breakdown Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8, 2010 Καλησπέρα,γνωρίζει κάποιος που μπορώ να αγοράσω Plexiglass στη πάτρα?Το Praktiker μου είπε οτι δεν έχει,και να απευθυνθώ σε κάποιον τζαμά.Δεν έχω ιδέα όμως που υπάρχουν ! Ξέρει κανείς? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Μάρτιος 8, 2010 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2010 Απο Praktiker ειχα παρει εγω .Σιγουρα θα βρεις στην Εθνικη οδο κοντα στο Alex Pak.Εχει ενα μαγαζι αποκλειστικα για plexy,χαραγμα κλπ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
breakdown Μάρτιος 8, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2010 Απο Praktiker ειχα παρει εγω .Σιγουρα θα βρεις στην Εθνικη οδο κοντα στο Alex Pak.Εχει ενα μαγαζι αποκλειστικα για plexy,χαραγμα κλπ.Ευχαριστώ πολύ φίλε ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Μάρτιος 8, 2010 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2010 Εχει και στην Αγ. Ανδρεου κοντα στο Signore (λιγο παρακατω-προς πλαισιο) ενα μαγαζι με ταμπελες κλπ κλπ που πουλαει πλεξυ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.