Jump to content

Ενας Κινέζος που πετάει !!

mortisboy

Recommended Posts

Τον τελευταιο καιρο λογο του οτι ηθελα να φτιαξω ενα μηχανακι χωρις να στειλω τον Athlon μου αποφασισα να στησω ενα καινουριο ,δεδομενου οτι ειχα τα περισοττερα και μου ελειπαν μονο Μobo και Cpu !! Ετσι λοπον κατεληξα με ενα Epox 4PCA3+ v.2 και μετα απο ψαξιμο για cpu με καλο stepping και κατα προτιμηση 2.4c ...,κατεληξα (απο περιεργια για δοκιμη) σε εναν P4 2.4C SL6WR CHINA 5325A868 ....οποιος τα πηγε καλυτερα απο οσο περιμενα!!

Ο κινεζος απο την αρχη εδειξε πολυ καλο χαρακτηρα δουλεψε ανετα απο την αρχη με μια Cak4-88t με default ταση μεχρι τα 3120 χωρις προβληματα σταθεροτητας!!! Απο κει και περα εφτασε μεχρι τα 3500 με 1.8vcore αλλα η cak δεν την παλευει και μαζι και ο cpu !!(Πρεπει να κανω τραμπα το w/c απο το αλλο και βαριεμαι... :eek: ) Παντως απο κατι τελευταιες δοκιμες που εκανα πιστευω πως με καλυτερη ψυξη ανεβαινει και αλλο;)

Να και που ειμαι απολυτα σταθερος με 1.775 vcore ( το μοβο διαβαζει 1.71-1.725 full load)

post-73-1416070694,5767_thumb.jpg

Να και ενα απο τα καλυτερα cpu bench που εβγαλα με ενα μονο dim 512 Apacer3200(bh-5) ...για καποιο περιεργο λογο οταν εxω μονο την winbond πανω βγαζω καλυτερο cpu kai multimedia bench παρα οταν εχω σε dual και την bh-5 και την TwinMos 512pc3200(Mtec) και αυτο που εχω παρατηρησει ειναι οτι οταν εχω την bh-5 μονο.. το performance mode στο cpuz ειναι enable . ενω οταν ειναι και οι δυο πανω με οτι συνδιασμο και να κανω ειναι disabled ....(Ayto prepei na einai to PATata)??

post-73-1416070694,7227_thumb.jpg

Εντομεταξυ η winbond εχοντας περασει απο το Iwill XP333-R δουλευοντας στα 380 με 2-2-2-5 kai 3.1v ...μετα στο Αbit NF7-S στα 450 με 2-2-2-5 και 3.2v( με mod) τωρα πλεον στο Epox τα εχει δωσει ολα ...και εχει μεχρι 3.3v :) να ενα δειγμα stable...

post-73-1416070694,7928_thumb.jpg

well done!

η sisoft το έχει κάνει το θαύμα της, κατέβασε την καινούρια έκδοση 2004 του σάντρα για να είναι συγκρίσιμα τα σκορ... επίσης πρόσεξε γιατί άσχετα από ότι λέει η μητρική, δίνει τις τάσεις που βάζεις στο bios, δεν κάνει undervoltage σαν τις ασους... άρα δίνεις πολλά βολτ...

Mολις βαλω και το νερακι θα κανω update τα κατορθωματα του Κινεζου ...παντως δεν εχω δει να παιζουν και πολλοι China ?? .....:shifty:

Kαι οποιος βρει κατι τετοιο να την παρει αμεσως.....(η να με ειδοποιησει αν δεν την θελει....:p )

post-73-1416070694,8109_thumb.jpg

Οκ thanks !!!Βασικα το ξερω οτι δεν κανει undervoltage σαν τις asus αλλα το psu μου δεν ειναι οτι καλυτερο JJ 350PFC και το τσεκαρα χτες εχω διαφορά καπου στο 0.040-50 και εχω και 3δισκους και 2 cdromia και η μνημη στα 3.2v ... τι να σου κανει!!!;) Εσυ τι PSU εχεις??? Τελικα τι εκανες με τον δικο σου???

το πρόβλημα με τις μνήμες στα 5/4 που δεν περνάνε τα 215 φταίνε μάλλον αυτές... η κάθε μία μόνη της δεν έχει κολλήματα... και 1:1 πάνε dual 240+ fsb 2225 οπότε ακόμα και χειρότερα να παίζουν με 5/4 είναι μεγάλη η απόσταση...

πάντως η cpu μου ακόμα περίεργη είναι... ανεβαίνει αρκετά με ντιφολτ ρεύμα ακόμα και με μαμά ψύχτρα (260fsb) και μετά μουλαρώνει... είναι για κάποιον που θα έχει αέρα...

είδωμεν...

psu έχω ενερμαξ 465 modded by hipro...

τα μόσφετς τα ψύχεις?

....καταλαβα....κατι παρομοιο επαθα και εγω με την bh-5 και την TwinMos(Mtec) αλλα οχι με το 5/4 divider εμενα παιζουν κανονικα μεχρι 275-280fsb .... αλλα δεν ταιριαζουν μεταξυ τους στο dual channel.;)

Παντως και ενας φιλος πηρε ενα 2.6c SL6WS και του παει μεχρι 3.0 και κατι με default και μετα μουλαρωνει και αμα χωσεις και πολυ voltage ....freeze!!! τι να πω ο κινεζος παντος δεν λειτουργει ετσι μεχρι 1.85 εδωσα για testing και δεν μασαει ....:whistling :whistling

Εννοειτε ..εχω βαλει κατι αλουμινενια ψυκτρακια με πολυ μακρια φινς!!!Ακομα δεν εχω βαλει φαν...η winbond απεκτησε και φαν πλεον.:D

Aυριο κατα τις 12 να με περιμενεις απο το σπιτι σου, θα κραταω δικανο, φορα το κρανος σου....

τον λογω τον βλεπεις επισυναμενο απο κατω.....

μου δωσες την ΜΟΥΦΑ για να κρατησεις τον δουλευταρα κιτρινιαρη....

δεν θα το ξεχασω ποτε αυτο, και δεν τον εφερες και απο το σπιτι να τον δουμε στο max3 πως θα πηγαινε

post-363-1416070695,5669_thumb.jpg

εμμ...σου λεγα για 2.4 αλλα εσυ ηθελες 2.6...τι να σου κανω ειναι και θεμα τυχης παντος σαν stepping ειναι καλο!!Φερτον αυριο να τον ανοιξω λιγο!!!:D

εεε.....ηταν σε σταδιο τεσταρισματος ακομα....οταν σου ερθουν και οι μνημες θα τον κανω μια βολτα!!!;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.