krisiun82 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28, 2003 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28, 2003 Εφτιαξα ενα λιτο πλην καλο συστηματακι w/c..Αναλυτικα :H γνωστη μας Hydor L20 Το ακομα πιο γνωριμο σε ολους μπλοκ του 11Ενα τριπλο ψυγειο απο το Hac-shop..Ολα μαζι πριν αρχισει το μονταρισμα ..Το ψυγειο ειχε εισοδο/εξοδο 3/8" και χρειαστηκα ρακορακια για να το ενωσω με την σωληνα εσωτερικης διαμετρου 12mm..Χρειαστηκαν επισης σφηκτηρες για πιο σιγουρη στεγανωποιηση του ψυγειου ..Μερικες ακομα ομορφες φωτος:Μπλοκ + ρακορΤο μπλοκ του μιχαλη εν ωρα δρασηςΤο συστημα οπως ειναι τωραΘερμοκρασιες τωρα..Λοιπον..Με αερα (volcano 7+) ειχα idle 30+ , τωρα ειμαι καπου 27. Full load 50+ με αερα και τωρα 32 το μεγιστο ..Να σημιωσω οτι χρησιμοποιω ενα 120αρι φαν(αυτον του case που λειπει απο την θεση του σε μια φωτο) και οι θερμοκρασιες ειναι με αυτον.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
overclocked Δεκέμβριος 28, 2003 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2003 Μιλαμε για pentium 4 ee??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMk Δεκέμβριος 28, 2003 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2003 Όχι ωρε Στέλιο... λολ...... απλός με 512cache είναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Δεκέμβριος 28, 2003 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2003 Καλορίζικο Καλωσόρισες στον υπέροχο υγρό κόσμο της ησυχίας... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Suedehead Δεκέμβριος 28, 2003 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2003 Αρχική απάντηση από JiMk [28-12-2003 και 22:50] Όχι ωρε Στέλιο... λολ...... απλός με 512cache είναι. LOL LOL LOL LOL Βρε Τζιμ το ee (μαλλον lol) σημαινει εε........εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε που λεμε..... με ερωτηματικο Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMk Δεκέμβριος 28, 2003 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2003 Αρχική απάντηση από Suedehead [29-12-2003 και 00:55] LOL LOL LOL LOL Βρε Τζιμ το ee (μαλλον lol) σημαινει εε........ εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε που λεμε..... με ερωτηματικο λολ το μπέρδεψα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMk Δεκέμβριος 28, 2003 #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2003 Αρχική απάντηση από ESTRANGED [29-12-2003 και 01:26] εχεις ησυχια οταν εχεις υγροψυκτο?! Εξαρτάται... Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Δεκέμβριος 29, 2003 #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2003 Αρχική απάντηση από ESTRANGED [29-12-2003 και 01:26] εχεις ησυχια οταν εχεις υγροψυκτο?! ποτέ δεν εχεις.. μετα αρχιζουν και σου ακουγονται ηχοι αγνωστοι στο παρελθον, οχι πολυ παλια, πριν πατησεις για πρωτη φορα το on στο κουτι του υπολογιστη.. πχ καρτες γραφικων, τροφοδοτικα, τσιπσετ. γεμιζεις μετα το συμπαν μπλοκ και λαστιχα, για να φτασεις στο συμπερασμα οτι ο ολοκαινουργιος σκληρος κανει φασαρια..ματαιοτητα αυτο που χαρακτηριζει τον ανθρωπο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Δεκέμβριος 29, 2003 #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2003 Αρχική απάντηση από .38-.45 [29-12-2003 και 02:11] ποτέ δεν εχεις.. μετα αρχιζουν και σου ακουγονται ηχοι αγνωστοι στο παρελθον, οχι πολυ παλια, πριν πατησεις για πρωτη φορα το on στο κουτι του υπολογιστη.. πχ καρτες γραφικων, τροφοδοτικα, τσιπσετ. γεμιζεις μετα το συμπαν μπλοκ και λαστιχα, για να φτασεις στο συμπερασμα οτι ο ολοκαινουργιος σκληρος κανει φασαρια..ματαιοτητα αυτο που χαρακτηριζει τον ανθρωπο. Δεν θα μπορουσα παρα να συμφωνησω με τον προλαλησαντα. Αρχιζεις μετα ή να τα ψυχεις ολα με νερο ή να ψαχνεις τα πιο αθορυβα σε καθε κατηγορια......χεχεχεχεχεχεχεχεχεχεχε Link to comment Share on other sites More sharing options...
