Jump to content

2 καρτες 3 οθονες?

whitewolf

Recommended Posts

(noob question):εχω μια nvidia 9600gt και εργαζομε με 2 οθονες

α)μπορω με την προσθηκη αλλης μια καρτας να επεκτηνω την επιφανια εργασιας σε 3 οθωνες?

β)αν παρω νεα καρτα με 2 dvi 1 hdmi μπορω να βαλω 3 οθονες ωστε να επεκτηνω την επιφανια εργασιας?

γ)τελικα ο μονος τροπος να επεκτηνεις την επιφανια εργασιας σε 3 οθονες ειναι να εχεις dp σε μια απο τις 3 οθονες και ati vga με dp?

bump!! τελικα δεν το εχει δοκιμασει κανεις?εχω 3 οθονες με d-sub/dvi αλλα δεν ξερω πως ειναι καλλητερο να τις συνδεσω ωστε να επεκτηνω το desktop και στις 3,το gaming δεν με ενδιαφερει παρα μονο στην 1 οθωνη.

νομιζω οτι μπορεις να βαλεις οσες καρτες χωραει η μητρικη σου, ανεξαρτητως και χωρις crossfire ή SLi, και απλα να σου οδηγουν τις οθονες.

εγω για παραδειγμα, εχω στο HTPC μου 2 καρτες ΑΤΙ σε sli μητρικη, και εχω συνδεσει στην 4670 το μονιτορ του PC και στην 3450 -επειδη εχει TV out- την CRT τηλεοραση μου. και εχω extended desktop. καλο ειναι πιστευω, ομως, να βαλεις καρτες της ιδιας εταιριας, μην τυχον και υπαρξουν driver conflicts!

• 3 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.