DJD Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28, 2003 #1 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28, 2003 Για την ανάγκη κάποιων δοκιμών είναι αναγκαία η συμβίωση μου με έναν Delta 6000rpm. Για όνομα του Θεού και της Παναγίας όσοι τον είχατε πως τον αντέχατε χωρίς να πάθετε νευρικό κλονισμό; Δεν είμαι νευρικός τύπος αλλά αυτό το πράμα μου βγάζει τον κακό μου εαυτό και θέλω να το πάρω να πάω στη ταράτσα, να το πετάξω κάτω.. και μόλις πέσει να πάω από πάνω του και να το πατάω! :devil: Εδώ έρχεται η αναγκαία ευχαρίστηση προς τον Swedkg και τον RootX που μου άνοιξαν τα μάτια προτείνοντας μου το Watercooling πριν αρκετόοοο καιρό. Μεγάλη η χάρη σας παιδιά! Όσο για τους υπόλοιπους που χρησιμοποιούν Delta στις 6000 στροφές ευχαρίστως θα θέλα να μάθω πως τους αντέχουν.
Suedehead Δεκέμβριος 28, 2003 #2 Δεκέμβριος 28, 2003 τον αντεξα για 3 μηνες μετα εφυγε μαζι με το το CAKτα παντα ειναι θεμα συνηθειας...
Vagouridis Δεκέμβριος 28, 2003 #3 Δεκέμβριος 28, 2003 Δελτα ..ομεγα και τα λοιπα γραμματα..απλα δεν αντεχονται ειχα ενα 8αρη και τον πηρα κατα τυχη για να τον βαλω στο πισω μερος του τοτε κουτιου μου....ε εφυγε οψι ο δελτα αλλα το κουτι απο την θεση του...
unstoppable Δεκέμβριος 28, 2003 #4 Δεκέμβριος 28, 2003 Toν αντεξα ανετα για 8 μηνες τον 80mm και αλλους 8 τον 60mm .Mε το PC ανοικτο 24/7 διπλα στο κρεβατι μου
alex_000 Δεκέμβριος 28, 2003 #5 Δεκέμβριος 28, 2003 Eγώ δεν τον άντεξα κάν όταν ενας φίλος που τον ειχε με πηρε τηλέφωνο !!!!! (με το pc ανοικτό δίπλα του εννοώ)
bleo8onhs Δεκέμβριος 28, 2003 #6 Δεκέμβριος 28, 2003 Στα ίδια με τον ασταμάτητο και γώ... Τώρα προσπαθούν να ...προσαρμοστούν με αυτόν και τους υπολοιπους οι αδερφές μου... Είναι τόσο δυνατός που ακούγεται στο τηλέφωνο! Πάντως όταν δοκίμασα έναν smartfan είχα χαλαρά 60 βαθμούς οπότε DELTA και πάλι DELTA. Αν έβρισκα μεγαλύτερο πάντως, θα τον έβαζα χωρίς δεύτερη σκέψη. Στο κάτω κάτω, στους άσχετους και άσχετες, εντύπωση δεν κάνει ένα αθόρυβο μηχάνημα, αλλά ένα τόσο θορυβώδες... είναι σαν αυτοκίνητο με weber! Σου σηκώνει την τρίχα!
overclocked Δεκέμβριος 29, 2003 #8 Δεκέμβριος 29, 2003 εγω τον αντεξα για κανα χρονο στα 7 volt!! μαζι με αλλους 9 ανεμιστηρς 80αριδες!!παντως δε μπορω να πω και τωρα με το wc θορυβο εχω και δε ξερω το γιατι!!!
jax7480 Δεκέμβριος 29, 2003 #9 Δεκέμβριος 29, 2003 Εγω παλι δεν μπορουσα με τιποτα να αντεξω εναν Intel Server που ειχα στην δουλεια. 7 Delta Fans 9αρηδες. Ευτυχως που δεν δουλευαν συνεχεια στο φουλ αλλα ηταν αυτορυθμιζομενοι.
Daidalos Ιανουάριος 18, 2004 #11 Ιανουάριος 18, 2004 Εγω συζoυσα με ενα delta 8cm 4800rpm στα 12V χωρις προβλημα για 9μηνες και τωρα πηρα εναν 9αρη delta και τον δουλευω παλι 12V! Nα φανταστειται οτι οταν κοιμαμε το pc ειναι 10-20εκ απο το κεφλι μου και κοιμαμαι σαν πουλακι οταν δουλευει! Το μυστικο ειναι καλυ ηχομωνωση και συνηθεια! Ομως οταν ειχα τον 6αρη δεν μπορουσα να τον αντεξω με τιποτα! Ηταν πολυ τσιριχτος ο ηχος! Οι 8αρηδες και οι 9αρηδες ειναι πιο γλυκοι στον ηχο τους! Μια συμβουλη: στα 10V οι delta χανουν το τσιριγμα τους με πολυ μικρη μειωση στις επιδωσεις!!! Υπαρχουν καλωδιακια ετοιμα που δινουν τοση ταση απο την akasa στην checkmate! Ειναι ο καλυτερος φιλος των delta!
Pieros Ιανουάριος 18, 2004 #12 Ιανουάριος 18, 2004 Εγώ ούτε στο low low δεν το μπορώ!Αφού όταν κοιμάμαι κ ανοίγει η πόρτα του σαλονιού ξυπνάω από τα νεύρα μου!!!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.