physio Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6, 2010 Γεια σε όλους!Έχω έναν pentium 4 κ μου έδωσε ένας φίλος έναν επεξεργαστή να αναβαθμίσω στα 3 γίγα!Όταν όμως κουμπώνω στη μητρική τον επεξεργαστή αυτόν γίνεται το εξής περίεργο!!!Δεν μπουτάρει παρα μόνο αν ανοίξω τα αυτάκια της ψυκτρας(στοκ ίντελ).Αν κλείσω τα αυτάκια που σημαίνει ότι πατάει καλά η ψύκτρα δεν κάνει τίποτα το σύστημα!!!Αν τα αφήσω ανοιχτά κ φορτώσει το λειτουργικό μετά κ να τα κλείσω λειτουργεί...Τι μπορεί να είναι?Βοήθεια..................:happy2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
velipsi Μάρτιος 6, 2010 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2010 Με την πίεση βραχυκυκλώνει ...προσπαθησε να δεις τα ποδαρακια μην εχει στραβωσει κανενα και καθαρισε οτι μπορεις με αερα και στη μητρικη ...λεω τώρα αν εβαζες αλλη ψυχτρα!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
physio Μάρτιος 6, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2010 Τα ποδαράκια φαίνονται όλα οκ...αύριο θα δοκιμάσω να φυσήξω με το blower τη μητρική...για να αποκλείσω την πιθανότητα.Αυτό που με προβληματίζει είναι ότι ένας P4 2.0 που έχω λειτουργεί κανονικά κ με τα αυτάκια κατεβασμένα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
velipsi Μάρτιος 7, 2010 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2010 Τα ποδαράκια φαίνονται όλα οκ...αύριο θα δοκιμάσω να φυσήξω με το blower τη μητρική...για να αποκλείσω την πιθανότητα.Αυτό που με προβληματίζει είναι ότι ένας P4 2.0 που έχω λειτουργεί κανονικά κ με τα αυτάκια κατεβασμένα!αρα επικεντρωνεις την προσοχη σου στον επεξεργαστή!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
physio Μάρτιος 7, 2010 Author #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2010 Δηλαδή είναι χαλασμένος?Αν δεν τα κατεβάσω πάντως τρέχει για πολλή ώρα το stability test του everest.Εκτός αν κάποιο από τα ποδαράκια στη βάση δεν κάνει καλή επαφή αλλά ο P4 2.0 ίσως δεν το χρησιμοποιεί γιατί είναι πιο παλιός...στα 533mhz .;Έχει βάση αυτό?Κ δεν έχω άλλη ψύκτρα για τέτοιο σόκετ να δοκιμάσω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
physio Μάρτιος 15, 2010 Author #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 15, 2010 Yπάρχει κάτι άλλο που μπορώ να δοκιμάσω μήπως βρω λύση?Παίδες κανένας που να είχε το ίδιο πρόβλημα κ να ξέρει τη λύση? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.