zyx Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29, 2003 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29, 2003 αξιζει η εντολη του sandra cache & memory benchmark? κανει καλυτερη δουλεια για το chipset η οχι? μονο το memory bench χρεισημοποιητε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Suedehead Δεκέμβριος 29, 2003 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2003 απο την προσωπικη μου εμπειρια, το Sandra δεν "ψηνει" τις μνημες και αν το κανει θελει τα απειρα loops. Μemtest και παλι Memtest. Χρησιμοποιω το Sandra απλα να μην "καθονται¨ οι μνημες στα windows... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortisboy Δεκέμβριος 29, 2003 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2003 Αρχική απάντηση από Suedehead [29-12-2003 και 08:26] απο την προσωπικη μου εμπειρια, το Sandra δεν "ψηνει" τις μνημες και αν το κανει θελει τα απειρα loops. Μemtest και παλι Memtest. Χρησιμοποιω το Sandra απλα να μην "καθονται¨ οι μνημες στα windows... Συμφωνω!! Καλυτερα για ψησημο βαλε το prime!!! η ασε το Sandra burn in wizard κανα δυο μερες!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyx Δεκέμβριος 29, 2003 Author #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2003 για το chipset ομως τι ειναι καλυτερο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Suedehead Δεκέμβριος 29, 2003 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2003 εχω την εντυπωση οτι το Memtest ψηνει και chipset. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyx Δεκέμβριος 29, 2003 Author #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2003 πιο ειναι το καλυτερο προγραμα για να ψησουμε το chipset? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LoWRiDeR Δεκέμβριος 29, 2003 #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2003 Βαλτο στα καρβουνα με λιγο λαδολεμονο! Πιστευω οτι το Prime=the best Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.