mariosdeme Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10, 2010 Πιστέυω οι περισσότεροι από εδώ που ασχολήστε με το gaming έχετε xfire account, έτσι μέσα σε αυτό το θρεντ θα γράφουμε τα xfire name μας έτσι ώστε να επικοινωνούμε καθώς παίζουμε το αγαπημένο μας game.Kάνω την αρχή με το δικό μου: mariosdeme Link to comment Share on other sites More sharing options...
filthy_dwarf Μάρτιος 10, 2010 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 10, 2010 filthydwarf Link to comment Share on other sites More sharing options...
Havic Μάρτιος 11, 2010 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 11, 2010 Πιστέυω οι περισσότεροι από εδώ που ασχολήστε με το gaming έχετε xfire account, έτσι μέσα σε αυτό το θρεντ θα γράφουμε τα xfire name μας έτσι ώστε να επικοινωνούμε καθώς παίζουμε το αγαπημένο μας game.Kάνω την αρχή με το δικό μου: mariosdeme Χωρίς να θέλω να φανώ αρνητικός…..απλά…. δεν στέκει…. Να σου δώσω το account μου να το κάνεις τι? Εγώ θα παίζω dota εσύ cod να πούμε τι? Ότι έχει delay και δεν πρόλαβα να κάνω utli ή πόσο noob είμαι με τον τάδε hero, ζήτα να σου αλλάξουν το όνομα για το νήμα για κάποιο συγκεκριμένο game…άποψη μου πάντα… Link to comment Share on other sites More sharing options...
narta Μάρτιος 11, 2010 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 11, 2010 Χωρίς να θέλω να φανώ αρνητικός…..απλά…. δεν στέκει…. Να σου δώσω το account μου να το κάνεις τι? Εγώ θα παίζω dota εσύ cod να πούμε τι? Ότι έχει delay και δεν πρόλαβα να κάνω utli ή πόσο noob είμαι με τον τάδε hero, ζήτα να σου αλλάξουν το όνομα για το νήμα για κάποιο συγκεκριμένο game…άποψη μου πάντα… Αμα δεν γουσταρεις δεν απαντας. Απλο On toppic d3ac0n78 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.