Jump to content

Assassin's Creed 2

icy20

Recommended Posts

@Hydra τι προβλημα ειχες φιλε με τα βιντεο;

Δεν μπορω να τα προχωρησω σε καποια σημεια.Αυτο ειναι ολο,βαριεμαι να τα δω ολα για ολα.Δεν μου περισσευει χρονος χεχε :jump:

Παντως μονο εγω ξενερωσα με τα γραφικα?

Ολα τερμα και με την 9800GT πιανω 50-60 fps

BOING!! :-O

• Replies 155
  • Created
  • Last Reply
Δεν μπορω να τα προχωρησω σε καποια σημεια.Αυτο ειναι ολο,βαριεμαι να τα δω ολα για ολα.Δεν μου περισσευει χρονος χεχε :jump:

Παντως μονο εγω ξενερωσα με τα γραφικα?

Ολα τερμα και με την 9800GT πιανω 50-60 fps

BOING!! :-O

Και εγω την πρωτη ωρα ξενερωσα,λεω τι ***** ταχυδρομος ειμαι?Απο καποια φαση και μετα τα σπαει το παιχνιδι.

Τα video πρεπει να τα βλεπεις αν θες να καταλαβεις τι παιζει.

Τα γραφικα αν ηταν πολυ καλυτερα το παιχνιδι θα ηταν ασηκωτο με τετοιες τεραστιες πολεις(αλλα εμενα δεν με χαλασαν ειδικα στην βενετια ειναι πανεμορφα σε κατι φασεις).

Anyway το παιχνιδι ηταν super και αυτο το λεει καποιος που το πρωτο το αφησε στην μεση(τρελη βαρεμαρα λεμεεεεεεεεεεεεε).Αυτο ειναι παρα μα παρα πολυ καλυτερο απο το πρωτο.

Οντως σε σχεση με το πρωτο ειναι πολυ καλυτερο .Το πρωτο και εγω δεν το τερματισα,λογω του οτι δεν μου κεντρισε το ενδιαφερον.

Αλλα σε αυτο διεκρινα :

-Πολυ ενδιαφερον πλοκη,σε σημειο που δεν ξεκολλαω απο το παιχνιδι,ισα ισα για να δω τι θα γινε παρακατω.

-ΦΟΒΕΡΗ μουσικη επενδυση.

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=O0i6YFrSs6c]YouTube - Assassin's Creed 2 (Original Game Soundtrack)-Ezios Family[/ame]

ρε παίδες, είμαι στο σημείο που ο φίλος μας κάνει training στο disarm. Μπορεί να μου πει κάποιος τι στα κομμάτια πρέπει να κάνω ακριβώς; Πατάω το συνδυασμό που μου δείχνει αλλά δεν γίνεται τίποτα και έχω αρχίσει να εκνευρίζομαι :p

Σχετικα με το assassin's creed ακουσα πως πεφτουν οι σερβερ της ubisoft και δεν ειναι δυνατο να παιξεις.... ισχυει τιποτα τετοιο?? να το παρω η δεν θα μπορω να παιξω?

Κρατάς πατημένο το δεξι κλικ κ την ώρα που πάει να σου την πέσει πατάς το αριστερό..

είχες δίκιο τελικά, δούλεψε. το λάθος ήταν δικό μου γιατί στη θέση του mouse button 1 εγραφε απλά 1 και 0 αντιστοιχα για το δεξι κλικ και καθως δεν ειχα ξανακοιτάξει στο legend τα συγκεκριμενα πάταγα ό,τι να ναι :p

Σχετικα με το assassin's creed ακουσα πως πεφτουν οι σερβερ της ubisoft και δεν ειναι δυνατο να παιξεις.... ισχυει τιποτα τετοιο?? να το παρω η δεν θα μπορω να παιξω?

