P70 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12, 2010 #1 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12, 2010 Δεν εχουν τελειωμο τα βασανα μου απο τοτε που εκανα το ΛΑΘΟΣ να παρω αυτη την απαραδεκτη καρτα την 5870.Το ATI catalyst ειναι απλα αχρηστο.Οτι μα οτι ρυθμισεις και να βαλεις για να μαζεψεις τα γραφικα ενος παιχνιδιου, σε γραφει κανονικα.Το nvidia control panel ειναι 10 χρονια μπροστα!overclock 100 ΜΗΖ παραπανω και κολλανε τα παιχνιδια, και ολο αυτο το thread το ανοιγω γιατι?γιατι εβαλα να παιξω PES 2010 και μου σκαει frames συνεχεια!vsync on και off. παραλειψη καρε ναι και οχι, compatibility ολα τα εχω δοκιμασει και ακομα δεν τρεχει σωστα!ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!!!ΠΟΤΕ ΘΑ ΒΓΕΙ Η ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ NVIDIAAAAAAAA???:rant::rant::rant::rant::rant::rant::rant:
dimitris_s Μάρτιος 12, 2010 #2 Μάρτιος 12, 2010 Το γεγονός να κάνεις εσύ κάτι λάθος ή απλά η κάρτα να είναι για RMA, δε σου έχει περάσει καν απ' το μυαλό να φανταστώ...
Jerry007 Μάρτιος 12, 2010 #3 Μάρτιος 12, 2010 Έχεις σκεφτεί ότι κάνεις κάτι λάθος; Πάνω από ένα 50% του forum έχει τις καινούργιες σειρές 4xxx και 5xxx και είσαι απο τους λίγους που αναφέρουν προβλήματα, και τόσο τραγικά μάλιστα. Καταρχήν το overclocking της κάρτας θέλει υπομονή, υπομονή, δοκιμές και χρόνο. Δεν ανεβάζεις 100MHz την κάρτα και τελείωσες. Ακόμα έχει σημασία η ψύξη της κάρτας σου. Μου φαίνεται παράξενο να παρατηρείς framedrops και κολλήματα με μια τέτοια γομαρόκαρτα, δεδομένου ότι το PES2010 με βάση τα requirements τρέχει άνετα σε μια Radeon 2400. Δώσε μας λίγες περισσότερες πληροφορίες για το σύστημα σου. Ποιούς Catalyst έχεις, τι λειτουργικό τρέχεις και τι ρυθμίσεις έχεις στο παιχνίδι. Και χαλάρωσε, τα κεφαλαία είναι σαν να ΦΩΝΑΖΕΙΣ. Έτσι και αλλιώς για να ζητήσεις βοήθεια ήρθες
Dolly Μάρτιος 12, 2010 #4 Μάρτιος 12, 2010 Οι μισοί απο εδώ είμαστε με 5870, και πραγματικά δεν έχουμε θέματα ούτε για πλάκα, κοίτα μήπως η κάρτα είναι για αλλαγή.
yanni Μάρτιος 12, 2010 #5 Μάρτιος 12, 2010 Αντί να φωνάζεις γιατί δεν την πουλάς? Είμαι σίγουρος ότι υπάρχουν πολλοί που θα επιθυμούσαν να... ταλαιπωρηθούν με την 5870 σου.