krisiun82 Δεκέμβριος 29, 2003 Author #10 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2003 Ναι παιδια σορυ για την παραλειψη του συστηματος αλλα φανταστηκα οτι το πλεξι στην φωτο θα διαφωτισει για την μαρκα της CPU..Tα λοιπα....P4 2,6C - P4P800 Deluxe - A-Data 4000Συμφωνω με τους προλαλησαντες στο θεμα του θορυβου..Λογο του μεγεθους του ψυγειου ανετα δουλευω χωρις ανεμηστηρα..Στην VGA εχω παθητικη ψυκτρα της Ζalman και το κουτι μου ειναι ανοιχτο οπως φενεται αρα δεν θελει εσωτερικα φαν.Οποτε χωρις ολα αυτα τα φαν ακουγεται το τροφοδοτικο Levicom 420 (αρκετα) και βεβεια ο σκληρος.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleven Δεκέμβριος 29, 2003 #11 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2003 Μεγειές και απο μένα.Καλοδούλευτο το αθόρυβο πλέον σύστημα σου Θα συμφωνήσω και εγώ με τους προηγούμενους φίλους στο θεμα της ησυχίας.Σιγουρα θα πρέπει να αναθεωρήσεις την ένοια του θορύβου στο πισι απο δω και πέρα Υ.Γ Αξιοσημείωτη είναι επίσης η εντύπωση που θα σου προκαλεί απο δω και πέρα ο θόρυβος απο άλλα πισι (φίλων -δουλεία) Link to comment Share on other sites More sharing options...
LoWRiDeR Δεκέμβριος 29, 2003 #12 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2003 Μπραβο υπεροχη δουλεια!Μονο ενα πραγμα παρατηρησα σε μια φωτογραφια πολυ αερα να περιστρεφεται στο κυκλωμα σου.Επισης τις θερμοκρασιες πως τις μετρας?Το νερο στους ποσους ειναι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
krisiun82 Δεκέμβριος 30, 2003 Author #13 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2003 Αρχική απάντηση από LoWRiDeR [29-12-2003 και 14:01] Μπραβο υπεροχη δουλεια!Μονο ενα πραγμα παρατηρησα σε μια φωτογραφια πολυ αερα να περιστρεφεται στο κυκλωμα σου.Επισης τις θερμοκρασιες πως τις μετρας?Το νερο στους ποσους ειναι? Nαι εχει αερα και θα το ξαναστησω σιγουρα..Τις θερμοκρασιες απο τους σενσορες της μητρικης..Δεν με νοιαζει αν κλεβουν ή οχι.Αυτο που με ενδιαφερει ειναι η διαφορα που βλεπω σε σχεση με τον αερα..Συμφωνα με τους σενσορες της μητρικης με αερα στα 3500+ Mhz ειχα full load 55 και τωρα εχω το πολυ 34.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
krisiun82 Δεκέμβριος 30, 2003 Author #14 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2003 Αρχική απάντηση από eleven [29-12-2003 και 08:47] Μεγειές και απο μένα.Καλοδούλευτο το αθόρυβο πλέον σύστημα σου Θα συμφωνήσω και εγώ με τους προηγούμενους φίλους στο θεμα της ησυχίας.Σιγουρα θα πρέπει να αναθεωρήσεις την ένοια του θορύβου στο πισι απο δω και πέρα Υ.Γ Αξιοσημείωτη είναι επίσης η εντύπωση που θα σου προκαλεί απο δω και πέρα ο θόρυβος απο άλλα πισι (φίλων -δουλεία) Thank you very much..Ευτυχως μου εκατσε με την μια το συστημα και ειδα τεραστιες διαφορες σε σχεση με τον αερα...Με 3 ανεμηστηρες στο ψυγειο θα ειμαι ακομα καλυτερα.. Θελω ομως να δοκιμασω και ενα ψυγειο απο ford transit... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Δεκέμβριος 30, 2003 #15 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2003 Δεν νομιζω οτι υπαρχει λογος Krisiun να δοκιμασεις ψυγειο απο το transit. Αυτο που εχεις πιστευω οτι ειναι αρκετα καλο για να μην σου πω καλυτερο λογω μεγεθους και μονο.Αλλα αν ξυνεσαι για να δωσεις λεφτα.......Εγω πιστευω οτι θα ηταν καλυτερο να αλλαξεις αντλια γιατι εχει αποδειχτει παμπολες φορες οτι τα block του Μιχαλη αποδιδουν καλυτερα με μεγαλυτερο flowrate.Επισης να ρωτησω και κατι αλλο που μου εκανε ΤΡΟΜΕΡΗ εντυπωση. Με ποια ψηφιακη εχουν βγει αυτες οι πανεμορφες φωτογραφιες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
