Jump to content

Open source / freeware games

Havic

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Άνοιξα αυτό το θέμα για να συγκεντρώσουμε δωρεάν games, αρχίζω με μερικά που δοκίμασα και μου άρεσαν είτε θα τα δοκιμάσω άμεσα, να πω ότι σε μερικά games έχεις τι δυνατότητα να πληρώσεις με αληθινά χρήματα για να ξεκλειδώσεις πιο γρήγορα κάποια πράγματα ή να πάρεις κάποια bonus (δείτε browser based games), γενικά δεν είμαι fun τέτοιων παιχνιδιών επειδή δημιουργούν έντονες ανισότητες ωστόσο σε μερικά δεν συμβαίνει αυτό ή τουλάχιστον δεν ενοχλεί ,τέλος δεν βάζω καθόλου emulators στην λίστα υπάρχει άλλο νήμα.

Συντομογραφίες:

SP = single player MP = multi player

€ = μπορείς να πληρώσεις με αληθινά χρήματα για διάφορα bonus

:T:= Ι like it :TD: = δεν μου άρεσε

Gameplay=youtube gameplay video Για να δείτε καλύτερα τα γραφικά ενεργοποιήστε το 720p σχεδόν όλα τα game έχουν καλύτερα γραφικά από τα video 95001844.th.jpg

RD=Release Date

Score=gamespot + ign + gamezone / # (Αν ξέρεται κανένα καλύτερο site πείτε μου).

Games:

1. League of Legends (:T:, Dota copy, € , RD:2009,
    , Score:7,8 ,Review, Review, Review)
  2. Wormux (SP/MP, Warms Armageddon clone,το μόνο κακό έχει lag στο MP)
  3. Hedge wars portable μορφή (:T:, SP/MP, Warms Armageddon clone, RD:2009, Score:-,
    , Πιο πιστός κλώνος του warms πραγματικά όποιος θέλει να μου πει να παίξουμε κάνα multi :p )
  4. Ace Online(MP,SciFi flying simulation shooter)
  5. Air Rivals(MP,SciFi flying simulation shooter)
  6. Street Fighter 2 CE (:T:, Fighting,sp, creators Capcom και Kongregate, το sf 2 CE ουσιαστικά καθιέρωσε τη σειρά)
  7. Last Scenario
  8. Swine(Real-time tactical strategy game)
  9. Rise & Fall: Civilizations at War Alternative
  10. Glest( 3D real-time strategy game)
  11. Free Billiards 2008
  12. Broken Sword 2.5 (sp, 2D Adventure 3rd-Person, review, review,
    ,
    )

Mmorpg

1. Dungeons & Dragons Online (:T:, MMORPG, €, RD:2006,
    , Score:7,3, Review, Review, Review, Το γνωστό Dungeons & Dragons είναι free!)
  2. Savage 2: A Tortured Soul(:T:, MP Fps+strategy, €, RD:2008, Score:8,
    , Review)
  3. knight online world (MMORPGs,€, RD:2008, vid)
  4. Savage: The Battle For Newerth
  5. Allods Online (MMORPG, RD:2009, wow clone?, €?, Score:7,4, vid, Review, Review, Review)
  6. WonderKing (2d mmo, RD:2010, €,
    )
  7. Dragonica (€ cartoon-manga -arcade-style 3D side-scrolling MMORPGRD:2010, Gameplay, Gameplay)

Shoot Em Up / Fps /Action /etc

1. GunZ
  2. Karma: Operation Barbarossa (:T:,WW2 MP FPS, RD:12/2009, €, review, review, Gameplay,
    )
  3. Alliance of Valiant Arms A.V.A ( :T:,urban MP FPS, RD:2010, €, Review, Review, Review,
    ,
    , )
  4. Crimecraft (mp 3rd person shouter, €, RD:2009, είχε ανοίξει και o Nephilim θέμα, ,review, review, review,
    ,
    )
  5. Area 51 Download site 1, Download site 2, Download site3 (RD:2005, FPS, Score:7,4, Στο παιχνίδι αναλαμβάνεται το ρόλο ενός επικεφαλή μιας διμοιρίας η οποία έχει σταλεί για να ερευνήσει έναν εξωγήινο μεταλλαξιογόνο ιό, review, review, review,
    , gameplay)
  6. Psi-Ops: The Mindgate DL site 2 , πηγή(action/adventure, RD:2005, Score:8.5,
    , Review, Review )
  7. The Suffering (SP Action/Horror, RD:2004, Score:8.2,
    , Review, Review, Review, Graphics Μέτρια, γενικά μου φάνηκε καλό)
  8. Wolf team(online Fps,
    ,
    ,
    , €?)
  9. Nexuiz(MP,FPS,Unreal Tournament clone, Gameplay,
    )
  10. Alien Arena (MP,FPS,Unreal Tournament clone,
    ,
    )
  11. Cube Engine(MP FPS, διασκεδαστικό Gameplay)

