DarkSaga Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28, 2003 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28, 2003 πριν αρχλιχουμε αν παίζουμε πρέπει να κόψουμε τις κόπιες ασφαλείας ε????Pro Evolution Soccer 3 (DVD)NFS Underground πως τα κάνω κόπιες????προγραμματάκια όπως η αλκοόλη και ο κλώνοςCD δουλεύουν με DVD???το CLONEDVD συνεργάζεται με το ClonnyXXL???κοινώς τα DVD ανιχνεύονται σωστα απο τα προγράμματα των CD???στο NFS μου βγάζει ένα μήνυμα Power Calibration ERROR τι θέλει να πει το ποιητή?μπορει να είναι Hardwar-ιko σφάλμα????Ελπίζω να ρωτάω στο σωστο forum e? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Δεκέμβριος 28, 2003 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2003 Αν το dvd με το παιχνιδι που θες να αντιγραψεις ειναι πειρατικο, τοτε μπορεις ανετα απο το Nero με dvd copy (ετσι νομιζω το εχει)...Το cloneDvd δεν το εχω δοκιμασει ποτε.Μαλλον αχρηστο φαινεται την στιγμη που το Nero μπορει να κανει μονο του ολη την δουλεια.Το power calibration error στο βγαζει στο read του dvd που θες να γραψεις ή στο ξεκινημα της εγγραφης στο κενο dvd? Αν ειναι στο 2ο, τοτε το κενο dvd ειναι μετριας ποιοτητας και δεν το υποστηριζει καλα το dvdr σου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Δεκέμβριος 28, 2003 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2003 το δικό σου το υποστηρίζε???DVD-media έχω ΜΙΤΣΟΥΙ και CHOICE 4xστην εγγραφή το βγάζει επίσης το έκανε και σε κ'ατι sony-no_nameτα παιχνίδια είναι αυθαιντικά όντως (καλυτερα να σου βγει το μάτι παρα το όνομα)πήγα Gamecopyworld αλλα το search engine με βγάζει σε νεκρές σελίδες Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Δεκέμβριος 28, 2003 Author #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2003 θα το μάθω ρε χρήστο που θα μου πάει..... όχι τπτ αλλο αλλα το κ'αλυπτρο στο αριστερο ΄μάτι μου αρέσει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Δεκέμβριος 28, 2003 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2003 Παραξενο αυτο... Εκτος απο το mitsui εχω γραψει και σε choice (ειδες κιολας) αλλα και σε sony bulk...Τσεκαρε αν ειναι ενεργοποιημενο το dma... Επισης γραφε με το nero 6.00.15 ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.