P70 Μάρτιος 12, 2010 Author #6 Μάρτιος 12, 2010 Έχεις σκεφτεί ότι κάνεις κάτι λάθος;Πάνω από ένα 50% του forum έχει τις καινούργιες σειρές 4xxx και 5xxx και είσαι απο τους λίγους που αναφέρουν προβλήματα, και τόσο τραγικά μάλιστα. Καταρχήν το overclocking της κάρτας θέλει υπομονή, υπομονή, δοκιμές και χρόνο. Δεν ανεβάζεις 100MHz την κάρτα και τελείωσες. Ακόμα έχει σημασία η ψύξη της κάρτας σου. Μου φαίνεται παράξενο να παρατηρείς framedrops και κολλήματα με μια τέτοια γομαρόκαρτα, δεδομένου ότι το PES2010 με βάση τα requirements τρέχει άνετα σε μια Radeon 2400. Δώσε μας λίγες περισσότερες πληροφορίες για το σύστημα σου. Ποιούς Catalyst έχεις, τι λειτουργικό τρέχεις και τι ρυθμίσεις έχεις στο παιχνίδι. Και χαλάρωσε, τα κεφαλαία είναι σαν να ΦΩΝΑΖΕΙΣ. Έτσι και αλλιώς για να ζητήσεις βοήθεια ήρθες Αντε να προσπαθησω να ηρεμισω... τελευταιους catalyst 10.2 σε windows 7 64ΒΙΤ τρεχω... ρε παιδια ασχετως RMA αν βαζεις vsync απο το catalyst παντα ΟΝ δεν θα πρεπε να τρεχει?? οταν βαζεις την option απο το pro την δεχεται.... δεν καταλαβαινω τιποτα... Τρεχω το last remnant που στο benchmark του βγαινω στα 130 περιπου frames και μες στο παιχνιδι οταν βαζω τερμα τα details σπαει! και αρκετα εντονα!!!!!!
P70 Μάρτιος 12, 2010 Author #7 Μάρτιος 12, 2010 ασχετως με την καρτα το catalyst οντως δεν ειναι αθλιο σε σχεση με το nvidia? ή τοσο λαθος κανω ρε παιδια?
9000+rpm Μάρτιος 12, 2010 #8 Μάρτιος 12, 2010 Φιλε η κατι κανεις λαθος η επεσες σε προβληματικη καρτα...Τοσα ατομα μεσα απο το φορουμ εχουν καρτες της σειρας 58χχ και κανεις δεν εχει αναφερει τετοια προβληματα που λες εσυ...
P70 Μάρτιος 12, 2010 Author #9 Μάρτιος 12, 2010 Φιλε η κατι κανεις λαθος η επεσες σε προβληματικη καρτα...Τοσα ατομα μεσα απο το φορουμ εχουν καρτες της σειρας 58χχ και κανεις δεν εχει αναφερει τετοια προβληματα που λες εσυ...απο ολα αυτα που σου λεω τι βλεπεις λαθος?και το οτι με 2 διαφορετικες nvidia το παιχνιδι ετρεχε μια χαρα?ασχετο?
Magnus Μάρτιος 12, 2010 #10 Μάρτιος 12, 2010 Ε υπομονή λίγο έμεινε ακόμα. Παρε μια nvidia για να τελειώσει η ιστορία.
9000+rpm Μάρτιος 12, 2010 #11 Μάρτιος 12, 2010 απο ολα αυτα που σου λεω τι βλεπεις λαθος?και το οτι με 2 διαφορετικες nvidia το παιχνιδι ετρεχε μια χαρα?ασχετο?Δεν ξερω τη λαθος μπορει να εχει γινει....Επισης ειπα μπορει να μην ειναι λαθος, παιζει απλα να επεσες σε προβληματικη καρτα...Και σου ξαναλεω οτι τοσα ατομα εδω μεσα εχουν καρτες της σειρας 58χχ (ειμαι και γω ενας απο αυτους) και κανεις δεν εχει αναφερει τοσο τραγικα προβληματα που εχεις εσυ...Αυτο ασχετο ειναι?
Dolly Μάρτιος 12, 2010 #12 Μάρτιος 12, 2010 Κάργα άσχετο όχι, λίγο ναι.Μπορεί να είναι 1000 - 2 αιτίες που γίνεται αυτό, απο κατάλυπα οδηγών, μέχρι δεν ξέρω και εγώ τι άλλο.Αφού Είσαι τόσο απελπισμένος δοκίμασες να κάνεις format, να περάσεις τα πάντα από την αρχή και να δείς αν έχεις ακόμα προβλήματα?Ακόμα το θέμα χαλασμένη κάρτα έχει ειπωθεί ήδη 10 φορές, ΑΝ είναι χαλασμένη (γίνονται και αυτά, παράγουν χιλιάδες κάθε μέρα) θα σου βγάζει την πίστη, κοίτα το, αν εξακολουθεί να σου κάνει προβλήματα και μετά από format, ή έστω uninstall-reinstall με driver sweeper και τα πάντα όλα, και πήγαινε να την αλλάξεις.Το catalyst εμένα μια χαρά μου φαίνεται όπως και της nvidia, αυτά είναι υποκειμενικά.
