Simacom Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8, 2010 #1 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8, 2010 Γεια χαραΛοιπον πριν απο 2 μερες εκανα ενα format εβαλα τα 7 χ64. Απο τα πρωτα shutdown που εκανα το μηχανημα κλεινει κανονικα αλλα μετα απο 2-3 δευτερολεπτα ανοιγει ξανα. Εχω ελεγξει και στο bios και στα windows για wake on lan και τα λοιπα. Εχω κοιταξει ηδη τα καλωδιακια απο το case στην mobo.Πριν το format ολα ηταν μια χαρα.Να προσθεσω οτι και οταν εκτελω sleep (allow hibernate sleep:on) κανει τα ιδια και οταν ενοοω κλεινει, κλεινει τελειως και απο ρευμα!Mobo: Asus P6TCPU: I7 920GPU : 8800GTΤι προτεινετε?
jpavly Μάρτιος 8, 2010 #2 Μάρτιος 8, 2010 Bios Update? Είχα κάτι παρόμοιο με την Albatron και έστρωσε μετά.
olspookishmagus Μάρτιος 8, 2010 #4 Μάρτιος 8, 2010 Μήπως έχεις ενεργοποιημένη κάποια:Wake On * ρύθμιση στο BIOS σου;
Simacom Μάρτιος 8, 2010 Author #5 Μάρτιος 8, 2010 Τα εχω ελεγξει, ειναι disabled!!Με κανα usb παιζει να τρωει σκαλωμα και να το κανει?
jpavly Μάρτιος 8, 2010 #6 Μάρτιος 8, 2010 Το μόνο εύκολο είναι να τα βγάλεις και να δεις.Επίσης, να κάνεις Boot με κάνα LiveCD και να δεις αν το shutdown λειτουργεί κανονικά.
olspookishmagus Μάρτιος 8, 2010 #7 Μάρτιος 8, 2010 Άφησε μόνο τα καλώδια: τροφοδοσίας, πληκτρολογίου, ποντικιού, οθόνης και ήχου.Κάνε shutdown και δες εάν θα σου ξαναξεκινήσει μετά από λίγο.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.