολή?thank you φωτης. που καταλαβαινεις οτι οταν εχεις ενα pc στα μετρα σου 4 μηνες τελειο με τοσα progs και games και το χαλας για την καρτα και παλι δεν δουλευει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nick86 Μάρτιος 12, 2010 #32 Κοινοποίηση Μάρτιος 12, 2010 Να δοκιμασεις την καρτα σε καποιο αλλο pc δοκιμασες??Να δουμε αν συμβαινουν τα ιδια προβληματα??Εγω απο εκει θα ξεκινουσα..Αν δεις οτι κανει τα ιδια η λυση ειναι μια...RMA απλα και ομορφα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
atiman Μάρτιος 12, 2010 #33 Κοινοποίηση Μάρτιος 12, 2010 Αφηστε ρε παιδια τον ανθρωπο να μας απανταει. Αν θελει πραγματικα να βγαλει ακρη θα την βρουμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
P70 Μάρτιος 12, 2010 Author #34 Κοινοποίηση Μάρτιος 12, 2010 το ΒΙΟS ειναι αυτο που λες ΑΤΙΜΑΝ. updates φιλε μου εκανα μαλλον και αλλα,δεν ηξερα οτι πρεπει να φιλτραρω για να παιξει η καρτα...εβγαλε καποια οταν εκανα για την αλλαγη γλωσσας και τα βαλα ολα μαζι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
P70 Μάρτιος 12, 2010 Author #35 Κοινοποίηση Μάρτιος 12, 2010 Να δοκιμασεις την καρτα σε καποιο αλλο pc δοκιμασες??Να δουμε αν συμβαινουν τα ιδια προβληματα??Εγω απο εκει θα ξεκινουσα..Αν δεις οτι κανει τα ιδια η λυση ειναι μια...RMA απλα και ομορφα.. η ιδια καρτα με i7 overclocked και με τα clocks της ανεβασμενα εσπαγε κοντερ στα Frames στο resident evil σε αλλο pc... και το gpuz για οτι αλλο θελεις ΑΤΙΜΑΝ.και thanx για την βοηθεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
atiman Μάρτιος 12, 2010 #36 Κοινοποίηση Μάρτιος 12, 2010 η ιδια καρτα με i7 overclocked και με τα clocks της ανεβασμενα εσπαγε κοντερ στα Frames στο resident evil σε αλλο pc... Μαλιστα? Τοτε σε τι φταιει η καρτα και η ΑΤΙ? Πεταξε απο πανω ενα ενα ολα τα updates και κρατα αυτο που σου ειπα και την γλωσσα ΜΟΝΟ. Τα υπολοιπα που σε ρωτησα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fwtis Μάρτιος 12, 2010 #37 Κοινοποίηση Μάρτιος 12, 2010 Μαλιστα? Τοτε σε τι φταιει η καρτα και η ΑΤΙ? Στο οτι τρώει ασυμβατότητες με συγκεκριμένα hardware ίσως? Λεω γω τωρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nick86 Μάρτιος 12, 2010 #38 Κοινοποίηση Μάρτιος 12, 2010 ΚΒ974431 σε τι χρησιμευει??Απορια καθαρη...Να μαθουμε και σημερα κατι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
csaris Μάρτιος 12, 2010 #39 Κοινοποίηση Μάρτιος 12, 2010 η ιδια καρτα με i7 overclocked και με τα clocks της ανεβασμενα εσπαγε κοντερ στα Frames στο resident evil σε αλλο pc... Ρε μαν, ειναι δυνατον να φταιει η καρτα εφοσον παιζει καλα σε αλλο pc???? Για κοιτα μηπως εχεις βαλει στα 30ΗΖ το μονιτορ μιας και χουμε το ιδιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
P70 Μάρτιος 12, 2010 Author #40 Κοινοποίηση Μάρτιος 12, 2010 Μαλιστα? Τοτε σε τι φταιει η καρτα και η ΑΤΙ?Πεταξε απο πανω ενα ενα ολα τα updates και κρατα αυτο που σου ειπα και την γλωσσα ΜΟΝΟ.Τα υπολοιπα που σε ρωτησα?το smartdoctor χρησιμοποιησα...αλλα αυτο δεν μας απασχολει αμεσα.γιατι ουτε stock ολα τρεχει σωστα...και απο smartdoctor οταν πηγα 1000 to engine και 1.270 vcore το remnant κολλησε.και σε χαμηλοτερα παλι κολλησε. θερμοκρασιες ουτε καν ακουμπησαν τους 90.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.