Jump to content

value for money headset με mic

AgentCain

Recommended Posts

Ψάχνω ακουστικά με μικρόφωνο για καθημερινή χρήση

Ιδιαίτερες απαιτήσεις δεν έχω καθώς δεν ασχολούμαι με το χώρο της μουσικής καλλιτεχνικά, απλώς τις περισσότερες φορές χρησιμοποιώ ακουστικά για μουσικούλα ενώ δουλεύω ή κάνα παιχνίδι και ταινία μεταμεσονύκτιες ώρες. Για καλύτερο ήχο συνήθως χρησιμοποιώ τα 5.1 ηχεία της creative που έχω, κάνουν καλά τη δουλειά.

Πήρε λοιπόν το μάτι μου αυτά http://www.plaisio.gr/Peripherals/PC-Peripherals/Speakers-Headsets-Microphones/Headphones/Turbo-X-Headset-H646MV.htm

εδώ υπάρχει και ένα ψιλοreview http://myplaisio.gr/user-labs/%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CF%85%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CE%BC%CE%B5-%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CF%81%CF%8C%CF%86%CF%89%CE%BD%CE%BF-turbo-x-headset-h646mv-review#comments

έχει κανείς τα παραπάνω να μου πει αν αξίζουν τα 20€ τους?

χμμ ενδιαφέρουσα πρόταση

τι παίζει όμως με τις τιμές? Στο skroutz εμφανίζονται με μικρότερη τιμη τα 40€ ενώ οι ίδιοι αναφέρουν 30€+shipping (άλλα 20€) και έχουν πωλητές το πλαίσιο και τα multirama

σε mainstream κατηγορια κοιτα και τα plantronics

δυο σετακια που εχω χρησιμοποιησει με εχουν αφησει απολυτα ικανοποιημενο για τα λεφτα τους

μιλαω παντα για κλασσικο headset με mic χωρις ενσωματωμενη καρτα ηχου usb & surround modes

καμια σχεση φυσικα με οτι αντιστοιχης αξιας ειχα δοκιμασει απο logitech, microsoft & creative

νομιζω με τα μοντελα των 30-40€ θα μεινεις ικανοποιημενος

και αυτα ειναι καλα τα εχω τσεκαρ http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.500741&ref=bestprice CREATIVE HS-950 USB GAMING HEADSET στα 41.30  :T: οπως και αυτα http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.500742&u=CREATIVE-HS-1000-FATAL1TY-USB-GAMING-HEADSET στα 49.90 €

σε mainstream κατηγορια κοιτα και τα plantronics

δυο σετακια που εχω χρησιμοποιησει με εχουν αφησει απολυτα ικανοποιημενο για τα λεφτα τους

μιλαω παντα για κλασσικο headset με mic χωρις ενσωματωμενη καρτα ηχου usb & surround modes

καμια σχεση φυσικα με οτι αντιστοιχης αξιας ειχα δοκιμασει απο logitech, microsoft & creative

νομιζω με τα μοντελα των 30-40€ θα μεινεις ικανοποιημενος

αυτα πχ? http://www.plantronics.com/north_america/en_US/products/clearance/computer-clearance/audio350-clearance-71014-11

και αυτα ειναι καλα τα εχω τσεκαρ http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.500741&ref=bestprice CREATIVE HS-950 USB GAMING HEADSET στα 41.30  :T: οπως και αυτα http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.500742&u=CREATIVE-HS-1000-FATAL1TY-USB-GAMING-HEADSET στα 49.90 €

Βασικά έψαχνα κάτι σε jack συνδεση και όχι USB

Και επίσης στο πεδίο των 20-40€

+1 Για Plantronics, από τα δικά μου είμαι ευχαριστημένος (40€ τα είχα αγοράσει) δυστυχώς δεν βρίσκω link, έχω χρησιμοποιήσει τα teac είχαν σχετικά καλό μικρόφωνο αλλά ο ήχος δεν δυνάμωνε όσο θα ήθελα ούτε ήταν κάλος και seinheiner ακουστικά (δεν βρίσκω μοντέλο, είχαν 100 € πάντως) αλλά δεν με βόλευαν στο κεφάλι και τα μαξιλαράκια ήταν υπερβολικά μικρά, από τα Plantronics είμαι πιο ευχαριστημένος καλή ποιότητα ήχου, οι άλλοι που μίλαγα msn, teamspeak με άκουγαν καλά (εδώ παίζουν πολλά βέβαια ποιότητα γραμμής κτλ) και πολύ καλά ακουστικά.

Δες αυτά δεν ξέρω κατά πόσο θα σε ικανοποιήσουν.

Πριν πάρεις οτιδήποτε καλό θα ήταν να τα δοκιμάσεις, να δεις αν σε βολεύουν στο κεφάλι σου.

skroutz Μάλλον άκυρο έχουν ~48€.....

Δεν είδα το SEE ALL ( 3 ) PRODUCTS IN THIS SERIES....στο site plantronics..... Plz όποτε σου έρθουν δώσε feedback κατά πόσο είναι καλά (ποιότητα υλικών, ήχου, γενικά την αίσθηση που σου δίνουν) αν είσαι ικανοποιημένος.

Καλορίζικα και καλοδούλευτα!

