hayabusa Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4, 2010 Για πείτε, έχετε τίποτα υπόψην; Βασική προϋπόθεση να ειναι σχετικά έυκολο στη χρήση και πλούσιο σε δυνατότητες. Μην μου πείτε ότι μπορώ να κανω την ίδια δουλειά και με το Photoshop γιατί το ξέρω αλλά θέλω κάτι πιο "συστηματοποιημένο" ώστε να μην χαλάσω μέρες πάνω από κάτι το οποίο μπορεί να γίνει πιθανώς λίγη ώρα. Δεν κοιτάω να ειναι τζάμπα, αρκεί να μην ξεφεύγει τρομερά σε κόστος :magic: Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Μάρτιος 5, 2010 Author #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2010 καλά, μη σκοτώνεστε...ένας-ένας Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aligator21 Μάρτιος 5, 2010 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2010 Πάντως με ενδιαφέρει και εμένα, στο παρελθόν είχα ψάξει για "digital photo album", αλλά κανένα πρόγραμμα δεν μου "έκανε".Είχα δοκιμάσει 2-3, εάν τα βρω ή τα θυμηθώ θα τα αναφέρω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Μάρτιος 5, 2010 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2010 Κάτι τέτοιο θες; Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Μάρτιος 5, 2010 Author #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2010 ναι, με τη διαφορά ότι θα προτιμουσα να μπορώ να το φτιάξω από το μηδέν μόνος μου και μετά απλά να το δώσω για εκτύπωση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Μάρτιος 5, 2010 #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2010 This maybe? http://www.photomemories.gr/default.aspx Link to comment Share on other sites More sharing options...
goku_dbz Μάρτιος 5, 2010 #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2010 υπαρχει μια σελιδα, blurb.com που εχει ενα δωρεαν προγραμματακι για βιβλια/αλμπουμς κτλ!το εχω δουλεψει και εχω να πω πως ειναι πολυ απλο και ευκολο στην χρηση, με αρκετες επιλογες!τυπωσα και ενα αλμπουμ! λιγο ακριβα βεβαια (πολυ επαγγελματικη δουλεια ομως) αλλα το χαιρεται η κοπελα μου (και μαζι της και εγω...if you know what i mean:p)υγ: εχω φιλο που εκανε διαφορα βιβλια απο μερη της Ελλαδας με φωτο και κειμενο και τα πουλαει μεσω της σελιδας!!!edit: εχεις πολλεεεες επιλογες απο υψος-πλατος, χρωματα, λεζαντες, hard-soft cover, ποιοτητα εκτυπωσης, glossy κτλ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Μάρτιος 5, 2010 Author #8 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2010 This maybe? http://www.photomemories.gr/default.aspx ωραίο αυτό και βλέπω ότι έχει και καλές τιμές. μήπως υπάρχει και τίποτα που να μην δουλεύει με αυτό τον τρόπο; να μπορώ δηλαδή να το πάω καπου αλλού για να το τυπώσω (ή πχ να το τυπώσω στο σπίτι) ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Μάρτιος 5, 2010 #9 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2010 Ναι, λογικά θα σου δίνουν όλα τα εργαλεία για να τους αποφύγεις και να πληρωθούν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Μάρτιος 5, 2010 Author #10 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2010 όχι βρε Γιάννη, εννοώ αν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να μην σχετίζεται με κάποια εταιρεία εκτύπωσης φωτογραφιών. και αυτό σίγουρα επί πληρωμή θα ειναι απλά λέω μήπως υπάρχει τρόπος να αποφύγω την δέσμευση να τυπώσω σε κάποιο μαγαζί που δεν το ξέρω καθώς έχω "δικο μου" άνθρωπο για αυτές τις δουλειές Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Μάρτιος 5, 2010 Author #11 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2010 κάτι λίγο άσχετο αλλα μια που μιλάμε για ψηφιακά άλμπουμ να το ρωτήσω : αν ενα αλμπουμ τυπωθεί σε χαρτί 170-180 γραμμαρίων πιστεύετε πως θα ειναι εντάξει στην αίσθηση και στην όψη ή μήπως είναι καλύτερα να χρησιμοποιηθεί πιο χοντρό χαρτί; ρωτώ γιατί τα μόνα που έχω δει είναι τυπωμένα σε υπερβολικά παχύ χαρτί (σαν μακετόχαρτο ενα πράμα) οποτε δεν έχω κάποιο σοβαρό μέτρο σύγκρισης Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Μάρτιος 8, 2010 Author #12 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2010 τιποτις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregy Απρίλιος 6, 2010 #13 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2010 Corel Digital Studio v2010 πολυ απλο στην χρηση ειναι για ερασιτεχνες και μη.Κανει πολυ καλη δουλια, αξιζει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.