krisiun82 Δεκέμβριος 30, 2003 Author #16 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2003 Αρχική απάντηση από jax7480 [30-12-2003 και 04:35] Δεν νομιζω οτι υπαρχει λογος Krisiun να δοκιμασεις ψυγειο απο το transit. Αυτο που εχεις πιστευω οτι ειναι αρκετα καλο για να μην σου πω καλυτερο λογω μεγεθους και μονο. Αλλα αν ξυνεσαι για να δωσεις λεφτα.......Εγω πιστευω οτι θα ηταν καλυτερο να αλλαξεις αντλια γιατι εχει αποδειχτει παμπολες φορες οτι τα block του Μιχαλη αποδιδουν καλυτερα με μεγαλυτερο flowrate. Εδω ειναι το μυστικο πιστευω..Το ψυγειο αυτο δεν εχει και πολυ καλο flowrate..Eιναι διαμετρου 1/4 της ιτζας σωληνοτο..Δοκιμασα την ροη μονο με το μπλοκ του μιχαλη και η αντλια εδινε 6 λιτρα το λεπτο..Σαν βρυση ετρεχε..Βαζω και το ψυγειο (στο ιδιο επιπεδο με την ανλια υψομετρικα) και βλεπω μια ροη καπου στα 2,5 λιτρα ισως και λιγοτερη..Κατουρουσε σχεδον. Λεω παει για πεταμα το ψυγειο,αλλα μετα σκεφτηκα οτι ειναι επιτιδες φτιαγμενο τοσο λεπτο (φωτο παρακατω-κοιταξτε το παχος της σιδεροσωληνας σε σχεση με τον λαστιχοσωληνα μισης ιτζας) για να υπαρχει αποτελεσμα στην θεμροκρασια του νερου .. Δηλαδη με μεγαλυτερη ροη στο κυκλωμα μου δεν ξερω αν θα ειχα καλυτερες θερμοκρασιες γιατι νε μεν το μπλοκ του 11 αποδιδει καλυτερα αλλα το νερο θα ηταν πιο ζεστο αφου το ψυγειο δεν θα προλαβαινε να του παρει μεγαλο μερος της θερμοτητας σε τοσο λιγο χρονο.. Εχω ενα κυκλωμα με ροη κατω απο 2 λιτρα και ενα ανεμηστιρα στις 1400 στροφες και εχω -20 βαθμους απο volcano....Με 3 ανεμηστηρες θα εχω ακομα καλυτερα τεμπς φανταζομαι.. Γι'αυτο θελω να δοκιμασω το ford .Ειναι κυψελωτο και με εισοδο εξοδο μισης ιτζας..Αρα θα εχω πολυ μεγαλυτερη ροη.. Επισης να ρωτησω και κατι αλλο που μου εκανε ΤΡΟΜΕΡΗ εντυπωση. Με ποια ψηφιακη εχουν βγει αυτες οι πανεμορφες φωτογραφιες? Μπραβο ρε φιλε..Καλα το προσεξες..Να σε κερασω οτι θες.. Ειναι της αδερφης μου βεβαια...Ειναι μια OLYMPUS mju 400.. Γυρω στα 350Ε κανει.. Λοιπον οι φωτο ειναι τραβηγμενες βραδυ με φλας στα 2Μegapizxels (4το μεγιστο).. Κανονικα εχουν αναλυση 2272Χ1704 και μεγεθος 900+KB..Αυτες που ανεβασα εχουν ιδιο μεγεθος(δεν ειναι crop) αλλα ειναι με αναλυση 1024Χ768 και με με απωλεια ποιοτητας φτανουν απο 70-130ΚΒ .. Αν εντυπωσιαστηκες με αυτες που να δεις τις κανονικες...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Δεκέμβριος 30, 2003 #17 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2003 Να σου πω τι μου προξενησε αυτη την ΤΡΟΜΕΡΗ εντυπωση?????Στην πρωτη φωτο που εχεις βγαλει το block του Μιχαλη, ακριβως πανω και αριστερα απο το ειδωλο του κερματος στο block φαινεται παρα πολυ καθαρα το δαχτυλικο αποτυπωμα σου πανω στο καλογυαλισμενο block.ΒΑΓΚΟΥΡΑ ΑΚΟΥΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ?????????? ΑΥΤΗ ειναι ψηφιακη και οχι οι πατατες που αγοραζεται........Αυτο παει και στον dfrago........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
krisiun82 Δεκέμβριος 31, 2003 Author #18 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2003 Eισαι τρομερα παρατηριτικος φιλε jax...Δεν θα το εβλεπα ποτε αν δεν το ελεγες.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Δεκέμβριος 31, 2003 #19 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2003 Αρχική απάντηση από krisiun82 [31-12-2003 και 06:38] Eισαι τρομερα παρατηρητικος φιλε jax...Δεν θα το εβλεπα ποτε αν δεν το ελεγες.. :wassat: :toomuchne :'( Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonisk7 Δεκέμβριος 31, 2003 #20 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2003 Αρχική απάντηση από jax7480Αυτο παει και στον dfrago........ Κατσε καλά , μια χαρα μηχανη πήρε (Canon A70 3MPixels) ... Σιγα το δύσκολο ντε και στη δικια μου αμα ενεργοποιήσω το μάκρο και με 2.1ΜP χαλαρά βγαίνουν τέτοιες λεπτομέρειες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.