osiris Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2, 2007 καλησπε Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Νοέμβριος 2, 2007 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 2, 2007 κατι παρομοιο ειχα παθει κι εγω με μια p5k.Οταν βγαλεις την μπαταρια να βγαλεις και το τροφοδοτικο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
osiris Νοέμβριος 2, 2007 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 2, 2007 κατι πα Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Νοέμβριος 2, 2007 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 2, 2007 Δεν λυθηκε... rma... Link to comment Share on other sites More sharing options...
osiris Νοέμβριος 2, 2007 Author #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 2, 2007 ωχ... το πιασα.. αν ξαναπε Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakis_the_fraud Νοέμβριος 3, 2007 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 3, 2007 Πανε σε εναν φιλο σου, δοκιμασε τα κομματια σου, π Link to comment Share on other sites More sharing options...
3likos Νοέμβριος 4, 2007 #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2007 εγώ πάντος θα σε συμβο Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Νοέμβριος 5, 2007 #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2007 εγώ πάντος θα σε συμβο Link to comment Share on other sites More sharing options...
osiris Νοέμβριος 12, 2007 Author #9 Κοινοποίηση Νοέμβριος 12, 2007 επιτελους μετα κοπων κ βασανων το προβλημα λυθηκε.. :eek: κατεβασα την τελευταια εκδοση bios και ολα οκ.. ακομα δε μπορω να το πιστεψω πως ηταν τοσο ευκολο.. :mad: thnx σε ολους.. ps.. καποια στιγμη θα τα πουμε και παο κοντα, αλλα λογω δουλειας αναμενεται.. (οπως αναμενεται κ η υδροψυξη ενω τα εχω ολα τα πραγματακια.. ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.