Sapelas Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8, 2010 Καλησπέρα παιδιά. Αφού προμηθεύτηκα μία Full HD τηλεορασίτσα για το σπίτι μου, αποφάσισα να αναζητήσω ένα mediaplayer μεσαίου κόστους (όχι πάνω από 100Ε). Χρειάζομαι "μάλλον" σύνδεση ethernet κ από εκεί κ πέρα να υποστηρίζει 1080p. Έχοντας ρίξει μερικές ματιές στο τί κυκλοφορεί θεωρώ δελεαστικό το Egreat καθώς δε με αφήνει αδιάφορο κ το WD TV NETWORK ειδικά το live stream νομίζω ότι είναι κάτι που χρειάζομαι (έχω αμφιβολίες όμως αν μπορώ να δώ κάποιες σειρές σε site όπως το Ninjavideo το οποίο χρησιμοποιώ σχεδόν καθημερινά). Ευπρόσδεκτες οι προτάσεις σας.Ευχαριστώ προκαταβολικά για τον χρόνο σας.Παναγιώτης Link to comment Share on other sites More sharing options...
c.yiannis Μάρτιος 8, 2010 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2010 το καλητερο http://www.plaisio.gr/Peripherals/PC-Peripherals/Media-Players/MVIX-Media-Station-2-5inches.htmhttp://forum.xtreamer.net/viewtopic.php?f=11&t=5729 Link to comment Share on other sites More sharing options...
peter89 Μάρτιος 9, 2010 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2010 Εχοντας και εγω παρομοιες αναζητισεις επεσα σε αυτο το θεμα.. Το μονο ερωτημα που εχω ειναι αν θα μπορω να στισω καποιο rottorrent προγραμματακι σε ενα τετοιο μηχανιματακι, μιας και θα ηταν μεγαλη ευκολια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
psyber Απρίλιος 18, 2010 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2010 εγώ έχω το egreat eg-m31b και παρόλο που έχει φοβερή εικόνα οι δικτυακές του δυνατότητες με έχουν το λιγότερο που μπορω να πώ απογοητεύσει... πολυ αργές ταχύτητες και για αυτό δεν ξέρω κατάπόσο μπορώ να το προτείνω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Απρίλιος 19, 2010 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2010 με το xtreamer ειμαι πανω απο ολα ευχαριστημενος.και μεσω δικτυου απο τον NAS σερβερ που εχω και μεσω USB και πολυ απλο interface.βεβαια το πηρα την εποχη που δεν ειχε βγει το WD LIVE και δεν ξερω το αλλο σε τι κατασταση βρισκεται τωρα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.