submarine1981 Απρίλιος 20, 2010 Author #21 Απρίλιος 20, 2010 τι θα γινει με αυτο το patch ρε παιδια? θα βγει επιτελους?
leonidastra86 Απρίλιος 23, 2010 #23 Απρίλιος 23, 2010 Εμενα παντως το παιχνιδι δε με ενθουσιασε.Το 3 μου ειχε αρεσει περισσοτερο απ'ολα αν και τονιζω οτι δεν ειμαι φαν.
submarine1981 Μάϊος 12, 2010 Author #24 Μάϊος 12, 2010 Βγηκε βγηκε!!! το νεο Patch για το SH5.... Το κατεβαζω και ελπιζω να δουμε βελτιωσεις. Κανενας το εχει τρεξει με το νεο patch? διορθωνει τπτ? η μπα? κατι διαβασα σε ενα site οτι δεν κανει και πολλα πραγματα...
AgentCain Μάϊος 29, 2010 #25 Μάϊος 29, 2010 Μολις χθες το έβαλαΤο παιχνίδι έγινε αρκετά πιο playable απο πριν, παραμένει όμως βαρύ.Ότι αναφερει στο change log όντως διορθώθηκε οποτε θα αναφερω αυτα που θα ήθελα να υπαρχουν αλλα απουσιαζουν*Για να καταδυθεί στο σκαφος πρεπει να βρίσκεσαι μέσα. Ιδιαίτερα σπαστικό αφου θ μπορουσε αυτοματα να σε μεταφερει μεσα. Το να κατεβεις τις σκαλες ειναι κουραστικό και δε πιανει παντα με την 1η*Δεν υπαρχουν hotkeys που να σε μεταφερουν απο ενα σημειο του σκαφους σε αλλο. Κοινώς πρέπει να τρεχεις πανω κατω*Το bug με το τρεξιμο που ακουγεται σαν να χορεύεις καντρίλιες δεν διορθώθηκε*Το βράδυ το υποβρύχιο στο εσωτερικό του είναι πολύ σκοτεινό χωρίς λόγο*Αν πας στο τμήμα των εμπρόσθιων τορπιλών και πλησιάσεις την πλώρη αρκετα τοτε εμφανίζονται σταγόνες λες και βρίσκεσαι στο εξωτερικό του σκαφους*Δεν υπαρχει η επιλογή του Emergency Surface και Crash Dive*Όταν σημάνεις γενικό συναγερμό, το κανόνι και το αντιαεροπορικό δεν επανδρώνονται αυτόματα. Πρέπει να το επισημάνεις στον υπεύθυνο καταστρώματος
submarine1981 Ιούνιος 1, 2010 Author #26 Ιούνιος 1, 2010 μαπα ειναι.... γιατι το depth unter keel που δεν δουλευει που το πας? Επρεπε να το ειχαν κανει σαν το 3 στις περισσοτερες λειτουργιες του. Το TDC μου σπαει τα νευρα ετσι οπως ειναι.
AgentCain Ιούνιος 2, 2010 #27 Ιούνιος 2, 2010 Διόρθωση, crash dive υπαρχει. Μια φορα το πατησα και κόντεψα να...crashάρω σε βράχο Το depth under keel εμενα μου δουλεύει κανονικά, εσενα γιατι όχι? Δε δουλευει μόνο σε fast forward Το TDC όντως ειναι μάπα, ειδικά αυτό με τα νουμερα που πρεπει να τα ταιριάξεις, ειναι σαν να βαρας στη τύχη
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.