Jump to content

Κατεστραμένα αρχεία δίσκου

Stallone

Recommended Posts

Καλησπέρα στο forum!

Προσπάθησα να κάνω επαναφορά συστύματος (ξέρετε που επιλέγεις ένα προγενέστερο σημείο επαναφοράς) και στο τέλος της διαδικασίας μου βγάζει το εξής μήνυμα: "η επαναφορά απέτυχε γιατί το αρχείο ή ο κατάλογος έχει καταστραφεί και δεν είναι δυνατόν να αναγνώσει (0x80070570)".

Δοκίμασα να επιλέξω άλλο σημείο, αλλά όλα τα σημεία είχαν το ίδιο αποτέλεσμα!

Υπάρχει κανένας τρόπος να επιδιορθώσω τα κατεστραμένα αρχεία για να μπορέσω στο τέλος να κάνω την επαναφορά συστήματος; Αν ναι πως θα το κάνω; (είμαι αρχάριος και δεν ξέρω).

Ευχαριστώ:help:

για ποιο λόγο πήγες να κανεις επαναφορά συστήματος καταρχήν;

κατα δεύτερον κάνε full scan για ιούς κλπ

υποθέτω πως δεν υπάρχει τρόπος να φτιάξεις τα restore points οποτε ή διορθώνεις το πρόβλημα που είχες (αν το βρούμε) και συνεχίζεις ή μαλλον πας φορματ :)

Πήγα να κάνω επαναφορά συστήματος γιατί ορισμένες φορές (ευτυχώς όχι συχνά) η οθόνη "παγώνει",το βελάκι ακινητοποιείται και πρέπει να κάνω restart για να φτιάξει.

Fullscan για ιούς κάνω κάθε μέρα μόλις ανοίγω το PC.

Έχω τρέξει το δισκάκι startup repair, τίποτα.

Έχω τρέξει την εντολή chkdsk c: /f /r σε command prompt, τίποτα.

Μήπως φταίει ο δίσκος; Δύο μηνών δίσκος είναι. (μου είπαν ότι ο seagate δεν είναι καλή μάρκα).

Τίποτε άλλο δεν ξέρω να κάνω γιατί είμαι αρχάριος.

αυτός που σου είπε οτι "οι seagate δεν ειναι καλή μάρκα" μάλλον θέλει σέρβις...απλά μια ελλατωματική παρτίδα είχε βγει και πήρε όλη την εταιρεία η μπάλα.

Για τσέκαρε ποιο δίσκο έχεις (firmware και serial number) και πες μας. ακομη και καποιο απο τα ελλατωματικα μοντελα να εχεις μπορεί να σωθεί με firmware update.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.