Inglor Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11, 2010 Καλησπέρα.. Όπως λέει ο τίτλος μου έσπασε η φτερωτή της L20 αντλίας από το pc. Το θέμα είναι ότι επείγει να το φτιάξω το συντομότερο λόγω το ότι γράφω την πτυχιακή Η ερώτηση είναι αν παίζει να βρω ανταλλακτικό άμεσα (έστω και νέα αντλία) Όταν λέω άμεσα εννοώ αύριο αν όχι Σάββατο τότε.. Τα λάστιχά μου είναι μισή ίντσα. Εναλλακτικά έχω σκεφτεί να πάω σε μια καλή αερόψυξη, έχετε κάτι να προτείνεται? Το PC είναι ένας Opteron 165 overclocked στα 2.7G (από 1.8G) socket 939 και motherboard DFI Expert. Παρακαλώ σε σύντομη απάντηση αν έχετε να προτείνεται κάτι για να πάω αύριο να το φτιάξω. Μέρος για ανταλλακτικά / άλλη αντλία / κάποια αερόψυξη? Ευχαριστώ ΥΓ: Τυπικά οι θερμοκρασίες του CPU σε idle ήταν ~32 και λειτουργεί και στο PC το Cool'N Quiet Απλά σε compiling και programming πάει full load. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MicAn Μάρτιος 11, 2010 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 11, 2010 Για ανταλλακτικό φτερωτής δύσκολο έως αδύνατο για άμεσα.Χρειάζονται 7 με 10 ημέρες από εξωτερικό, αν βέβαια πρώτα βρεθεί.Πήγαινε στοMultirama extreme ΠειραιάΕθνικής Αντιστάσεως 6Όροφος -1Τηλ. 210 4175688 & 4175664και πάρε μία Phobya DC12-400 και είσαι άρχοντας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lazy Dog Μάρτιος 12, 2010 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 12, 2010 Αν δεν προλαβαίνεις να κατέβεις Πειραιά, έλα να σου δώσω μια Laing D5 Vario που έχω, για να κάνεις τη δουλειά σου. Αγία Παρασκευή είμαι. Δίπλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inglor Μάρτιος 12, 2010 Author #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 12, 2010 Ευχαριστώ παιδιά πήγα Πειραιά τελικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.