RootX Δεκέμβριος 31, 2003 #21 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2003 Μία βόλτα από τον Στράτο, έδειξε 39 superpi για τον FX(default) και.... δεν σας λεω του Xeon. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stratos Δεκέμβριος 31, 2003 Author #22 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2003 Χεχε, δεν κρυβουμε τιποτα εδω, κι ας υποστηριζουμε κατιτις....Το Xeon εκανε 53 αν θυμαμαι καλα.Βεβαια,ειχαμε και συνεχεια.Και κατι που ολοι πιθανον να μπορειτε να δοκιμασετε στα πισι σας για να δουμε συγκρισεις...Χρειαζομαστε ενα Photoshop7.Ρυθμιζουμε κατω κατω το βελακι να δειχνει timer.Ανοιγουμε το αρχειο(Tif) με την αμμο (δεν θυμαμαι πως το λενε, αλλα ενα ειναι με αμμο).Του αλλαζουμε την αναλυση απο 72dpi σε 600.Τρεχουμε το φιλτρο Radial blur, με 90% kai best.Εμεις πηραμε τα εξης:Xeon 420secondsFx 750seconds.Την παρασκευη, θα δοκιμασουμε και σε Maya5, να δουμε 3d rendering αποτελεσματα!Αν τα καταφερω, θα δοκιμασω με linux 64bit και maya στο Fx! Εκει πιστευω να συγκρινουμε επι ισοις οροις!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stratos Δεκέμβριος 31, 2003 Author #23 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2003 Επισης, αν καποιος εχει(και ξερει) καποιο μαθηματικο προγραμμα, να το δοκιμασουμε κι αυτο!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stratos Ιανουάριος 3, 2004 Author #24 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2004 Μετα απο επεμβαση του γνωστου underclocker Hipro5, Ειχαμε τα εξης αποτελεσματα στον FX. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stratos Ιανουάριος 3, 2004 Author #25 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2004 More! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stratos Ιανουάριος 3, 2004 Author #26 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2004 ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stratos Ιανουάριος 3, 2004 Author #27 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2004 .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stratos Ιανουάριος 3, 2004 Author #28 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2004 Βεβαια, ολα αυτα εγιναν με μια μικρηηηηη μετατροπη του stock cooler.....σε Delta, patented by LL_NEO !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LL_NEO Ιανουάριος 3, 2004 #29 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2004 Τι σοι HAC είναι αυτό που δεν έχει μια ψηφιακή μηχανή της προκοπής να δει ο κόσμος και να θαυμάσει τη μεγαλοφύια μου και την ακρίβεια στην εκτέλεση αυτής της ευρυματικής και συνάμα θαυμαστής μετατροπής. Μιας μετατροπής που θα ήθελα να τονίσω ότι κάνει να κοκκινίζουν κατι oppainterηδες κάτι maccηδες κάτι π*****α μέντολες εν ολίγοις, ακόμη ακόμη και ο πολύς Hipro5 ο οποίος και γονυπετής μου ζήταγε τα schematics της υλοποιήσης μου.Έτσι δεν είναι Γιώργο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Ιανουάριος 4, 2004 #30 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2004 Αρχική απάντηση από LL_NEO Τι σοι HAC είναι αυτό που δεν έχει μια ψηφιακή μηχανή της προκοπής να δει ο κόσμος και να θαυμάσει τη μεγαλοφύια μου και την ακρίβεια στην εκτέλεση αυτής της ευρυματικής και συνάμα θαυμαστής μετατροπής. Μιας μετατροπής που θα ήθελα να τονίσω ότι κάνει να κοκκινίζουν κατι oppainterηδες κάτι maccηδες κάτι π*****α μέντολες εν ολίγοις, ακόμη ακόμη και ο πολύς Hipro5 ο οποίος και γονυπετής μου ζήταγε τα schematics της υλοποιήσης μου.Έτσι δεν είναι Γιώργο; Ελπιζω να κοκκινησει και καμια Μονικα ...και δεν εννοω την Μπελουτσι αλλα την λεβινσκι..χεχεχεχε....my deepest regards απο το μερος μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipro5 Ιανουάριος 5, 2004 #31 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2004 Χε,χε...........ας μην είχα τον Delta fan 5900rpms μαζί μου και θα βλέπατε πού θα πήγαινε ο 64άρης FX με την default ψύκτρα του........Με 1.7Vcore και default ψύκτρα+ανεμηστήρα , "χτύπησε" 70*C + ........στούς 2300MHz........... Με τον Delta"πέσαμε" ούτε λίγο ούτε πολύ, γύρω στους 20-25*C......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Ιανουάριος 5, 2004 #32 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2004 δηλαδη, για να καταλαβω: κυκλοφορεις με ανεμιστηρια μαζι σου; και μαλιστα Delta; Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMk Ιανουάριος 5, 2004 #33 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2004 Ναι μωρέ... το έχει για να στεγνωνει τα μαλλιά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Ιανουάριος 5, 2004 #34 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2004 O πιο γρηγορος delta στην γειτονια...αλλη τραβανε εξασφαιρα ο hipro delta..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.