Jump to content

Πετάξτε μακριά το δόρυ...

cherryman

Recommended Posts

• Replies 56
  • Created
  • Last Reply

Ρε παιδιά κατάφερε κανείς να πάει πάνω από 352.981 ?????

Πρέπει να κάνεις τίποτε άλλο εκτός από το να πατάς το αριστερό κλικ του ποντικιού ???

hint:

η καλύτερη ελέυθερη βολή γίνεται με κλίση του ακοντίου στις 45 μοίρες. Βέβαια πρέπει να έχει φτάσει το ακόντιό σας στις 45 μοιρες όταν περνάτε περίπου τις πέτρες οπότε και το απελευθερώνετε.

531,917 με πάρα πολύ ιδρώτα. Πατάς μια φορά το κουμπί για να αρχίσει να τρέχει ο καννίβαλος και μετά όταν πάρει τη φόρα που θες, πατάς το κουμπί συνεχόμενα μέχρι τη στιγμή που θα αποφασίσεις να το αφήσεις για να φύγει φύγει φύγει φύγει το δόρυ.

Αρχική απάντηση από Voudas

532.442 ως τώρα :(

Α καλά αν αυτά είναι τα score σας, τότε τι γράφω; δεν έχω σκοπό να χάσω το χρόνο μου με αυτό το παιχνίδι

Μάλιστα τώρα κατάλαβα πώς παίζεται στην αρχή πάταγα το κλικ στιγμιαία κι έτσι δεν μετέβαλα την γωνία ρίψης

Τώρα είμαι στο 527.809

Τα φάουλ δεν μετράνε Τζιμάκο....

Cherry, δεν μου έβγαλε πουθενά επιλογή να γράψω.....

Έχω ξενερώσει απίστευτα. Δεν πάει με τίποτα πάνω από 533, θα το πετάξω πολύ μακριά από τα νεύρα μου.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.