whitewolf Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10, 2010 (noob question):εχω μια nvidia 9600gt και εργαζομε με 2 οθονες α)μπορω με την προσθηκη αλλης μια καρτας να επεκτηνω την επιφανια εργασιας σε 3 οθωνες?β)αν παρω νεα καρτα με 2 dvi 1 hdmi μπορω να βαλω 3 οθονες ωστε να επεκτηνω την επιφανια εργασιας?γ)τελικα ο μονος τροπος να επεκτηνεις την επιφανια εργασιας σε 3 οθονες ειναι να εχεις dp σε μια απο τις 3 οθονες και ati vga με dp? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Candyman Μάρτιος 10, 2010 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 10, 2010 http://sli.nvidia.com/object/sli_multi_monitor.html#display Link to comment Share on other sites More sharing options...
whitewolf Μάρτιος 11, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 11, 2010 thanks για το link δεν ειπα οτι θελω sli υποχρεωτικα ,απλα επεκταση του desktop μου.Δεν θελω να παιζω games και στις τρεις οθονες αλλα μονο στην κεντρικη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
whitewolf Μάρτιος 18, 2010 Author #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2010 bump!! τελικα δεν το εχει δοκιμασει κανεις?εχω 3 οθονες με d-sub/dvi αλλα δεν ξερω πως ειναι καλλητερο να τις συνδεσω ωστε να επεκτηνω το desktop και στις 3,το gaming δεν με ενδιαφερει παρα μονο στην 1 οθωνη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CmoS Μάρτιος 19, 2010 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2010 Μια καρτα να βαλεις ακομα, βαζεις την 3η οθονη εκει και εισαι ετοιμος... Link to comment Share on other sites More sharing options...
javaneze: Μάρτιος 22, 2010 #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 22, 2010 Θες κατι τετοιο. http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.512085 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabdik Μάρτιος 22, 2010 #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 22, 2010 νομιζω οτι μπορεις να βαλεις οσες καρτες χωραει η μητρικη σου, ανεξαρτητως και χωρις crossfire ή SLi, και απλα να σου οδηγουν τις οθονες. εγω για παραδειγμα, εχω στο HTPC μου 2 καρτες ΑΤΙ σε sli μητρικη, και εχω συνδεσει στην 4670 το μονιτορ του PC και στην 3450 -επειδη εχει TV out- την CRT τηλεοραση μου. και εχω extended desktop. καλο ειναι πιστευω, ομως, να βαλεις καρτες της ιδιας εταιριας, μην τυχον και υπαρξουν driver conflicts! Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgiost Απρίλιος 7, 2010 #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2010 Εγώ στήνω κάποιον υπολογιστή και θέλω 4 οθόνες. έβαλα 2 Nvidia GTS 250 της Gigabyte. Έχω WinXP. Μόλις φόρτωσε το driver στα windows, τότε δε δείχνει τίποτα σε καμια οθόνη. Τι πρέπει να κάνω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.