[*]TrueCombat: Elite (MP,FPS,παλιά γραφικά, διασκεδαστικό Gameplay, mod του Enemy Territory,

,
,
)

[*]Cross Fire (MP,FPS,€, ωραία γραφικά,

,
:T:)

[*]Quake live (MP,shoot em up,browser,:T: καλό μου φάνηκε,

, gameplay)

[*]Fear Combat (MP,shoot em up, :T:,

,
)

[*]Americas Army 3(MP fps made by US army!!! ffs προπαγανδα lol, Gameplay,

,
,
)

[*]Combat arms(MP,shoot em up,€ , ωραίο game χωρίς ανισότητες λόγο € άλλα πολλά hacks που καταστρέφουν τα games…:TD:, αν βελτιωθεί το πρόβλημα με τα hacks πραγματικά θα το ξανάρχιζα,

,
, Gameplay)

[*]Wolfenstein: Enemy Territory(MP,shoot em up,:TD:,μου πολυ άρεσε σαν game ωστόσο έχει παλιά γραφικά και είναι νεκρό, είναι γεμάτο bots…info info,

,
)

[*]counter strike 1.6 (MP,FPS,:TD:,Sry Ποτέ δεν μου άρεσε το cs…, Gameplay, Gameplay)

[*]War Rock(MP,FPS,€, ωραία γραφικά αλλά hacks....

,
)

[*]Penumbra,Patch(survival horror, RD:2006,

)

[*]The Hunter ( :T: online hunt, Από τα πιο ρεαλιστικά παιχνίδια κυνηγιού!!! Για τους λάτρεις του κυνηγιού μόνο,

,
,
)

[*]Full Spectrum Warrior (:T:, Real-time tactics Combat Simulation, RD:2004, Review

)

[*]Warsow (MP,cartoon-like FPS,Unreal Tournament clone,

)

Browser/flash

1. The last stand, The last stand 2 (:T:, Zombie Survival, sp, Gameplay)
  2. Wizard Defense (Sp,
    , (:T:, sp, είναι όπως το tower defence στο warcraft III,Η πιστά είναι ένας διάδρομος στον οποίο υπάρχουν τέρατα τα οποία δημιουργούνται ανά διαστήματα, σκοπός είναι να εμποδίσετε τα τέρατα να φτάσουν στο τέλος του διαδρόμου, στο video δεν φαίνεται, αλλά χτίζεις πύργους είτε κάνεις μαγιές όπως στο video για να τα εμποδίσεις να φτάσουν στο τέλος σκοτώνοντας τα.)

Rpg

1. The Elder scrolls I Arena και II Daggerfall

Strategy

1. Command & Conquer
  2. Εναλλακτικά links

Simulator

1. Dany's Virtual Drum 2 (:T:, Drums simulator, Gameplay, Gameplay)
  2. Frets on Fire (:T:, Guitar Hero clone, Στόχος του παιχνιδιού είναι να παίξετε κιθάρα με το πληκτρολόγιο όσο πιο πιστά στα αρχικό τραγούδι γίνεται,
    ,
    ,
    )

Racing

1. TrackMania Nations Forever(MP, Racing)
  2. Ferrari Virtual Race
  3. Aquadelic (Boat racing, RD:2007, αγώνες με..... σκάφη!!! ωραία γραφικά,
    )

Remakes / Demakes

1. GTA (Δεν χρειάζεται να πω κάτι..Grand Theft Auto 1997, Wild Metal Country και Grand Theft Auto 2)
  2. King's Quest I Quest for the crown
  3. King's Quest II Romancing the Stones
  4. King's Quest III To Heir Is Human
  5. Kings Quest IV - The Perils of Rosella ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ FREE ΠΙΑ
  6. King's Quest V - Absence Makes the Heart go YonderΔΕΝ ΕΙΝΑΙ FREE ΠΙΑ
  7. King's Quest VI - Heir Today, Gone TomorrowΔΕΝ ΕΙΝΑΙ FREE ΠΙΑ
  8. Quest for Glory - So You Want To Be A Hero
  9. Quest for Glory II Trial by Fire
  10. Quest for Glory III - Wages of War
  11. Quest for Glory IV - Shadows of Darkness
  12. Zelda classic (SP, Remake?? of zelda, Δεν είναι ακριβώς rmk περιέχει νέες αποστολές,ΝP)
  13. Alien Breed (Remake of Amiga Alien Breed 92)
  14. Mr. Blocko(SP/MP, Remake of Tetris,NP)
  15. Halo Zero 1.8.3(SP,Shoot ’em up/Platform,Demake of Halo,NP)
  16. GoldenEye 2D(SP,Shoot ’em up/Platform,Demake of GoldenEye 007 N64,NP)
  17. Super Smash Bros: NES(SP,Beat ’em up,Demake of Super Smash Bros N64,NP)
  18. Half-Life 2D also known as Gordon είναι διαθέσιμο μέσω steam (SP,Action,Demake of Half-Life 1-2 info info,NP)
  19. Frozen Bubble Δείτε και αυτό.
  20. Zelda Forever 1