P70 Μάρτιος 12, 2010 Author #13 Μάρτιος 12, 2010 Κάργα άσχετο όχι, λίγο ναι.Μπορεί να είναι 1000 - 2 αιτίες που γίνεται αυτό, απο κατάλυπα οδηγών, μέχρι δεν ξέρω και εγώ τι άλλο.Αφού Είσαι τόσο απελπισμένος δοκίμασες να κάνεις format, να περάσεις τα πάντα από την αρχή και να δείς αν έχεις ακόμα προβλήματα?Ακόμα το θέμα χαλασμένη κάρτα έχει ειπωθεί ήδη 10 φορές, ΑΝ είναι χαλασμένη (γίνονται και αυτά, παράγουν χιλιάδες κάθε μέρα) θα σου βγάζει την πίστη, κοίτα το, αν εξακολουθεί να σου κάνει προβλήματα και μετά από format, ή έστω uninstall-reinstall με driver sweeper και τα πάντα όλα, και πήγαινε να την αλλάξεις.Το catalyst εμένα μια χαρά μου φαίνεται όπως και της nvidia, αυτά είναι υποκειμενικά.εχω κανει format παιδες... σε καθαρο συστημα μου συμβαινουν αυτα...
Fwtis Μάρτιος 12, 2010 #14 Μάρτιος 12, 2010 πήγαινέ την πίσω και πάρε άλλη αμα δεν την παλεύεις, οι ati είναι να σου κατσουν απο την αρχή αμα δεν σου κάτσουν κλάφτα χαράλαμπε. Πάρε nvidia αφού λες οτι δοκίμασες και τρέχει εντάξει.
Σβολάκης Μάρτιος 12, 2010 #15 Μάρτιος 12, 2010 εγώ δεν εχω την 5870 εχω την 4850 και το καταλιστ δουλευει μια χαρα και overclok και τα παντα
P70 Μάρτιος 12, 2010 Author #16 Μάρτιος 12, 2010 πήγαινέ την πίσω και πάρε άλλη αμα δεν την παλεύεις, οι ati είναι να σου κατσουν απο την αρχή αμα δεν σου κάτσουν κλάφτα χαράλαμπε. Πάρε nvidia αφού λες οτι δοκίμασες και τρέχει εντάξει.ποτε βγαινει η νεα σειρα?
atiman Μάρτιος 12, 2010 #19 Μάρτιος 12, 2010 Δεν εχουν τελειωμο τα βασανα μου απο τοτε που εκανα το ΛΑΘΟΣ να παρω αυτη την απαραδεκτη καρτα την 5870.Το ATI catalyst ειναι απλα αχρηστο.Οτι μα οτι ρυθμισεις και να βαλεις για να μαζεψεις τα γραφικα ενος παιχνιδιου, σε γραφει κανονικα.Το nvidia control panel ειναι 10 χρονια μπροστα!overclock 100 ΜΗΖ παραπανω και κολλανε τα παιχνιδια, και ολο αυτο το thread το ανοιγω γιατι?γιατι εβαλα να παιξω PES 2010 και μου σκαει frames συνεχεια!vsync on και off. παραλειψη καρε ναι και οχι, compatibility ολα τα εχω δοκιμασει και ακομα δεν τρεχει σωστα!ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!!!ΠΟΤΕ ΘΑ ΒΓΕΙ Η ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ NVIDIAAAAAAAA???:rant::rant::rant::rant::rant::rant::rant:Μπορουμε να βρουμε τι κανεις λαθος, αν ηρεμησεις και μας βοηθησεις λιγο.Πες μας με λιγα λογια αλλα ΟΛΑ οσα εχεις φτιαξει και πως?Ακουω για υπερχρονισμους κλπ κλπ, και μαλλον εχεις μεριδιο στα προβληματα σου, ισως λογο καποια αγνοιας σε καποια πραγματα.Περιμενουμε..
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.