Spartiatis Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29, 2003 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29, 2003 Οποιος εχει αντερα ας διαβασει ΑΥΤΟ HIPRO !!! ελα μεγαλε με το μαγικο χερακι σου!!! (αν και πιστευω οτι εση ειδη το εχεις κανει) Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Δεκέμβριος 30, 2003 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2003 Αν ριξεις μια ματια στην sig του Shidokanjohn θα δεις μια 9800pro modded. Μαντεψε ποιος την μονταρε????????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Δεκέμβριος 30, 2003 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2003 Όχι μόνο μία, τουλάχιστον 4 δικές μου, και νομίζω και αρκετών άλλων, lol. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Δεκέμβριος 30, 2003 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2003 O shido βεβαια τις εχει μονταρει ολες πρωτο χερι . χρυσο του δινεις μην πω τι παιρνεις , promie δινεις και γυρνα ΣΛΚ με σμαρτ φαν..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleven Δεκέμβριος 30, 2003 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2003 δηλ μιλαμε για πολύ "HEAVY :nuke: MODER Αν δεν ήταν αυτός να δίνει οδηγίες στον HIPRO δεν νομίζω αυτός απο μόνος του να κατάφερνε τίποτα .................... Spartiatis Το Vmod για την 9800 old in Texas για τον HIPRO HIPRO για πότε τον βλέπεις εκείνο τον οδηγό για τα Vmod των abit IC-7? μπας και παρουμε καμιά ιδέα που να είναι εφικτή στην πραγματοποιήση? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.