Μερικά site με παιχνίδια:

Να πω ότι δεν φέρω καμία ευθύνη για τα παραπάνω παιχνίδια, θεωρώ ότι είναι ασφαλή αλλά όπως καταλαβαίνεται ΔΕΝ μπορώ να εγγυηθώ ότι όλα τα game είναι ασφαλή! Αυτά για να μην ακούσω καμία μιναρια μετά!!! Θα προσθέσω αργότερα ότι άλλα game βρω,ελπίζω να σας άρεσε κανένα…

• Replies 64
  • Created
  • Last Reply

Metin2 (MP, €)

εμένα προσωπικά δεν μου αρέσει

ο αδερφός μου έχει λιώσει άσχημα

έχει πάρα πολλούς έλληνες παίκτες

Eterlan Lands (οποιος δε το βαρεθει ευκολα και ασχοληθει,θα καταλαβει την αξια του περα απο τα γραφικα που δεν ειναι top. -MMORPG,-free)

Shaiya (mmorpg ,free ,3000 ppl in one pvp map.)

Insurgency (Online FPS ,free)

Insurgency (Online FPS ,free)

This game requires that you own a Source engine game such as Counter-Strike: Source, Half-Life 2, or Day of Defeat: Source. Click here for a full list of games that meet this requirement. Please note that Portal: First Slice and the bundled Half-Life 2: Deathmatch do not fulfill this requirement.

fail :p

Στο πρώτο πόστ βλέπω το counter strike 1.6 το οποίο δεν είναι free..και το αρχείο στο λινκ που υπάρχει είναι το steam install.

Στο πρώτο πόστ βλέπω το counter strike 1.6 το οποίο δεν είναι free..και το αρχείο στο λινκ που υπάρχει είναι το steam install.

Το counter strike 1.6 είναι free.

Δες εδώ για direct link.

Απο το link που εδωσα στο πρωτο Post

Soft32 Mirrors:

· Download Counter-Strike 1.6 - USA

(SteamInstall_CS.exe)

External Mirrors:

· External Download Mirror 1 <-----Game

Αν δεν τα καταφέρεις ξαναπόσταρε και θα το κατεβάσω αύριο να κάνω Install για να δω...

Νομιζω δεν εχουν και πολυ νοημα τα ξερα links, πειτε και κανα-δυο λογια για το παιχνιδι που θα ποσταρετε.

Ποιο fps προτεινετε;

Νομιζω δεν εχουν και πολυ νοημα τα ξερα links, πειτε και κανα-δυο λογια για το παιχνιδι που θα ποσταρετε.

Ποιο fps προτεινετε;

Νομίζω λόγια δεν έχει νόημα να πω. εκτός και αν έχω κάτι συγκεκριμένο να πω (bugs,hacks,ktl) κάνα link από youtube πρέπει να βάλω..

Τώρα εξαρτάτε τι games σου αρέσουν, προσωπικά μου άρεσαν τα Cross Fire, Quake live, Combat arms, Americas Army 3. εχω ακουσει καλα λογια για το Battlefield Heroes.

Μια ιδέα: να μείνει το thread σε freeware/opensource και όχι σε abandonware? Η λίστα θα γίνει απελπιστικά μεγάλη και ίσως να ήταν καλύτερα να πάνε σε άλλο thread

Μια ιδέα: να μείνει το thread σε freeware/opensource και όχι σε abandonware? Η λίστα θα γίνει απελπιστικά μεγάλη και ίσως να ήταν καλύτερα να πάνε σε άλλο thread

Ξεκινα καλυτερο νεο θεμα .

• 5 weeks later...
battleforge( €,strategy νομίζω θεωρείται ) [ame=http://www.youtube.com/watch?v=p68xdnVK_ds]gameplay[/ame] μπορεί να τρέξει με απλά γραφικά αλλά και με καλύτερα textures (καλό αυτό) .. μπορεις με αληθινα λεφτά να αγοράσεις έξτρα καρτες κτλ... εχω παιξει κανενα 3 ωρακι..ωραιο ειναι...
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.