krisiun82 Μάρτιος 1, 2004 Author #21 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2004 Λοιπον πουλησα το τριπλο του hac (φωτο στα πρωτο ποστ αυτου του thread) και στην θεση του πηρα το γνωστο ford transit.. Πρωτα μερικες φωτο του ψυγειου αν και οι περισσοτεροι το γνωριζετε ηδη.. Μια φατσα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
krisiun82 Μάρτιος 1, 2004 Author #22 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2004 Μια στο πλαι..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
krisiun82 Μάρτιος 1, 2004 Author #23 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2004 Και τελος αυτη.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Μάρτιος 1, 2004 #24 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2004 Απο διαφορες σε θερμοκρασιες τι ειδες Μητς?'Η δεν το δοκιμασες ακομα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
krisiun82 Μάρτιος 1, 2004 Author #25 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2004 Και μετα απο 1 ωρα prime95 X 2 (το καινουργιο) σε εναν Ρ4 2.6C στα 280FSB με 1,65Volt (η ενδειξη στην φωτο ειναι κατω απο βαρυ full load και εκει το asus κανει το γνωστο undervoltage) εχω 30C σταθερα.. http://homepages.pathfinder.gr/krisiun82/280%4030c%2EJPGΤο υπολοιπο συστημα ειναι η L20 και το block του 11... Σε συγκριση με το αλλο ψυγειο ειμαι -2C κατω και με ενα 120αρη προχειρα τοποθετημενα μπροστα απο το ford transit... το ψυγειο ειναι εξω απο το κουτι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
krisiun82 Μάρτιος 1, 2004 Author #26 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2004 Αρχική απάντηση από Samael [Σήμερα, στις 21:46] Απο διαφορες σε θερμοκρασιες τι ειδες Μητς?'Η δεν το δοκιμασες ακομα? Μσλλον σε καλυψα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
johns Μάρτιος 1, 2004 #27 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2004 πολυ ωραιο φιλε Κrisium82 μπραβο!!!.Παρα πολυ ωραιο.:worship: :magic: Link to comment Share on other sites More sharing options...
johns Μάρτιος 1, 2004 #28 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2004 Αλαξες ψυγειο βλεπω ειναι πολυ καλυτερο αυτο φιλε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daidalos Μάρτιος 1, 2004 #29 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2004 To tranzit ειναι πολυ καλο πραγματικα! Στοιχιζει πολυ πιο λιγο απο αυτο του hac και ειναι αρκρτα καλυτερο του! Μπραβο krisiun82 εκανες καλη αγορα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Μάρτιος 1, 2004 #30 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2004 Αρχική απάντηση από krisiun82 Μσλλον σε καλυψα!!! Και με διαφορα δευτερολεπτων...! Nice job bro! Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Μάρτιος 1, 2004 #31 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2004 αληθεια δαιδαλε ποσο κοστιζει το τρανζιτ?(δημητρακι σου ερχεται η μπηχτη εντελως φιλικα:flower: :nuke: )χεχεεχεεεεε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daidalos Μάρτιος 1, 2004 #32 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2004 Γυρω στα 60 ευρω εχει το τρανζιτ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Μάρτιος 1, 2004 #33 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2004 Αρχική απάντηση από Daidalos [Σήμερα, στις 01:13] Γυρω στα 60 ευρω εχει το τρανζιτ! Μητσοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο :mad: Link to comment Share on other sites More sharing options...
krisiun82 Μάρτιος 2, 2004 Author #34 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2004 Αρχική απάντηση από greekfragma [Χθες, στις 23:20] Μητσοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο :mad: ΛΟΛ!!!! Εδω να πω οτι το ψυγεο του Hac ειναι απειρος πιο ομορφο και κομψο.... Προσωπικη γνωμη.. Δεν στερειται σε επιδοσεις και ο κυριος λογος της αλλαγης του παλιου ηταν ο πειραματισμος και οχι η αποδοση..Τωρα βεβαια και οι 2-3 βαθμοι κατω δεν με χαλασαν.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Μάρτιος 2, 2004 #35 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2004 Αρχική απάντηση από krisiun82 [Σήμερα, στις 02:40] ΛΟΛ!!!! Εδω να πω οτι το ψυγεο του Hac ειναι απειρος πιο ομορφο και κομψο.... Προσωπικη γνωμη.. Δεν στερειται σε επιδοσεις και ο κυριος λογος της αλλαγης του παλιου ηταν ο πειραματισμος και οχι η αποδοση..Τωρα βεβαια και οι 2-3 βαθμοι κατω δεν με χαλασαν.... Μητσοοοοοοοοοοοοοοοοοο Πας να με τουμπαρεις με το σεμιναριο καλαισθησιας σου????? ????? ????? Κακομοιρη μου δεν γλιτωνεις Δεν θα ερθεις για καφε και για ταβλι.............θα σου δειξω εγω Link to comment Share on other sites More sharing options...
krisiun82 Μάρτιος 2, 2004 Author #36 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2004 Αρχική απάντηση από greekfragma [Σήμερα, στις 00:53] Μητσοοοοοοοοοοοοοοοοοο Πας να με τουμπαρεις με το σεμιναριο καλαισθησιας σου????? ????? ????? Κακομοιρη μου δεν γλιτωνεις Δεν θα ερθεις για καφε και για ταβλι.............θα σου δειξω εγω Βρε δεν παω να σε τουμπαρω για τιποτα... Εγω ειμαι αυτος που εσκασε 90Ε για να το παρω και εχασα 30 στην μεταπωληση... Εσυ αν γουσταρεις το δινεις οσα το πηρες και δεν χανεις ουτε 1Ε.... Αλλα επηδη τα ειχα-εχω και τα 2 αυτα που εχω να πω τα λεω αντικειμενικα.. Δεν μου χαρισαν κανενα απο τα 2.. Α για το ψυγειο του ford transit ξεχασα να πω πως βρεθηκε στα χερια μου ...Μενω στην αθηνα αλλα το παραγγειλα απο θεσ/κη ...Και μαλιστα οχι 1 αλλα 2 ... Mιλησα με τον μιχαλη (11) πεμπτη για ενα ψυγειο - την παρασκευη του ειπα για 2 ψυγεια και το σαββατο το απογευμα τα ειχα και τα 2...Εγινε 1000 κομματια το παληκαρι για να με εξυπηρετησει...Τι να πω... το καλυτερο παιδι εισαι μιχαλη και σε ευχαριστω πολυ.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.