Μετά από αναμονή 10 ημερών (7/3 το παρήγγειλα και το παρέλαβα χθες 17/3) κυρίως λόγω λάθους που κάνανε στο τηλέφωνο και στο ΤΚ, έχω να πω :TD: για το hardshop γιατί δεν τηρεί το χρονικό πλαίσιο που υπόσχεται (3-7 ημέρες)

Περί των ακουστικών λοιπόν:

Τα ακουστικά έρχονται σε πλαστική συσκευασία θερμοκολλημένη, κάτι όχι πολύ ευχάριστο διότι οι συγκεκριμένες μπορεί να κρατάνε το προϊόν ασφαλές αλλά ο αγοραστής τα βρίσκει σκούρα όταν είναι να το ανοίξει με αποτέλεσμα να κόψει τα χέρια του ή να χαράξει το προϊόν προσπαθώντας να το ανοίξει με κοπίδι. Τελικά κατάφερα να μην κάνω τπτ απο τα 2, η δε συσκευασία αχρηστεύτηκε.

Μέσα περιέχονται τα ακουστικά και 2-3 έγγραφα ασφαλείας, εγγύησης κτλ.

Τα ακουστικά είναι ΜΕΓΑΛΑ. Το πρώτο πράγμα που παρατηρεί κάποιος και μάλιστα όταν τα φοράει είναι ο ελεύθερος χώρος που αφήνουν τα ακουστικά δεξιά και αριστερά από το κεφάλι, πάνω από τα αυτιά. Το γεγονός αυτό το βρίσκω θετικό καθώς δε μου τα μπλέκει (έχω κάπως μακρύ μαλλί) αλλά σίγουρα δεν είναι ακουστικά που θα κυκλοφορείς στο δρόμο.

Είναι φτιαγμένα από σκληρό μαύρο ματ πλαστικό, πολύ ανθεκτικό μπορώ να πω, ενώ τα βυσινί φινιρίσματα προσθέτουν μια μοντέρνα αίσθηση στο σύνολο. Το σουλούπι τους θυμίζει συνδυασμό ακουστικών που φοράνε σε αεροπλάνα και ελικόπτερα καθώς και εκείνα που έχουν στα shooting ranges.

Τα μαξιλαράκια είναι ιδιαίτερα μαλακά. Δεν ζεσταίνονται πολύ τα αυτιά αλλά σίγουρα δε σε πιανει φαγουρα ή πόνος. Μόλις τα φόρεσα η πρώτη εντύπωση ήταν ότι είναι μεν άνετα αλλά κάπως σφιχτά και πρόσθεταν μια περίεργη πίεση στο πίσω μέρος της κάτω γνάθου (στην άρθρωση) με αποτέλεσμα να νιώθω λες και μουδιάζουν τα δόντια μου :p

Μετά από ρύθμιση θέσης και μεγέθους τους, βρήκα την κατάλληλη θέση. Πλέον δεν έχω αυτή τη αίσθηση.

Ο χώρος για το αυτί είναι υπεραρκετός, όσο μεγάλα αυτιά και να έχετε σίγουρα θα χωράνε εκει μεσα

Το καλώδιο των ακουστικών είναι από μαλακό πλαστικό, αρκετά χοντρό και ευλύγιστο ταυτόχρονα. Θα προτιμούσα βέβαια κάτι υφασμάτινο. Το control center πανω του δείχνει πολύ ποιοτικό και αυτό, το περιστροφικό ποτενσιομετρο μερικές φορές δε γυρνάει εύκολα με το 1 χέρι αλλά είναι αναλογα πόσο ιδρωμένα είναι τα χέρια κανενος. Πριν απο αυτό υπαρχει ένα κλιπ για να στερεώνεις το καλώδιο στα ρουχα. Τα jack είναι επιχρυσωμένα. Το καλώδιο φτανει τα 2 μετρα.

Η ένταση είναι πολύ μεγάλη. Το σύνδεσα πίσω και για να αισθάνομαι ευχάριστα το έχω στα 2/5. Παραπάνω και αρχίζεις να κουφαίνεσαι. Για μουσική το βάζω λιγο πιο πανω αλλά κάτω από τα 3/5.

Το μικρόφωνο είναι αρκετά decent με το noise cancellation να επιβεβαιώνει το όνομά του ικανοποιητικά. Αυτό που δε μαρεσε είναι ότι για να κλείσεις το μικρόφωνο πρεπει να το χώνεις μέσα και για να το χρησιμοποιήσεις εφόσον το κατεβάσεις να το βγάζεις έξω. Αλλά τεσπα i can live with that

Για τον ήχο θα σας πω αργότερα γιατί θελω να τα χρησιμοποιήσω αρκετά πριν εκφέρω γνώμη. Οι πρώτες εντυπώσεις είναι ότι τα μπάσα είναι πολύ καθαρά σε συχνότητες (προσωπικά δε με ενδιαφέρουν τα δυνατά μπάσα αλλά να ακουγονται καθαρά). Πάντως μπορούν να αποδώσουν και σε ένταση.

Ο εξωτερικός θώριβος φιλτράρεται μερικώς με κλειστή τη φωνή και απουσιαζει πλήρως στα 2/5 της έντασης. Ουτε τους ανεμιστηρες του κουτιου δεν ακουω που βρίσκονται μολις 1 μετρο απο τα αυτια μου.ς

Αν είναι value4money τα ακουστικά? εγώ σίγουρα δε μετανιώνω για την αγορά μου μεχρι τωρα.

Ευχαριστώ τα παιδιά που τα προτείνανε

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.