Έχει βγεί και αλλού και δεν χρειάζεται internet :o

το δοκίμασα το παιχνίδι με 3d(κόκκινο-μπλε) γυαλιά και έπαθα πλάκα το καλύτερο που έχω δοκιμάσει

βέβαια η 8800gt τα παίζει αλλά πάλι πολύ καλό αποτέλεσμα

μάλλον έχει σχεδιαστεί από την αρχή για χρήση με 3d glasses

κάποιες λεπτομέρειες είναι απίστευτες

στο virtual reality παίρνει άριστα

το δοκίμασα το παιχνίδι με 3d(κόκκινο-μπλε) γυαλιά και έπαθα πλάκα το καλύτερο που έχω δοκιμάσει

Θα δοκιμασω αυριο,να εξακριβωσω.

Αλλα ειναι κουραση μετα τα 15 λεπτα μωρε... :confused:

Λοιπόν, σήμερα το τερμάτισα.

Μου άρεσε η εξέλιξη της ιστορίας στη διάρκεια του παιχνιδιού (σε αντίθεση με το πρώτο που ήταν βαρετό μέχρι αηδίας).

Στα συν οι καινούριες τεχνικές και combos.

Απ'οτι φαίνεται, το επόμενο θα είναι στη σημερινή εποχή. Δεν ξέρω κάτα πόσο θα ξεχωρίσει, και δεν θα είναι αντιγραφή spiderman/prototype.

Αυτό πώς γίνεται; Υπάρχει στις ρυθμίσεις επιλογή 3d;

Παίζει σε όλες τις κάρτες ή θέλει nvidia;

Έχω ένα ζευγάρι 3d γυαλιά που κάθονται εδώ...

:)

Σε ολες τις καρτες με τους τελευταιους drivers,απλα κανεις δεξι κλικ στην επιφανει εργασιας>πινακας ελεγχου nVidia και απο κει ενεργοποιεις το 3D.

Παιζει για ολα τα παιχνιδια,απλως σε μερικα ειναι αρκετα καλο,σε αλλα ειναι πολλες φορες αθλιο.

Αλλα δεν αξιζει και τοσο ,κουραζεσαι μετα το 10λεπτο..

@petkate Δεν βρισκω τα γυαλια και δεν αδειαζω τελευταια να ψαξω.Οταν τα βρω ,θα δοκιμασω και θα σας πω :)

Εγω δεν κουράζομαι καθόλου πάντως με το stereoscopic 3d.

Να εχεις υποψιν οτι θα μειωθουν κατα 20-30% τα frames σου

To εβαλα και γω στο pc το ΣΚ...καλό φαίνεται από ιστορία κτλ...από γραφικά είναι κάπως ξεπερασμένα...το πρόβλημα που εστιάζω είναι στην κίνηση του Ezio...κάθε αλλο παρά ομαλή είναι ....σαν να υπάρχει lag κινείται... Επίσης στα settings υπάρχει η επιλογή MSAA αλλά σαν να μην λειτουργεί...Με την 5870 και όλα highest (MSAA) παρατηρώ frame drops σε πολλές στιγμές (παει να φορτώσει δεδομένα απ'τον σκληρό αφού ακούω τον ράπτορα να δουλεύει )...Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω-ρυθμίσω για να βελτιωθεί η κατάσταση;

@sstav

Νομίζω ότι το fps limiter θα σου δώσει τη λύση, μιας και συνεργάζεται άψογα με το παιχνίδι.

Είχα κι' εγω framedrops, αλλά το κλείδωσα στα 40fps και πάει νερό το παιχνίδι.

Ρίξε μια ματιά και σε παλαιότερη αναφορά που είχα κάνει για το utility σε thread άλλου παιχνιδιού και αν τυχόν θες κάτι ρώτα.

Το ΑΑ που λες, εφαρμόζεται μια χαρά σε εμένα (nvidia gpu).

Εγω δεν κουράζομαι καθόλου πάντως με το stereoscopic 3d.

Να εχεις υποψιν οτι θα μειωθουν κατα 20-30% τα frames σου

τι εξοπλισμό θέλει για stereoscopic 3d ?

γιατί με το κόκκινο/μπλε είναι πραγματικά για 10λεπτα (αλλά πολύ καλό αποτέλεσμα)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.