JiMk Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 26, 2003 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 26, 2003 Εκεί που έπαιζα με το nf7vcore.. ¨ετρεχα κάπου στα 2750mhz .. πήγα να τρέξω super_pi... και τρώω μια περιποιημένη BSOD... απο τότε μετά που φόρτωναν τα xp.. εκεί στην κινούμενη μπάρα, βλέπω μια μαύρη οθόνη για 20sec σίγουρα...... και μετά έρχετε το welcome... δεν πειράζει λέω... έκανα φορμάτ. Το ίδιο ακριβώς μου συνέβη πριν λίγο... έτρεχα στα 2800 περίπου με 2.2βολτ και βαριέμαι να κάνω φορμάτ γιατι το σύστημα δουλεύει μια χαρά..... αν νγωρίζει κάποιος κάτι ας απαντήσε για να με γλυτώσει απο το φορμάτ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
overclocked Δεκέμβριος 26, 2003 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 26, 2003 και εγω εκανα εχθες format γιατι δε εμπενε windows meta απο corruption λογο fsb!! αλλα παλι καλα που εχω ghost image οποτε σε 2 λεπτα εχω παλι windows Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMk Δεκέμβριος 27, 2003 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2003 Εκτός απο το ghost όλοι σας κάνετε φορμάτ μετά από μι BSOD? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Δεκέμβριος 27, 2003 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2003 Οχι παταμε reset και ξαναμπαινουμε win .Εαν τυχει και δεν ξαναμπαινει repair φορματ...Τωρα εαν το προβλημα σου ειναι οτι αργει να φορτωσει....στα @@ σου καθε ποτε κανεις restart?Εαν δεν μπαινει καθολου win τοτε κανε ενα φορματακι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMk Δεκέμβριος 27, 2003 Author #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2003 Ειλικρινά το σκεύτηκα και αυτό.... 1-2 φορές την μέρα κάνω boot...... αλλά επειδή το θέλω τέλοιο έκανα πάλι φορμάτ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarras Δεκέμβριος 27, 2003 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2003 Υπαρχει ενα ατιμο κουμπακι σε αυτα τα XP που λεγεται restore point....δοκιμασε το.Ερωτηση...αν γυρισεις σε ποιο κατω απο 2800 και 2.2v, και τα υπολοιπα default κανει το ιδιο?αν ναι, τοτε μαλλον θα πρεπει να τα ξαναβαλεις.αν οχι, τοτε υπαρχει προβλημα με τα συγκριμενα νουμερα στο fsb και τους διαιρετες (αν χρησιμοποιεις), ειναι πιθανο να μην "βγαινουν" στο board τα συγκεκριμενα και να πρεπει να αλλαξεις δοκιμαζοντας ομως για αρχη πιο πανω νουμερα μπας και οιι νεες τιμες βγαζουν πιο σωστα για το board σου νουμεραμ αλλιως, αρχιζεις και μετρας προς τα κατω.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMk Δεκέμβριος 27, 2003 Author #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2003 Zarras.. αυτά ήταν κάτι παιχνιδάκια με software o/c... το σύστημα τρέχει στα 2535.... Τεσπα.. ευχαριστώ για την βοήθεια... έγινε φορμάτ τώρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Δεκέμβριος 27, 2003 #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2003 Και δοκιμασε και το boot.vis Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMk Δεκέμβριος 27, 2003 Author #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2003 Πως λειτουργεί? έχει πολλά πράγματα μέσα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Δεκέμβριος 28, 2003 #10 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2003 Trace >> optimize system και μετα το reboot περιεμενε .(η απορεια μου :αφου στο εχουν δειξει και αλλοι.......ποτε θα βαλεις μυαλο...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMk Δεκέμβριος 28, 2003 Author #11 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2003 Thanks Vag... φοβερό.... ακόμα και μετά απο το φορμάτ.. αρκετά ποιο γρήγορο απο πριν.... όσο για την απορία σου . δεν σε έπιασα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Δεκέμβριος 28, 2003 #12 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2003 Δεν πειραζει next time........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Δεκέμβριος 28, 2003 #13 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2003 Αρχική απάντηση από Vagouridis [28-12-2003 και 11:19] Δεν πειραζει next time........ lol:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spartiatis Δεκέμβριος 31, 2003 #14 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2003 Τελικα "Μιτσο" ξερεις τι προβλημα εχουν τα windows σου?? ............ΕΣΕΝΑ..... :p :devil: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.